Καλησπερα! Το εχω πιασει το 690 ,τουφεκι οχι αστεια και πανεμορφο κατα την γνωμη μου! Να το χαιρεσαι!Πραγματικα καμμια σχεση, οσο ειχα τις καραμπινες δεν καταλαβαινα τη διαφορα, οταν επιανα το 525 που ειχα.Φετος που κυνηγησα ολητη χρονια με το 690 και πηρα μια μερα την καραμπινα νομιζα οτι κρατουσα μια χοντροκομμενη κι αζυγιστη μαγκουρα. Χαοτικη η διαφορα στην επωμιση και στην κινηση του οπλου.
Την Κυριακή ημουν Θηβα δεν ειχε πουλιά, αλλα ο καιρός ήταν της βροχής, κατα διαστήματα εβρεχε. Αυριο ομως ποτέ δεν ξέρεις...αλλη μέρα...Καλησπέρα και καλή σαρακοστή σε όλους,
Καμία πληροφορία Βοιωτία η Φθιώτιδα υπάρχει να πάμε την τελευταία βόλτα της σαιζόν?
(και να μην υπάρχει.... Η βόλτα θα γίνει )
Σε ευχαριστώ πολυ Γιάννη!Καλησπερα! Το εχω πιασει το 690 ,τουφεκι οχι αστεια και πανεμορφο κατα την γνωμη μου! Να το χαιρεσαι!
Καλησπέρα! Χρόνια Πολλά και καλή Σαρακοστή σε ολους! Σήμερα στο χωριό είχαμε οικογενειακό τραπεζωμα το μεσημέρι όλο το σώι μαζεμένο..λέω αργά το απόγευμα στον αδελφό μου (φέτος για πρώτη φορά δεν κυνήγησε καθόλου) να πάμε να ρίξουμε καμία τουφεκια να θυμηθούμε τα παλια καθως κυνηγάμε απο πολύ μικροί συνέχεια μαζί...τελικά τον έπεισα..πήγαμε καμία ώρα απογευματινό εκεί κοντά στο σπίτι,και πήραμε 16 πουλιά στο χέρι και 4-5 χαμένα.. είχε βρέξει και είχε πολύ υγρασία(μετά από πολύ καιρό) και τα φυσίγγια έκαναν πολλά νερά ..δεν είχα ουτε pyrkal ούτε f2 ..είχα πολλά αλλά απομεινάρια φυσίγγια και όλα ήταν 9αρια...σιγουρα αν είχα f2 ή pyrkal 8αρια θα έπαιρνα 3-4 πουλιά ακόμα και αλλά τόσα ο αδελφός μου και δε θα χάναμε και τόσα...και μια φωτό με το όπλο του αδελφού μου(beretta 471 silver hawk) καθώς είναι δικάνακιας από 18 χρ που έβγαλε άδεια κυνηγάει μόνο με δικανα.ακομα και σκοπευτήριο όταν έρχετε με το πλάγιο ρίχνει...
![]()
Αχ να σε δω να κυνηγας με το πλαγιο....
Πες στα παιδια να στο κανουνε δωρο!!1000 ευρω το καθε παιδι και καθαρισες evripidi!!κι εγω ρε γιαννη θελω πλαγιο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα φιλε.ειναι δυσκολο αυτες τις εποχες να δωσω 3000 για οπλο με 3 παιδια
Καλα ηταν σημερα αν εξαιρεσης που βαραγαμε με οτι παλιοεμπορικα ειχαμε.....παλιοφυσιγγια τελευταια φορα.image hosting without account τελευτεα μερα με το.παρεακι skyfol και venetato και του χρονου να ειμαστε καλα ολοι με ηγια πανο απολα!!!!!
Εχω μια φουλ 76 αν εδιαφερεσε για τη γιγια και του χρονου νασε καλα!!!Ανέβηκα με τον μικρό μου στο βουνό για ανέβασμα αλλά τα πουλιά την έκαναν από εκεί. Από τις 16:30 εκει αλλά τα ελάχιστα πουλιά έπεσαν κατά τις 18:15. Τουφεκισα 5 κλίκες και πήρα τις τέσσερις, άλλες δύο που δεν τις πρόλαβα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Και του χρόνου με υγεία για όλους.
* Φαρμάκι η γιαγιά 302..........pop.
photo upload
Στέφανε σ'ευχαριστώ αλλά ήδη φοράει τρείς κάνες η γιαγιά, 76 φουλ, 66 ντεμί και 61 με εξωτερικά........Εχω μια φουλ 76 αν εδιαφερεσε για τη γιγια και του χρονου νασε καλα!!!