Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλη χρονια φασσαδες με υγεια πρώτη ντουφεκια της χρονιάς έπεσε σε Φασσα φυσίγγι ΑΟ νο4 ιδιογομωση όπλο beretta a350 τσοκ kicks high flyer full!!
Εγω δεν θυμάμαι πρωτοχρονιά που να μην βγω για κυνήγι.Φέτος είναι η πρώτη φορά και μάλλον το μετάνιωσα Κώστα γιατί με επιασε ενας τρομερός πονοκέφαλος.Αν ειχα βγει θα ήμουν καλύτερα.
Βάρα εσυ και για μας φίλε.Καλή συνέχεια και καλή χρονιά.

Πρώτη μέρα με τον πατριώτη στον Εβρο για τα κωλοπούλια.
Το ξημέρωμα πολύ παγωνιά και ο Ομπάμα εμοιαζε με χοντροκώλα Σουηδέζα.Τρόμαξα να καθαρίσω το τζάμι για να ξεκινήσω.
Το μέρος καινούριο και άγνωστο αλλά τελικά απ ότι φάνηκε πολλά υποσχόμενο.
Οντως η μέρα ξεκίνησε με πολλά θεάματα απο νωρις .Πολλά κοπαδάκια κατεβαίναν απ τα πευκόφυτα και απαγορευμένα .Κοπαδια απο 6 μέχρι και πανω απο 30 πουλιά..Μας πέρασαν πολλά πουλιά αλλά όλα ψηλωμένα σε οριακές αποστάσεις.Κατι που φοβόμασταν λόγω της άπνοιας και της λιακάδας. Μια σκαγιάστηκε και επεσε μακριά και άλλη μια μονή ειχε μεγάλα μπαλάκια ,αφού γυρνώντας το όπλο τραβαω καταλάθος τη σκανδάλη .......
Απο 7:45εως 7:15 περασαν αρκετα πουλιά.
Ο Κώστας λόγω υποχρέωσης εφυγε και τωρα μόνος περιμένω να δω πως και αν κινηθούν ,ώστε να ξέρουμε για άλλη μέρα.
Το θετικό Νο1 είναι οτι βρήκαμε ενα καλό μέρος και Νο2 ότι ,ναι , οι ουκρανέζες είναι ...παρθένες !!!
.my man.Δηλαδή....φαίνονται ανενόχλητες .
Ποτε ηρθα και δεν το ξερω.... .yelling..yelling.

Καλη χρονια φασσαδες με υγεια πρώτη ντουφεκια της χρονιάς έπεσε σε Φασσα φυσίγγι ΑΟ νο4 ιδιογομωση όπλο beretta a350 τσοκ kicks high flyer full!!
Ρε ση αυτη μαλλον κρεμαστηκε μονη της.....
Καλη χρονια σε σενα και την οικογενεια σου.....
Υγεια και ζεστες κανες .......

Εγω δεν θυμάμαι πρωτοχρονιά που να μην βγω για κυνήγι.Φέτος είναι η πρώτη φορά και μάλλον το μετάνιωσα Κώστα γιατί με επιασε ενας τρομερός πονοκέφαλος.Αν ειχα βγει θα ήμουν καλύτερα.
Βάρα εσυ και για μας φίλε.Καλή συνέχεια και καλή χρονιά.

Αύριο θα σου περάσει! Μάλλον σε ματιασαν οι κουφαλες τις Ουκρανίας επειδή είσαι όμορφο παιδί... Φάε καλά και ξεκουράσου, αύριο θα φάει η μύγα σίδερο και η Ουκρανεζα μολύβι .my man.

Κώστα καλή συνέχεια στην εξόρμηση σου και πάντα επιτυχίες!!

Παιδιά εγώ για μπεκάτσες πήγα με τη σκύλα :/
20180101_133901.jpg

Πολύ φάσσα ρε παιδιά , κοπάδια από 15 μέχρι 100, άλλες μονές τους... Άμα δεν έριχνα με διασποράς θα είχα πάνω από 5...

Το καλυτερο ποδαρικο για την νεα χρονια..! !
Με τι διασπορας εριχνες κ τι νουμερο Αλεξ?
Τα lambro τα κίτρινα 8αρια 36gr. Πολύ καλό φυσίγγι, άμα είναι σε σωστή απόσταση το πουλί πέφτει στεγνό και χωρίς πολλά αίματα. Να σου πω την αλήθεια όταν τα πήρα νόμιζα ότι ήταν 34gr, μου φαίνονται υπερβολικά τα 36 αλλά μέχρι να τελειώσουν αυτά θα ρίχνουμε :p

Καλη χρονια σε ολους, μια τουφεκια για να παει καλα η χρονια με percorso no6 και kicks xfull, το απογευμα δεν πηγα λογω μεσημεριανου φαγητου και κρασιου επεσα για υπνο. Την πηρα και αγκαλια σημερα την κυρια μπας και μου φερει γουρι
3fVb0Q6.jpg

Καλη χρονια σε ολους, μια τουφεκια για να παει καλα η χρονια με percorso no6 και kicks xfull, το απογευμα δεν πηγα λογω μεσημεριανου φαγητου και κρασιου επεσα για υπνο. Την πηρα και αγκαλια σημερα την κυρια μπας και μου φερει γουρι
3fVb0Q6.jpg

Φίλε η NSI με το percorso caccia 36 είτε με tecna είτε με AO έδωσε ρεσιτάλ .RESPECT..RESPECT.

Τα lambro τα κίτρινα 8αρια 36gr. Πολύ καλό φυσίγγι, άμα είναι σε σωστή απόσταση το πουλί πέφτει στεγνό και χωρίς πολλά αίματα. Να σου πω την αλήθεια όταν τα πήρα νόμιζα ότι ήταν 34gr, μου φαίνονται υπερβολικά τα 36 αλλά μέχρι να τελειώσουν αυτά θα ρίχνουμε :p
Πολύ καλό φυσίγγι, αν και δεν κάνει την τρελή διασπορά, όπως εξάλλου όλα τα φυσίγγια με διασπορέα Gualandi, μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις. Είναι και το μόνο φυσίγγι με διβασική μπαρούτη που με έχει ικανοποιήσει και θα ξανάριχνα ευχαρίστως. .cool.

Φίλε η NSI με το percorso caccia 36 είτε με tecna είτε με AO έδωσε ρεσιτάλ .RESPECT..RESPECT.
ΛΑΜΠΗ επίτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση. Το Percorso 36gr έβγαινε κάποτε (... πριν η MAIONCHI γίνει NSI) με πυρίτιδα Α1-36 και όχι με ΑΟ ... τουλάχιστον απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ....xm.
IMG068_1.jpg

20150819_163233.jpg

Και εδώ το πιο μετά (NSI) με την Tecna ... Και τα δυο με τα κουτιά τους ... ;)
...

3fVb0Q6.jpg
Είσαι μεγάλος Δον Ζουάν.... κάθε μέρα και μ'άλλη είσαι :cool:

Παιδιά εγώ για μπεκάτσες πήγα με τη σκύλα :/
20180101_133901.jpg

Πολύ φάσσα ρε παιδιά , κοπάδια από 15 μέχρι 100, άλλες μονές τους... Άμα δεν έριχνα με διασποράς θα είχα πάνω από 5...
κυνήγι νάναι κι ότι νάναι
μπράβο Αλέξ :)

3fVb0Q6.jpg
και πάρεμ πάρεμ αγκαλιά και τα χεις σκίσει τα φασιά .well done.

Last edited:
ΛΑΜΠΗ επίτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση. Το Percorso 36gr έβγαινε κάποτε (... πριν η MAIONCHI γίνει NSI) με πυρίτιδα Α1-36 και όχι με ΑΟ ... τουλάχιστον απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ....xm.
IMG068_1.jpg

20150819_163233.jpg

Και εδώ το πιο μετά (NSI) με την Tecna ... Και τα δυο με τα κουτιά τους ... ;)
...

Στελάρα αυτά παλιάαααα
Έχασες μου φαίνεται νέα επεισόδια που λέμε ...asking..asking..asking.
ΑΟ 2 ΓΡΑΜΜΑΡΙΆΚΙΑ ολόκληρα .what..what..what. με 688 κεντάει ....

Στελάρα αυτά παλιάαααα
Έχασες μου φαίνεται νέα επεισόδια που λέμε ...asking..asking..asking.
ΑΟ 2 ΓΡΑΜΜΑΡΙΆΚΙΑ ολόκληρα .what..what..what. με 688 κεντάει ....
E, ναι ... μάλλον έχω χάσει επεισόδια !!! ;).xm. Έχω να πάρω Percorso πολλά χρόνια, αφού δεν κάνω "χοντρά" κυνήγια ...:(
Κι αυτά τα δυο παλιά κουτάκια, σχεδόν γεμάτα είναι ακόμη !!!!!!! .buy buy..buy.
.sarcastic. .my man.

Status
Not open for further replies.
Back