Εγω δεν θυμάμαι πρωτοχρονιά που να μην βγω για κυνήγι.Φέτος είναι η πρώτη φορά και μάλλον το μετάνιωσα Κώστα γιατί με επιασε ενας τρομερός πονοκέφαλος.Αν ειχα βγει θα ήμουν καλύτερα.
Βάρα εσυ και για μας φίλε.Καλή συνέχεια και καλή χρονιά.
Εγω δεν θυμάμαι πρωτοχρονιά που να μην βγω για κυνήγι.Φέτος είναι η πρώτη φορά και μάλλον το μετάνιωσα Κώστα γιατί με επιασε ενας τρομερός πονοκέφαλος.Αν ειχα βγει θα ήμουν καλύτερα.
Ποτε ηρθα και δεν το ξερω....Πρώτη μέρα με τον πατριώτη στον Εβρο για τα κωλοπούλια.
Το ξημέρωμα πολύ παγωνιά και ο Ομπάμα εμοιαζε με χοντροκώλα Σουηδέζα.Τρόμαξα να καθαρίσω το τζάμι για να ξεκινήσω.
Το μέρος καινούριο και άγνωστο αλλά τελικά απ ότι φάνηκε πολλά υποσχόμενο.
Οντως η μέρα ξεκίνησε με πολλά θεάματα απο νωρις .Πολλά κοπαδάκια κατεβαίναν απ τα πευκόφυτα και απαγορευμένα .Κοπαδια απο 6 μέχρι και πανω απο 30 πουλιά..Μας πέρασαν πολλά πουλιά αλλά όλα ψηλωμένα σε οριακές αποστάσεις.Κατι που φοβόμασταν λόγω της άπνοιας και της λιακάδας. Μια σκαγιάστηκε και επεσε μακριά και άλλη μια μονή ειχε μεγάλα μπαλάκια ,αφού γυρνώντας το όπλο τραβαω καταλάθος τη σκανδάλη .......
Απο 7:45εως 7:15 περασαν αρκετα πουλιά.
Ο Κώστας λόγω υποχρέωσης εφυγε και τωρα μόνος περιμένω να δω πως και αν κινηθούν ,ώστε να ξέρουμε για άλλη μέρα.
Το θετικό Νο1 είναι οτι βρήκαμε ενα καλό μέρος και Νο2 ότι ,ναι , οι ουκρανέζες είναι ...παρθένες !!!
Δηλαδή....φαίνονται ανενόχλητες .
Βάρα εσυ και για μας φίλε.Καλή συνέχεια και καλή χρονιά.
Τα lambro τα κίτρινα 8αρια 36gr. Πολύ καλό φυσίγγι, άμα είναι σε σωστή απόσταση το πουλί πέφτει στεγνό και χωρίς πολλά αίματα. Να σου πω την αλήθεια όταν τα πήρα νόμιζα ότι ήταν 34gr, μου φαίνονται υπερβολικά τα 36 αλλά μέχρι να τελειώσουν αυτά θα ρίχνουμεΤο καλυτερο ποδαρικο για την νεα χρονια..! !
Με τι διασπορας εριχνες κ τι νουμερο Αλεξ?
Βλεπω κοιμηθηκε αμεσως,νανουριζεις καλα..Την πηρα και αγκαλια σημερα την κυρια
Καλη χρονια σε ολους, μια τουφεκια για να παει καλα η χρονια με percorso no6 και kicks xfull, το απογευμα δεν πηγα λογω μεσημεριανου φαγητου και κρασιου επεσα για υπνο. Την πηρα και αγκαλια σημερα την κυρια μπας και μου φερει γουρι
![]()
Πολύ καλό φυσίγγι, αν και δεν κάνει την τρελή διασπορά, όπως εξάλλου όλα τα φυσίγγια με διασπορέα Gualandi, μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις. Είναι και το μόνο φυσίγγι με διβασική μπαρούτη που με έχει ικανοποιήσει και θα ξανάριχνα ευχαρίστως. .cool.Τα lambro τα κίτρινα 8αρια 36gr. Πολύ καλό φυσίγγι, άμα είναι σε σωστή απόσταση το πουλί πέφτει στεγνό και χωρίς πολλά αίματα. Να σου πω την αλήθεια όταν τα πήρα νόμιζα ότι ήταν 34gr, μου φαίνονται υπερβολικά τα 36 αλλά μέχρι να τελειώσουν αυτά θα ρίχνουμε![]()
Το percorso ειναι φυσιγγαρα φιλε, φαντασου εχω παρει πολλες φασσες στα 60 μετρα με το 6αρι αν και παιζει σιγουρα ρολο το οπλο και το τσοκ.Φίλε η NSI με το percorso caccia 36 είτε με tecna είτε με AO έδωσε ρεσιτάλ![]()
ΛΑΜΠΗ επίτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση. Το Percorso 36gr έβγαινε κάποτε (... πριν η MAIONCHI γίνει NSI) με πυρίτιδα Α1-36 και όχι με ΑΟ ... τουλάχιστον απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ....xm.Φίλε η NSI με το percorso caccia 36 είτε με tecna είτε με AO έδωσε ρεσιτάλ![]()
Είσαι μεγάλος Δον Ζουάν.... κάθε μέρα και μ'άλλη είσαιΚαλη χρονια σε ολους, μια τουφεκια για να παει καλα η χρονια με percorso no6 και kicks xfull, το απογευμα δεν πηγα λογω μεσημεριανου φαγητου και κρασιου επεσα για υπνο. Την πηρα και αγκαλια σημερα την κυρια μπας και μου φερει γουρι
![]()
κυνήγι νάναι κι ότι νάναιΠαιδιά εγώ για μπεκάτσες πήγα με τη σκύλα :/![]()
Πολύ φάσσα ρε παιδιά , κοπάδια από 15 μέχρι 100, άλλες μονές τους... Άμα δεν έριχνα με διασποράς θα είχα πάνω από 5...
και πάρεμ πάρεμ αγκαλιά και τα χεις σκίσει τα φασιάΚαλη χρονια σε ολους, μια τουφεκια για να παει καλα η χρονια με percorso no6 και kicks xfull, το απογευμα δεν πηγα λογω μεσημεριανου φαγητου και κρασιου επεσα για υπνο. Την πηρα και αγκαλια σημερα την κυρια μπας και μου φερει γουρι
![]()
Τα εχω αλλα πλεον μολις με δουν απο τα 200 μετρα εξαφανιζονται, μηπως να παω με αλλα ρουχα μπας και δεν με γνωρισουν?κυνήγι νάναι κι ότι νάναι
μπράβο Αλέξ
και πάρεμ πάρεμ αγκαλιά και τα χεις τα φασιά![]()
E, ναι ... μάλλον έχω χάσει επεισόδια !!!Στελάρα αυτά παλιάαααα
Έχασες μου φαίνεται νέα επεισόδια που λέμε ...asking..asking..asking.
ΑΟ 2 ΓΡΑΜΜΑΡΙΆΚΙΑ ολόκληρα .what..what..what. με 688 κεντάει ....
Δηλαδη αυτα που πηρα φετος ειναι με ΑΟ η με tecna?Στελάρα αυτά παλιάαααα
Έχασες μου φαίνεται νέα επεισόδια που λέμε ...asking..asking..asking.
ΑΟ 2 ΓΡΑΜΜΑΡΙΆΚΙΑ ολόκληρα .what..what..what. με 688 κεντάει ....
Το percorso εχει tecna αρκετα χρονια τωραΔηλαδη αυτα που πηρα φετος ειναι με ΑΟ η με tecna?