Ευριπο δεν έχω δει το όπλο ακόμα τετ α τετ και δεν μπορώ να πω κάτι, η raffaello powerbore η ethos όπως λέγεται εδώ έχει τέτοιο αυλό νομίζω. Έχεις κοιτάξει την super sport performance shop και αύτη εχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Cordoba αλλά με κοντακι και παπιά από ανθακονηματα και κόκκινη δαχτυλιερα και κουμπί απελευθέρωσης κλειστρου.αναρωτηθειτε μονο για πιο λογο η briley στην cordoba δινει επιμηκυμενο κωνο porting αυλο 18,6 και optima plus cokes.ισως και το ελατηριο του κλειστρου να ειναι πιο κοντο απ τις υπολοιπες. κωνσταντινε την αποψη σου τυχερακια. ισως να ειναι η μοναδικη benelli που θα ηθελα στη συλλογη μου. αν και κατι ακουσα οτι στην καινουργια rafaello θα εχουνε αυλο 18,5 αλλα δεν ειμαι σιγουρος
αυτο ειναι και βαριδι ισοροπιας.αυτα ειναι μπενελια οχι τα εδω που για να τα κανεις αυτα και να παρεις και τσοκ θες μια περιουσια.αυτα ευχαριστως τ αγοραζω
αααααααααχ αυτό το όπλο... οπλάρα!
αυτα τα μπενελακια αν ερθουν ελλαδα οι αλλες εταιρειες θα εχουν προβλημα στις πωλησεις
Απλα ελεγα να παρω μια καραμπινα για περπατητο γιατι με το δικανο με κουρασε λιγο γιαυτο..οχι οτι δεν το αγαπω απλα το λατερυωΔημήτρη πως και σκέφτεσαι αγορά καραμπίνας;Νόμιζα ότι το Breda σε κάλυπτε και μου φάνηκε πως το γούσταρες πολύ στο σχιστό που μιλάγαμε.
παρα πολυ καλο απο γνωστο που την εχει 3 χρονια περιπου και της εχει πιει το αιμα κανενα παραπονοΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά, έχω δει στο Internet σε προσφορά την Bellmonte II στα 830, ποια η άποψή σας για το όπλο; http://www.hobbystore.gr/index.php?route=product/product&keyword=bellmonte ii&product_id=2419
![]()
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, έχω δει στο Internet σε προσφορά την Bellmonte II στα 830, ποια η άποψή σας για το όπλο; http://www.hobbystore.gr/index.php?route=product/product&keyword=bellmonte ii&product_id=2419
Μηχανισμος μπενελλι, καννη ιταλικη 18.3 - 18.4 αυλο, καλες ψαθες, ελαφρυ με οτι συνεπαγεται αυτο, τσοκακια benelli pus, φλατζες μονο για ρυθμιση πανω κατω. 5 τσοκακια.
Γενικα αξιοπιστο ντουψεκι, που στο καθαρισμα θα ειναι παιχνιδακι.
Είσαι απο καρδιτσα;
Το καταστημα ειναι τιμιο. Ειμαι χρονια πελάτης τους, και απολυτα ευχαριστενος.
![]()
Αν είναι σαν την es100 που η αλήθεια είναι πως έχει τον ίδιο μηχανισμό...Σίγουρα θα είναι απρόβληματιστη...Και με πολύ καλύτερο φινίρισμα και πιο εργονομικήΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά, έχω δει στο Internet σε προσφορά την Bellmonte II στα 830, ποια η άποψή σας για το όπλο; http://www.hobbystore.gr/index.php?route=product/product&keyword=bellmonte ii&product_id=2419
![]()
Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...Από θέμα φινιρίσματος...Σε αερίων έχει και η fabarm καλή προσφορά.... Ούτε οκτώ κατοσταρικαΗ τιμή και εγώ θεωρώ είναι πάρα πολύ καλή με την έκπτωση, τους ρώτησα αν ισχύει και μου είπαν ισχύει κανονικά η τιμή, μου είπαν και για την Benelli Vinci Mat που είναι σε προσφορά στα 1.190€
Ηλια στην κατηγορια 790-900 ο φιλος μπορει να δει και την breda astro η οποια δεν ερχεται με φλατζες αλλαγης. Αλλη καλη περιπτωση ειναι η affinity αλλα για αξιοπιστια δεν ακουω και τα καλυτερα...Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...Από θέμα φινιρίσματος...Σε αερίων έχει και η fabarm καλή προσφορά.... Ούτε οκτώ κατοσταρικα