skyfall
Banned
Ρε τραβα για καμια γκομενα ΚαλοκαιριατικαΒαλτωσαμε κυριοι,ειναι κανεις εδω?

Ρε τραβα για καμια γκομενα ΚαλοκαιριατικαΒαλτωσαμε κυριοι,ειναι κανεις εδω?
Ρε τραβα για καμια γκομενα Καλοκαιριατικαha haaa
Βαλτωσαμε κυριοι,ειναι κανεις εδω?
Ακόμα καλύτερα πήγαινε για ......ρακέτεςΡε τραβα για καμια γκομενα Καλοκαιριατικαha haaa
Ρε τραβα για καμια γκομενα Καλοκαιριατικαha haaa
Ακόμα καλύτερα πήγαινε για ......ρακέτες![]()
Εχει και γενεθλια σημερα...ολο και καμια καλη φωτο θα ανεβαζεΕιμαι σε ηλικια που κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα μην αγχωνεσαι,ρε παιδια εκεινη η ψυχη ο Αρης ο Καλαματιανος που ειναι?
αντε παλι και μια απο Εβρο για τον Νικολακι.Ειναι τις παρεας τα παπια. Εγω ενα εκει στην μεση βαρεσα.drive car![]()
Και να φανταστης οτιη παρεα ηταν σαν διαφημηση τιςΡεμι.και Μπραουνινγκ.Παλι καλα που με το μπενελλακι μου καταφερα να παρο ενα πουλακι που τραυματισμενο ετρεχε να ξεφηγη.RespectΕεε μα και εσυ στον Εβρο με Benelli δεν ξερεις οτι δεν σκοτωνουν και ειδικα τα παπια?Παρε Beretta να κανεις δουλεια σου μονο να κουβαλας και μια τσαντα ανταλλακτικα κοντα δεν ξερεις τι θα σπασει...
![]()
Και να φανταστης οτιη παρεα ηταν σαν διαφημηση τιςΡεμι.και Μπραουνινγκ.Παλι καλα που με το μπενελλακι μου καταφερα να παρο ενα πουλακι που τραυματισμενο ετρεχε να ξεφηγη.ha haaa
Εεε μα και εσυ στον Εβρο με Benelli
αντε παλι και μια απο Εβρο για τον Νικολακι.Ειναι τις παρεας τα παπια. Εγω ενα εκει στην μεση βαρεσα.drive car[/![]()
Πω πω ρε φιλε πολυ σαρσελο...
76αρα ναι αλλα 2-3* οχι φουλ.Δεν χριαζεται.Παιρνεις ενα μακρινο χανεις 10 καλα.Τι θα εχουμε τορα;;Μεταμεσονηχτιες προβολες;
![]()
Εμεις ασχολουμαστε με αυτα γιατι το κηνηγι αυτο στο νησι ειναι σπανιο..συν οτι εχουμε και την πλακια μας.Μια χαρα την κανεις εκει που εισαι την δουλιτσα σου.Φιλαξε τα φραγκα σου. Θα πας και φανταρος σε λιγο...Η θα τα λιωνω η θα φευγουν μεση λυση δεν υπαρχει![]()