Rem αγαπητέ Τάκη rem.τις ιταλιδες τις άφησα στις γενιές που ακόμα δεν ξέρουνΕσύ είπαμε,beretta και tordo![]()

Rem αγαπητέ Τάκη rem.τις ιταλιδες τις άφησα στις γενιές που ακόμα δεν ξέρουνΕσύ είπαμε,beretta και tordo![]()
Τωρα φιλε εδειξε το μπερετονι σου αλλο οπλο
Rem αγαπητέ Τάκη rem.τις ιταλιδες τις άφησα στις γενιές που ακόμα δεν ξέρουν
![]()
Παρα πολυ ξηρασια κ το χωμα δεν το σπαει ουτε τρακτέρ
Μου την έπαιξαν σήμερα τα πουλάκια γιατί οι λίγες που φάνηκαν από το πρωί έμπαιναν ανάποδα και η επιλογή του (νέου) καρτεριού δεν μου επέτρεπε να τις τουφεκισω μιας και θα έπεφταν στα πυκνά.
Αραιό το μπάσιμο και οι τουφεκιές γύρω ελάχιστες, τελικά μετά πέρασαν κάποιες ψηλωμενες πιο αργά και κατάφερα με μετρημένες τουφεκιές στα δάχτυλα να πάρω τρία πουλάκια και να χάσω μια που σκάλωσε, ήμουν άστοχος σε 3-4 ακομα και ολο αυτο ήταν. Το γύρισε νότια,συνεφιασε ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική λογω υγρασιας.
![]()
Νίκο μια χαρά ήταν και ας μην είχε πουλιά και μόνο που ξημερωνεις στο βουνό φάρμακο είναι.Μπράβο Γιάννη, δεν πειράζει και αυτά τα λίγα καλά είναι...!
Ωραίες φωτό...! Ο θάμνος στην 1η, μάλλον είναι μυρτιλλιά (εάν δεν απατώμαι)...! Τα μύρτιλλα, εκτός από "φάρμακο" για τον οργανισμό, είναι και πεντανόστιμα όταν ωριμάσουν καλά σε λίγο καιρό...! Και από τις πρώτες προτιμήσεις για τα τσιχλάκια και τα κοτσυφάκια...!
Καλα πλεον εχω καταλαβει οτι οι τουφεκιες δεν σημαινουν και πολλα πράγματα! Οι τυποι μπορει να ριχνουν στα κουκουναρια, σε πουλια σε 150 μετρα υψος, σε περιστερια, σε καλυκες...οτι θες...μιλαμε για ορδες βλαμμενων στην συνομοταξια μας!