Σουγιάδες και Μαχαίρια

Mafia Calabria

Moderator
Να ανοίξω και εγώ ένα θέμα σαν καινούριος στο forum.Εκτος από όπλα φισιγγια ρούχα κτλ άλλο ένα απαραίτητο εργαλείο για τον κυνηγο τον ψαρά και γενικά τον άνθρωπο που βιώνει την φύση είναι και το κυνηγετικο μαχαίρι η σουγιας.Πρωσοπικα προτιμώ τους σπαστους σουγιαδες μικρού ογκου,εδώ υπάρχει ένα μοντέλο της victorinox με μόνη λαμα πολύ κοφτερος και ευχρηστος,πωλείται σε ανθοπωλεια σε κασετινες των δέκα τιμή του ενός $12.
 
Τον έχω δει, μικρός, λεπτός και ελαφρύς. Ότι πρέπει για να τον έχεις κάθε μέρα στην τσέπη. Προσωπικα προτιμω τους λίγο μεγαλύτερους με τέσσερις λαμες συν τα ψιλολογια.
Γενικα victorinox και wenger έχω έξη εφτά, τους πέντε τους πήρα από μαγαζί που έκλεισε σε τιμή χονδρικής,πιο λίγα από το μισό.
 
Συμφωνώ,κάτω στο νησί μου τους έχουν σε μεγάλη εκτίμηση,κυνηγοί ψαράδες βοσκοι αφού να φανταστείς όταν κατέβει κάποιος από Αμερική εκτός από τα κλασσικά καλοσορισματα και τις χαιρετουρες η επόμενη ερώτηση είναι έφερες κανένα ελβετικό σουγιαδακι.;)
 
Εγω απο πάντα είχα αδυναμία στους οπινελ.Απλοι και κοφτεροι..τους εχω για γενική χρήση..κυρίως όμως για ψαρεμα(φιλεταρισμα η κοπή δολωματος).στο κυνηγι αν και τον εχω πάντα μαζί μου,ελάχιστες φορές τον χρειάστηκα.
 
Έχε τον μαζί σου πάντα σε κάτι χρειάζεται,θα κόψεις ψωμί,τυρί θα καθαρισεις ένα φρούτο ακόμα και χόρτα να μαζέψεις
 
Γεράσιμε ευχαριστώ όντως τα έχει και το survival αλλά θα πέσει παραγγελία από ebay μου φαίνεται

Καλά μη λες μεγάλες κουβέντες, κάτσε πρώτα να μπορείς να πληρώσεις...Η Paypal έχει διακόψει με τις ελληνικές τράπεζες για πληρωμές στο εξωτερικό μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
 
  • Like
Reactions: jnp
Back
Top