Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθες μετα απο πολυ ψαξιμο ,εκανα ενα δυνατο ολημερο, ο που θα μηνει για παντα χαραγμενο στις αναμνησεις μου !!!:D Ειχε αρκτα πουλακια !! Οπλο beretta 1200 με τσοκ 2* ,φυσιγγια 6 - 5 τα πασχερι !!! πολυ καλα ειδικα τα κλασικ* 34γ !!!! http://prntscr.com/hx5i3d
Τς λιανσες. Χρόνια σου πολλα.;)

Τςλικά σήμερα δεν πήγα και αφού δεν ήρθαν ουτε αυτές για καφέ, έλεγα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια τωρα το μεσημέρι.
Πάνω που σημάζεψα λίγο το αμάξι λόγω της αυριανής αναχώρησης με πιάνει το λουμπάγκο και τώρα τέζα στο κρεβάτι !
Καταλαβαίνετε.....pop..fiurius.
Περαστικά Δημήτρη. Υποφέρω και γω απο τη μεση μου και σε καταλαβαινω ....

Σημερα μας την εκαναν οι ρουφιανες... περνουσαν απο αλλα σημεια
τελικα μια περασε απο εμενα την οποια την πηρα μονοτουφεκο σε μακρινη αποσταση,
το ευχαριστηθηκα ακομα μια φορα το ανακοντα.

IMG_20180107_172025.jpg

Σημερα μας την εκαναν οι ρουφιανες... περνουσαν απο αλλα σημεια
τελικα μια περασε απο εμενα την οποια την πηρα μονοτουφεκο σε μακρινη αποσταση,
το ευχαριστηθηκα ακομα μια φορα το ανακοντα.

IMG_20180107_172025.jpg
Γειά σου ρε Γιώργο και η 1 ομορφιά είναι
το gold fusion γυαλίζει
.well done.

Γυρο στα 200 πουλια, ενα μεγαλο κοοαδι σημερα το πρωι το οποιο κυνηγουσαμε σε ενα πολυ ομορφο μερος ιδανικο για κουρνια και βοσκη. Δε μπορουσαμε να τις βαλουμε... Τα πουλια ειναι πολυ κυνηγημενα. 4 μεμονομενες στο χερι το απογευμα προς κουρνια

Βγήκα σήμερα μια βόλτα για τις ξεβράκωτες που μας παιδεψαν με το Δημήτρη... Το πόστο καλό και με καλό αγναντιο. Στο ξημέρωμα άρχισαν να σηκωνωνται, 7 κοπάδια κατοσταρια τράβηξαν προς το ποτάμι (Εβρο) αλλά δύο έπαιζαν στο απαγορευμένο και ένα έκανε πέρασμα από μένα ψηλομενο πολύ. Μόλις άφησα το όπλο κάτω να κατουρησω ήρθαν και μου κατσαν στα 20 μέτρα... Είναι πολύ καριόλες τελικά Μήτσοοοοο... Θα με τρελανουν...ατουφεκιστος έμεινα εννοείται!! Τελευταία μέρα στα βορεια αύριο, θα πάω να ρίξω μερικά καντηλια ακόμη να τις αποχαιρέτησω γιατί τουφέκια αποκλείεται, με ένα κωλόπουλο θα μείνω από την πρώτη μέρα!

Βγήκα σήμερα μια βόλτα για τις ξεβράκωτες που μας παιδεψαν με το Δημήτρη... Το πόστο καλό και με καλό αγναντιο. Στο ξημέρωμα άρχισαν να σηκωνωνται, 7 κοπάδια κατοσταρια τράβηξαν προς το ποτάμι (Εβρο) αλλά δύο έπαιζαν στο απαγορευμένο και ένα έκανε πέρασμα από μένα ψηλομενο πολύ. Μόλις άφησα το όπλο κάτω να κατουρησω ήρθαν και μου κατσαν στα 20 μέτρα... Είναι πολύ καριόλες τελικά Μήτσοοοοο... Θα με τρελανουν...ατουφεκιστος έμεινα εννοείται!! Τελευταία μέρα στα βορεια αύριο, θα πάω να ρίξω μερικά καντηλια ακόμη να τις αποχαιρέτησω γιατί τουφέκια αποκλείεται, με ένα κωλόπουλο θα μείνω από την πρώτη μέρα!
Κωστα,οταν κατουρας,αφηνε το οπλο μακρυα!!!:)
Πανε χρόνια.....
Μου εσκασε ενα κοπαδι 50αρι μεσα στα μουτρα,την .....επιμαχη στιγμή....
Το μπατζάκι,....στεγνωσε τ'απογευμα!!.sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back