Μάκης
Banned
ωραίοςΑπο τις μεγαλυτερες φασσες που εχω χτυπησει ever....δυστυχως απ τη φωτο λειπει ακομη μια, η οποια οσο και να εψαξα δε καταφερα να τη βρω....κριμα να χανονται τετοια πουλια.Δυό αγριογουρουνα κοντεψαν να πεσουν πανω μου....στα 15 μετρα,μπορει και 10.....και μετα λεει ''φταιει ο φονιας'',.buy buy.παντως δε τους εριξα.....
Ρε τον ρωχαμη των Τζουμέρκων!!!!! ΧαχαχαχαχαχαΗ δικιά μου αγρίεψε απο τα νάζια και τα καψόνια που μου κάνουν..buy.
![]()
Απο τι γραμμα αρχιζει η λεξη .........ες? Κ,Γ, Σ,Π η να το πουμε πιο ομορφα, Εκδιδομενεςωραίος σκίστες τις .........ες![]()
Απο τις μεγαλυτερες φασσες που εχω χτυπησει ever....δυστυχως απ τη φωτο λειπει ακομη μια, η οποια οσο και να εψαξα δε καταφερα να τη βρω....κριμα να χανονται τετοια πουλια.Δυό αγριογουρουνα κοντεψαν να πεσουν πανω μου....στα 15 μετρα,μπορει και 10.....και μετα λεει ''φταιει ο φονιας'',.buy buy.παντως δε τους εριξα.....
Μπράβο σας παλικάρια μου.Δυο για την ωρα, η μια πολυ ψηλα και μακρια και η αλλη η κακομοιρα πολυ κοντα και χαμηλα, περιμενω να ερθει κι αλλο κοριτσι να τους κανει παρεα![]()
παλι καλα που υπαρχει καποιος και τις βαραει οχι σαν κατι αλλους που το παιζουν φασσαδες και βαρανε παπιεςΔυο για την ωρα, η μια πολυ ψηλα και μακρια και η αλλη η κακομοιρα πολυ κοντα και χαμηλα, περιμενω να ερθει κι αλλο κοριτσι να τους κανει παρεα![]()
Τις βαραει κι αυτος ο έρμος, ο "αλλος"!παλι καλα που υπαρχει καποιος και τις βαραει οχι σαν κατι αλλους που το παιζουν φασσαδες και βαρανε παπιες
![]()
Κώστα ο ορεινός Βάλτος είναι ένα απέραντο φασσοτόπι. Δεν τον έχω κυνηγήσει ποτέ, τον έχω γυρίσει όμως μια φορά και αμέσως κατάλαβα πως τραβάει τις φάσσες.Μεθαύριο που θα πάω στο χωριό και θα πάω στα μέρη που γουστάρω εκει θα γίνουν μαχες εχω και το γέροντα που τις εχει και τις φυλάει βαράει λίγες κάθε μερα ίσα για να μην κάψει τον τόπο και περιμένει να παμε για να τις ρίξουμε ενα ταμπανι καλό μαζί με τον αδερφό μου θα σας κρατήσω ενήμερους για τις μαχες στον ορεινό βάλτο(καλός ο κάμπος των σερρων αλλα σαν τον ορεινό βάλτο δεν ειναι!!)![]()
Δυο για την ωρα, η μια πολυ ψηλα και μακρια και η αλλη η κακομοιρα πολυ κοντα και χαμηλα, περιμενω να ερθει κι αλλο κοριτσι να τους κανει παρεα![]()
Ο κάμπος είναι για να περνάει η ώρα.Στο βουνό το κυνήγι της είναι κάβλα.Για τους καβλιάρηδες βέβαια.....Μεθαύριο που θα πάω στο χωριό και θα πάω στα μέρη που γουστάρω εκει θα γίνουν μαχες εχω και το γέροντα που τις εχει και τις φυλάει βαράει λίγες κάθε μερα ίσα για να μην κάψει τον τόπο και περιμένει να παμε για να τις ρίξουμε ενα ταμπανι καλό μαζί με τον αδερφό μου θα σας κρατήσω ενήμερους για τις μαχες στον ορεινό βάλτο(καλός ο κάμπος των σερρων αλλα σαν τον ορεινό βάλτο δεν ειναι!!)![]()