Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20161107_231403.jpg
αντε παλι και μια απο Εβρο για τον Νικολακι.Ειναι τις παρεας τα παπια. Εγω ενα εκει στην μεση βαρεσα.drive car

20161107_231403.jpg
αντε παλι και μια απο Εβρο για τον Νικολακι.Ειναι τις παρεας τα παπια. Εγω ενα εκει στην μεση βαρεσα.drive car

Respect .RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT. Εεε μα και εσυ στον Εβρο με Benelli δεν ξερεις οτι δεν σκοτωνουν και ειδικα τα παπια?Παρε Beretta να κανεις δουλεια σου μονο να κουβαλας και μια τσαντα ανταλλακτικα κοντα δεν ξερεις τι θα σπασει....very funny..very funny..very funny.

Respect .RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT. Εεε μα και εσυ στον Εβρο με Benelli δεν ξερεις οτι δεν σκοτωνουν και ειδικα τα παπια?Παρε Beretta να κανεις δουλεια σου μονο να κουβαλας και μια τσαντα ανταλλακτικα κοντα δεν ξερεις τι θα σπασει....very funny..very funny..very funny.
Και να φανταστης οτιη παρεα ηταν σαν διαφημηση τιςΡεμι.και Μπραουνινγκ.Παλι καλα που με το μπενελλακι μου καταφερα να παρο ενα πουλακι που τραυματισμενο ετρεχε να ξεφηγη.;)ha haaa

Και να φανταστης οτιη παρεα ηταν σαν διαφημηση τιςΡεμι.και Μπραουνινγκ.Παλι καλα που με το μπενελλακι μου καταφερα να παρο ενα πουλακι που τραυματισμενο ετρεχε να ξεφηγη.;)ha haaa

Εεε το κακομοιρο το πουλακι.....pop..pop..pop..pop.

20170324_155936.jpg

Τα πουλάκια μου τι ήσυχα που κάθονται....buy..buy..buy. @skyfall πιστεύω μια 76αρα φουλ θα ταιριάξει γάντι πάνω της τι λες;
76αρα ναι αλλα 2-3* οχι φουλ.Δεν χριαζεται.Παιρνεις ενα μακρινο χανεις 10 καλα.;)Τι θα εχουμε τορα;;Μεταμεσονηχτιες προβολες;.sarcastic..well done..fishing.

Η θα τα λιωνω η θα φευγουν μεση λυση δεν υπαρχει .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Εμεις ασχολουμαστε με αυτα γιατι το κηνηγι αυτο στο νησι ειναι σπανιο..συν οτι εχουμε και την πλακια μας.Μια χαρα την κανεις εκει που εισαι την δουλιτσα σου.Φιλαξε τα φραγκα σου. Θα πας και φανταρος σε λιγο...;)

Status
Not open for further replies.
Back