Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αλλη μια πρωινη εξοδος... και σημερα δεν φανηκε τρυγονι στον οριζοντα,
παρα μονο για τριτη μερα σημερα ηταν γεματο αγριοκοκκορακια,
και μολις βαρεσε ο ηλιος ενας μεγαλος τρυγονοσουρτης εκανε την εμφανιση του πετωντας
ψηλα και κραζοντας με κατευθυνση προς την θαλλασα.

αρκαιτα καλο παιχνιδι σε τρυγονια σημερα σε κυνηγι ορτυκιου τα εβλεπες 5 6 8 10 να πευτνουν στα λιοσπωρα για φαη βεβαια παντα επιφυλακτηκα και κανωντας βωλτες πρωτου κατσουν κανα βωλικο δεν μας ετυχε,,, το απογευμα θα κανω καρτερακι στην κουρνατουςςς και εχη ο θεοςςςςς .pop.

αρκαιτα καλο παιχνιδι σε τρυγονια σημερα σε κυνηγι ορτυκιου τα εβλεπες 5 6 8 10 να πευτνουν στα λιοσπωρα για φαη βεβαια παντα επιφυλακτηκα και κανωντας βωλτες πρωτου κατσουν κανα βωλικο δεν μας ετυχε,,, το απογευμα θα κανω καρτερακι στην κουρνατουςςς και εχη ο θεοςςςςς .pop.
Ο Θεός έχει,αυτά δεν ξέρω αν θα έχουν για πολύ μετά το καρτέρι σου!;)

Άλεξ συγχαρητήρια για τις επιτυχίες! Μια χαρά είναι...!
Η συγκεκριμένη Remington που έχεις, απ' ό,τι βλέπω, έχει πολύ όμορφα ξύλα με πολύ καλό και στιλπνό βάψιμο...! Το "μαμίσιο" της είναι;
Και κάτι άλλο: σίγουρα θα πρέπει να της καθαρίζεις συχνά την κάννη εσωτερικά, γιατί είναι αχρωμίωτη και "αρπάζει" (οξειδώνεται) εύκολα... Έτσι δεν είναι...;
Ναι μαμισια ειναι τα ξυλα με ανθρακονηματα μεσα στη βαφη, την κανη την καθαριζω αναλογα την χρηση, απο της 20 που ανοιξε το κυνηγι πχ μια φορα την εχω καθαρισει, αλλα γενικα μ'αρεσει να ασχολουμαι με το οπλο και ναι αχρωμιωτη ειναι η κανη.

Last edited:
Ποια που

Ποια πουλια περασαν αρτα τα 15-20 τα ειδαμε και εμεις εκτος ανκανω λαθος. Μιλαμε για περασμα οχι για λιγα πουλια σκορπια...
Με πηρε φίλος τηλ απο την γεφυρα καλογηρου καθ μου λεε τα τρυγονια μπαινανε κοπαδια.....και ενα παιδί ανεβασε το μεσημερι ενα ωραιο μπουκετο με καμμια δεκαπενταρια πουλιά στο φβ

Με πηρε φίλος τηλ απο την γεφυρα καλογηρου καθ μου λεε τα τρυγονια μπαινανε κοπαδια.....και ενα παιδί ανεβασε το μεσημερι ενα ωραιο μπουκετο με καμμια δεκαπενταρια πουλιά στο φβ
Εγω ρωτησα πολυ κοσμο κανεις δεν βεβαιωνει οτι εγινε.Απιθανο να εχει περασμα και να μην περασουν πρεβεζα, αν εγινε παντως πηραμε τσαι..Και σημερα παντως απολυτο μηδεν.

Status
Not open for further replies.
Back