Αγορά Κουτιού Μεταφοράς Σκύλου

Ο Γιαννάκης είναι απο τα καλύτερα παιδιά και εχει εξυπηρετήσει πολλούς απο δω μέσα και όχι μόνο.Κοίτα και στο φατσοβοβλίο υπάρχουν βιντεάκια τόσο με το γρήγορο σε τοποθέτηση σύστημα βάσης ,όσο κσι με τα ωραία απο pvc κουτιά με παραστάσεις η σκέτα.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/ruote-4x4.922/
 
Ο Γιαννάκης είναι απο τα καλύτερα παιδιά και εχει εξυπηρετήσει πολλούς απο δω μέσα και όχι μόνο.Κοίτα και στο φατσοβοβλίο υπάρχουν βιντεάκια τόσο με το γρήγορο σε τοποθέτηση σύστημα βάσης ,όσο κσι με τα ωραία απο pvc κουτιά με παραστάσεις η σκέτα.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/ruote-4x4.922/
Φιλε μου αν θέλεις δώσε μου σε πμ το όνομα του εδώ στο φόρουμ η στο φατσοβοβλίο. Σε ευχαριστώ πολύ.
 
Εγώ χρησιμοποιώ πλαστικά για τη μεταφορά εντός του αυτοκινήτου που μπαινοβγαίνουν και πλένονται εύκολα. Από χειροποίητες κατασκευές έχω εμπειρία από το classy kennels από όπου πείρα ένα τρέιλερ. Εξαιρετική δουλειά κατασκευαστική και από άποψη λειτουργικότητας.
 
Από τιον Γιάννη,έχω βάλει και εγώ τα πάντα στο Ραβ4 μου,κοτσαδούρα-Bak Rak-βάση για το κουτί και φυσικά το κουτί,που είναι από συνθετικό υλικό(PVC),πολύ ελαφρύ και χωρίς συντήρηση εφ όρου ζωής.
Να σκεφτείς ότι το αντίστοιχο σε ξύλινο είναι περίπου 34+ κιλά και αυτό είναι 16. Μπαίνει και βγαίνει στην στιγμή και πλένεται όποτε θες,χωρίς να έχει φθορές κλπ.Εχω κάνει και δυο τρύπες σε κάθε γωνία,για να φεύγουν τα νερά όταν χρειαστεί πλυθεί.
Ρίξε μια ματιά:
https://www.facebook.com/groups/231991030264226/?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/yannis.sal...492240324130564.110992.100000338032721&type=3

Έχει και βίντεο πως τοποθετείται και με τις κατασκευές του. Εγω το έχω χωρίσει στην μέση,γιατί κάποια εποχή είχα δυο ποϊντερ και έιχα και δυο πορτάκια αριστερα και δεξιά.
Ότι σου πεί είνα σίγουρο και φυσικά όποτε χρειαστείς κάτι,πάντα θα είναι "δίπλα" σου...
 
Δυό φωτό από το δικό μου,για να δείς τι λέμε περίπου:
biVrCsA.jpg

KOr62VT.jpg


Και ένα βίντεο να δεις πόσο χρηστικό και εύκολο είναι:
 
Έκανα ενα λάθος στο πόστ με την περιγραφή του κουτιού. Το αντίστοιχο ξύλινο είναι στα 24+ κιλά και όχι 34 που έγραψα.Έχουν διαφορά στην διάσταση 1,00Χ0,50Χ0,50 γύρω στα 8-10 κιλά βάρος.
Τώρα με αυτά που γίνονται με αυτούς καίνε αμάξια και σπάνε μαγαζιά,μπήκα στην ιδέα να τα πουλήσω όλα και να βάλω εσωτερικό,όμως μου είπε ένας φίλος και έχει δίκιο βέβαια,ότι εκτός από τον χώρο που χάνεις(βεβαια εγώ στο δικό μου, έχω χώρους), όταν έχεις τα σκυλιά μέσα μυρίζουν.
Αυτά....
 
Ναι μυρίζουν τα σκυλιά μέσα, αλλά έχουν a/c το καλοκαίρι και καλοριφέρ το χειμώνα. Και δεν φοβάσαι μη πέσει και κανένας πάνω σου
 
Εγώ, για το επανιελάκι μου, εχω το FERPLAST ATLAS CAR 80 ΚΛΟΥΒΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 82x51x61CM :
https://www.petcity.gr/dog/transpor...las-car-80-klouvi-metaforas-82-51-61cm-detail
και το βάζω στα πίσω καθίσματα.
Εχω αμάξι Ford Mondeo και πρώτα στρωνω στα πίσω καθίσματα ενα ειδικο πανι για σκύλους, που το ειχα πάρει παλιά απο τα Lidl ( νομίζω αυτη τη βδομάδα το εχει ξανά) :
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=5683
Η γυναίκα μου αρχικά δεν ήθελε το σκυλί μεσα στο αμάξι, αλλά τελικά παραδέχτηκε πως ουτε μυρωδια μένει, ούτε τρίχες.


 
Back
Top