Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

ελληνικές μηχανές ρελιάσματος δεν βλεπω να προτείνει καποιος δεν αξίζουν η μήπως είναι ακριβες;.xm.
Από καιρό ήθελα να το ανεβάσω αλλά περίμενα κάποιον από σας έμπειρο ιδιογωμοτη να μας εξήγησει και μερικά πράγματα. Φιλαράκι από εδώ μέσα μου έχει πει ότι είναι δυνατό εργαλείο, καλοφτιαγμένο και τιμή πολύ καλύτερη από τις αντίστοιχες ιταλικές, από ότι βλέπω όμως θα αποσυρθεί για την παραγωγή νεώτερης.

Από καιρό ήθελα να το ανεβάσω αλλά περίμενα κάποιον από σας έμπειρο ιδιογωμοτη να μας εξήγησει και μερικά πράγματα. Φιλαράκι από εδώ μέσα μου έχει πει ότι είναι δυνατό εργαλείο, καλοφτιαγμένο και τιμή πολύ καλύτερη από τις αντίστοιχες ιταλικές, από ότι βλέπω όμως θα αποσυρθεί για την παραγωγή νεώτερης.

εγω δεν κλεινω με την συγκεκριμενη,στο τσακ δεν την πειρα λογω οικ.στενοτητας ,αλλα απο παρουσιασεις και εντυπωσεις αλλων παιδιων που την εχουν νομιζω οτι ειναι καταπληκτικη,σταματησε η παραγωγη απ οτι καταλαβα γιατι λογω κοστους κατασκευης στην τιμη που δινοταν δεν ηταν συμφερουσα?

Παιδες καλησπερα,
Επειδη ειμαι στη διαδικασια αγορας μιας μηχανης απλης χεριου (τυπου Λαναρα) εαν εχει καποιος κ θελει να την πουλησει ας επικοινωνησει μαζι μου. Οπως επισης κ λοιπ ο εξοπλισμο ξεκινηματος.
Σας ευχαριστω Βαγγελης.

Μολις εφυγε ο Πατενταδορος απο το μαγαζι μου,μιλαγαμε για ογκομετρικα και τα μειονεκτηματα που εχουν τα περισσοτερα τις αγορας.μου υποσχεθηκε που σε μια βδομαδα περιπου θα εχει ετοιμα δυο προτοτυπα ογκομετρικα για τεσταρησμα.
Σκοπος ειναι μονα ογκομετρικα ρυθμιζομενα αλλα και διπλα,αλλα το βασικο ειναι να μπορουν να δουλεψουν διβασηκες πυριτηδες s4-sipe -tekna

Μολις εφυγε ο Πατενταδορος απο το μαγαζι μου,μιλαγαμε για ογκομετρικα και τα μειονεκτηματα που εχουν τα περισσοτερα τις αγορας.μου υποσχεθηκε που σε μια βδομαδα περιπου θα εχει ετοιμα δυο προτοτυπα ογκομετρικα για τεσταρησμα.
Σκοπος ειναι μονα ογκομετρικα ρυθμιζομενα αλλα και διπλα,αλλα το βασικο ειναι να μπορουν να δουλεψουν διβασηκες πυριτηδες s4-sipe -tekna

Ναι ειναι στην μπριζα τον τελευταιο καιρο.......my man..my man..my man..my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Πάλι καλά που τα σφάλματα με τα ογκομετρικά είναι προς τα κάτω και δεν πέφτει περισσότερη πυρίτριδα...

Ναι ειναι στην μπριζα τον τελευταιο καιρο.......my man..my man..my man..my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Δυο χρονια του τα λεω Μιχαλη....αλλα οπως μου εδειξε και μου ειπε ολα τα ογκομετρικα εχουν καποια εξαρτηματα καλουπομενα και αυτο ειναι το δυσκολο στη υποθεση.σημερα πεσανε αρκετες ιδεες στο τραπεζι για πολλα σχεδια και πολλλλλλες λυσεις σε καποια πραγματα που αν δεν δουλευεις μηχανηματα δεν τα καταλαβαινεις.
Το δικο μου παντως το θελω αυστηρα με busing μονο ετσι θα μου βγαλει την ακριβεια που θελω

Δυο χρονια του τα λεω Μιχαλη....αλλα οπως μου εδειξε και μου ειπε ολα τα ογκομετρικα εχουν καποια εξαρτηματα καλουπομενα και αυτο ειναι το δυσκολο στη υποθεση.σημερα πεσανε αρκετες ιδεες στο τραπεζι για πολλα σχεδια και πολλλλλλες λυσεις σε καποια πραγματα που αν δεν δουλευεις μηχανηματα δεν τα καταλαβαινεις.
Το δικο μου παντως το θελω αυστηρα με busing μονο ετσι θα μου βγαλει την ακριβεια που θελω

Eννοεις διαφορετικα bushing σε μπαρα, αντι για ρυθμιζομενο;

Η μπαρα η μονοκοματη για πυριτηδα και σκαγια μαζι βικτορα εχει καποια μειονεκτηματα κατα τη γνωμη μου,καλυτερα ανεξαρτητα το ενα με το αλλο και με busing για μεγαλυτερη ακριβεια.ακομα και στο κλασικο τριγωνικο ογκομετρικο μπορει να παιξει και busing αλλα και ρυθμυζομενο
Σε καμια βδομαδα θα δουμε

Οπως το βλεπει κανεις Βικτωρα , εμενα μου κοστισε 200$ και αν σκεφτει κανεις ποσα χρηματα ξοδευουμε για το χομπι μας σε σχεση μετο τι σου παρεχει το συγκεκριμενο εργαλειο λες χαλαλι . .lazy.

Back