Αργές Πυρίτιδες

Ποιες έχετε δοκιμάσει; Ποιες οι εντυπώσεις;
Για να μη παρεξηγηθώ με την έννοια "αργές" δεν εννοώ τις JK3, A0, Tecna, M92S αλλά τις MG2, SP8, SP2, SP3, M410 και όποια άλλη αυτής της κατηγορίας υπάρχει διαθέσιμη εδώ.

Εχω δουλεψει sp8. Sp2 στα 44 και 55 γρ με ν2 πολυ καλες και οιδυο την πρωτη σκετη τη δευτερη με βοηθιμα απο κατω s4
Εχω δουλεψει και δουλευω ακομα την sp2..αλλα μονη της δεν καιγεται ευκολα..με στρωματοποιηση την ριχνω στα δραμια και κανει παπαδες
Για ποιο λόγο η χρήση δεύτερης πυρίτιδας (σαν προσάναμα) με την SP2;
Αντιμετωπίσατε προβλήματα έναυσης;

Για ποιο λόγο η χρήση δεύτερης πυρίτιδας (σαν προσάναμα) με την SP2;
Αντιμετωπίσατε προβλήματα έναυσης;
Λευτερη στα δραμια τουλαχιστον ειχε λιγη ακαυτη μεσα στην κανη με χρηση του 688..τωρα αν εβαζα κανενα 616 gold και κατεβαινα σε καλυκα πχ 67αρη μπορει να αλλαζε το εργο

Μιλτο την sp2τη δουλεψα προτος εγω πρην 6 περιπου χρωνια της εχω κανει τα παντα τεληκα θελει λιγο ταχυκαυστη απο κατω και σου κανει ολλα τα γουστα απο 45 και απανο γρ ενωειται
Θοδωρη νομιζω εχουμε μιλησει και σε ενα αλλο φορουμ αν δεν ακνω λαθος ριδικα για την sp2..ειναι φοβερη πυριτιδα και φονικοτατη..εγω μονο στα δραμια ην εχω ριξει..καπου ειχα μια συνταγη και για σκαγια αλλα με το 616 gold αλλα δεν το δοκιμασα ποτε..επειδη ειναι πυριτιδα που χρησιμοποιειται κυριως για βολιδες πιστολιων και ραβδωτων εκει εχουν δυνατα καψυλια και καιγεται ανετα

Ναι μιλτο τπ θυμαμε ειχαμε μιλησει και στο τηλ απο τοτε εχω να γραψω σε φορουμ
Εχω κανη φοβερα πραγματα με αυτη αλλα εχω σπασει και μια a400 explor με φυσηγγι στα 55 γρ θελει προσωχη την εχω παρατησει τωρα η sp8 ειναι ποιο βοληκη αυτη δουλευω για μακρινες και καιγευαι και με 686 και με μαληνη που μου αρεσει

Η καλητερη που εχω δοκημασει ςιναι η blue dot ηπαρχει αποθεμα ιταλια αν παω θα φερω εχω ξαναφερει παλια .
Τωρα απο αμερικη δεν το ρυσκαρω με τυποτα
Οταν φερω θα σου δοσω να δοκιμασειςνα δεις τη κανει καλητερη απο την σπ2 και καιγεται με οτι καψουλη γουσταρεις τρελες ταχητιτες και χαμηλες πειςσεις

Η καλητερη που εχω δοκημασει ςιναι η blue dot ηπαρχει αποθεμα ιταλια αν παω θα φερω εχω ξαναφερει παλια .
Τωρα απο αμερικη δεν το ρυσκαρω με τυποτα
Οταν φερω θα σου δοσω να δοκιμασειςνα δεις τη κανει καλητερη απο την σπ2 και καιγεται με οτι καψουλη γουσταρεις τρελες ταχητιτες και χαμηλες πειςσεις
Blue dot ψαχνω σαν τρελος Θοδωρη..ρχω ακουσει καιε χω δει πραγματα απο κανονακια με αυτη την πυριτιδα και θελω σαν την ριξω οπωσδηποτε..αν καταφερεις και βρεις ενδιαφερομαι και ρχω πολλα να της κανω

Ναι μιλτο τπ θυμαμε ειχαμε μιλησει και στο τηλ απο τοτε εχω να γραψω σε φορουμ
Εχω κανη φοβερα πραγματα με αυτη αλλα εχω σπασει και μια a400 explor με φυσηγγι στα 55 γρ θελει προσωχη την εχω παρατησει τωρα η sp8 ειναι ποιο βοληκη αυτη δουλευω για μακρινες και καιγευαι και με 686 και με μαληνη που μου αρεσει
Sp8 εχω βρει και γω αρκετα σεταπ και ξερω οτι οντως δουλευεται πολυ πιο ανετα απο την sp2..ωραιο υλικο η sp2 αλλα γαι εκει που προοριζεται..σε σφαιρα 9mm που εχω ριξει ειναι φωτια

Το μυστικό της επιτυχίας ενός φυσιγγίου είναι η ΣΩΣΤΗ επιλογή των υλικών και ο τρόπος που θα συνδυαστούν αυτά.
Την SP2 την έχω δουλέψει από 36 μέχρι 61 γραμ. σκάγια με καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη χωρίς να χρειαστεί επί πλέον βοήθεια στο άναμμα.
Κατά την άποψή μου είναι καλύτερη από τη Blue Dot.
Teo,
Αν θέλεις στείλε σε προσωπικό μήνυμα τη συνταγή που χρησιμοποίησες στην Α400 για να την παραβάλλω με τις δικές μου.
Μίλτο,
Βρήκες κάπου επίσημες συνταγές με την SP8;

Η Blue Dot (συγκριτικά πάντα με την SP2) είναι ελαφρώς πιο γρήγορη, δυσκολότερη στο άναμμα σε χαμηλές θερμοκρασίες και δεν ζυγίζεται ογκομετρικά τόσο καλά όσο η SP2 που είναι σφαιρική.
Έχω χρησιμοποιήσει SP2 (μεγάλες δόσεις) σε μονόβολα και οι ταχύτητες που έβγαζαν ήταν εξωπραγματικές μέσα, πάντα, στα όρια ασφαλείας.
Έχω μια φωτογραφία τη στιγμή που φεύγει ένα μονόβολο 32γραμ. από κάννη 51εκατ. με σχεδόν 7γραμ. SP2. Η ταχύτητα ξεπερνούσε τα 2100π/δ. Αν κάποιος μπορεί να ανεβάσει φωτογραφίες μπορώ να τη στείλω.

Το μυστικό της επιτυχίας ενός φυσιγγίου είναι η ΣΩΣΤΗ επιλογή των υλικών και ο τρόπος που θα συνδυαστούν αυτά.
Την SP2 την έχω δουλέψει από 36 μέχρι 61 γραμ. σκάγια με καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη χωρίς να χρειαστεί επί πλέον βοήθεια στο άναμμα.
Κατά την άποψή μου είναι καλύτερη από τη Blue Dot.
Teo,
Αν θέλεις στείλε σε προσωπικό μήνυμα τη συνταγή που χρησιμοποίησες στην Α400 για να την παραβάλλω με τις δικές μου.
Μίλτο,
Βρήκες κάπου επίσημες συνταγές με την SP8;
Επισημες απο την εταιρια δεν εχω βρει Λευτερη αλλα απο ιταλικο φορουμ εχω βρει μερικες που τις ειχαν κιολας μετρημενες στο κανονακι..θα ψαξω να τις βρω και θα στις στελω σε μηνυμα

Back