Καλημερα! Μια χαρα ξηλωνες και εσυ! Το ξερεις καλα βεβαια το μερος που πηγαμε αλλα δεν φτανει μονο αυτο! Επειδη εμεις κυνηγουσαμε κοντα-κοντα και ειδα καποια πραγματα,κατα την γνωμη μου,το εχεις το περπατητο στο ειπα και απο κοντα.το εχεις και απο αποψη στρατηγικης και απο αποψη τουφεκιας.και φαινεται και απο τα αποτελεσματα που παρολο που δεν κυνηγας τσιχλες πολλα χρονια εκανες μεχρι τωρα 600 πουλια μονος ουσιαστικα.γενικα παντως πιστευω οτι κυνηγησαμε καλα ολοι και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ που για μενα ειναι το πιο βασικο! Μπραβο σε ολους λοιπον και στα σκυλακια των παιδιων που αποδειχτηκαν αξιοι συντροφοι!Ωραία η παρέα,μια χαρά και το περπατητό,παρά το οτι δεν έπαιζαν πολλά πουλιά.Πιστεύω πήραμε τα μισά απ όσα είδαμε!!Κουφαλίτσες ένα πουλάκι μου είπε οτι κάνατε μερικά τσιχλάκια ακόμα μετά που έφυγα.Μακάρι να μην είχα τις υποχρεώσεις κ να ακολουθούσα μέχρι τη μάσα!Ευχαριστώ και γώ με τη σειρά μου τα παιδιά,ειδικά τον Γιάννη τον αρχιξηλωτή που τρύπωνε σε όλα τα πυκνά κ μοίραζε τσιχλάκια συστημένα!! Να στε καλά,ελπίζω να απολαύσατε τη βόλτα και εννοείτε όποτε θέλετε ξανάρχεστε,πάντα ευπρόσδεκτοι!
Η μασα Χαρη ηταν ολα τα λεφτα κριμα που δεν ηρθες! Την αλλη φορα δεν πειραζει..