Συμμαχία του Νότου - Cretan meeting 2016-2017

Ωραία η παρέα,μια χαρά και το περπατητό,παρά το οτι δεν έπαιζαν πολλά πουλιά.Πιστεύω πήραμε τα μισά απ όσα είδαμε!!Κουφαλίτσες ένα πουλάκι μου είπε οτι κάνατε μερικά τσιχλάκια ακόμα μετά που έφυγα.Μακάρι να μην είχα τις υποχρεώσεις κ να ακολουθούσα μέχρι τη μάσα!Ευχαριστώ και γώ με τη σειρά μου τα παιδιά,ειδικά τον Γιάννη τον αρχιξηλωτή που τρύπωνε σε όλα τα πυκνά κ μοίραζε τσιχλάκια συστημένα!! Να στε καλά,ελπίζω να απολαύσατε τη βόλτα και εννοείτε όποτε θέλετε ξανάρχεστε,πάντα ευπρόσδεκτοι!
Καλημερα! Μια χαρα ξηλωνες και εσυ! Το ξερεις καλα βεβαια το μερος που πηγαμε αλλα δεν φτανει μονο αυτο! Επειδη εμεις κυνηγουσαμε κοντα-κοντα και ειδα καποια πραγματα,κατα την γνωμη μου,το εχεις το περπατητο στο ειπα και απο κοντα.το εχεις και απο αποψη στρατηγικης και απο αποψη τουφεκιας.και φαινεται και απο τα αποτελεσματα που παρολο που δεν κυνηγας τσιχλες πολλα χρονια εκανες μεχρι τωρα 600 πουλια μονος ουσιαστικα.γενικα παντως πιστευω οτι κυνηγησαμε καλα ολοι και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ που για μενα ειναι το πιο βασικο! Μπραβο σε ολους λοιπον και στα σκυλακια των παιδιων που αποδειχτηκαν αξιοι συντροφοι!
Η μασα Χαρη ηταν ολα τα λεφτα κριμα που δεν ηρθες! Την αλλη φορα δεν πειραζει..

Η αληθεια ειναι πως ηδη μου λειπει η παρεα. Εννοειται πως μια επαναληψη θα ηταν καλοδεχουμενη. Μεχρι και η Καρυ με αλλο ματι με βλεπει σημερα, και θελει επαναληψη...
Και σε ποιον δεν λειπει! Μακαρι να το ξανακανουμε μεχρι να ληξει το κυνηγι! Πιστευω η χαρα του σκυλου ηταν το χθεσινο κυνηγι,τρεξιμο πανω-κατω σε ωραιο περιβαλλον με καλο καιρο,εβαζε και τσιχλιτσες στο στομα σιγουρα της αρεσε! Εμπαιναν και στα πυκνα που και που και λεω οπου να ναι θα σηκωσουν και καμια μπεκατσα,αλλα δεν εκατσε.

Και σε ποιον δεν λειπει! Μακαρι να το ξανακανουμε μεχρι να ληξει το κυνηγι! Πιστευω η χαρα του σκυλου ηταν το χθεσινο κυνηγι,τρεξιμο πανω-κατω σε ωραιο περιβαλλον με καλο καιρο,εβαζε και τσιχλιτσες στο στομα σιγουρα της αρεσε! Εμπαιναν και στα πυκνα που και που και λεω οπου να ναι θα σηκωσουν και καμια μπεκατσα,αλλα δεν εκατσε.
Η αληθεια ειναι πως ηδη μου λειπει η παρεα. Εννοειται πως μια επαναληψη θα ηταν καλοδεχουμενη. Μεχρι και η Καρυ με αλλο ματι με βλεπει σημερα, και θελει επαναληψη...

Πρέπει να μας το επιτρέψει ο καιρός για μια βόλτα στο κολασμένο λασιθι μέχρι να φύγω για Ρώμη, ε Γιάννη ;

Καλημερα! Μια χαρα ξηλωνες και εσυ! Το ξερεις καλα βεβαια το μερος που πηγαμε αλλα δεν φτανει μονο αυτο! Επειδη εμεις κυνηγουσαμε κοντα-κοντα και ειδα καποια πραγματα,κατα την γνωμη μου,το εχεις το περπατητο στο ειπα και απο κοντα.το εχεις και απο αποψη στρατηγικης και απο αποψη τουφεκιας.και φαινεται και απο τα αποτελεσματα που παρολο που δεν κυνηγας τσιχλες πολλα χρονια εκανες μεχρι τωρα 600 πουλια μονος ουσιαστικα.γενικα παντως πιστευω οτι κυνηγησαμε καλα ολοι και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ που για μενα ειναι το πιο βασικο! Μπραβο σε ολους λοιπον και στα σκυλακια των παιδιων που αποδειχτηκαν αξιοι συντροφοι!
Η μασα Χαρη ηταν ολα τα λεφτα κριμα που δεν ηρθες! Την αλλη φορα δεν πειραζει..
Να σαι καλά ψηλέ! Σ ευχαριστώ πολύ! Βέβαια στην παρέα ο τούφεκος ήσουν εσύ,έκανες κ τα περισσότερα πουλιά! Όσο για την ασφάλεια,είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι παρόλο που δεν είχαμε ξανακυνηγήσει όλοι μαζί,είχαμε καλή χημεία,σαν να κυνηγούσαμε χρόνια μαζί.Δεν ρισκάραμε χαμηλές τουφεκιές,ή με φόντο το πυκνό,αν κ μερικές τσίχλες κ κοτσυφοί ήταν προκλητικότατοι! Λέμε τα αυτονόητα,που όμως δυστυχώς δεν εφαρμόζονται ακόμα κ ανάμεσα σε κυνηγοπαρέες που είναι πολλά χρόνια μαζί κ βλέπουμε συχνά τα αποτελέσματα.

Χαθηκε και συ να εφευγες αργοτερα;
Δε μου φταξε το χτεσινο ρε μαγκες. Μολις τελειωσα το ξεπουπουλιασμα-τσουδισμα μαζι με τη μανα μου. 1 εγω 3 ειχε καμει αυτη. Πως την παλευουν αυτη τη δουλεια αναρωτιεμαι

Μαρτύριο είναι το καθάρισμα της τσίχλας.μια φορά έκατσα να βοηθήσω και απογοητεύτηκα στην τριτη τσίχλα που καθάριζα τα παράτησα...η μάνα μου είναι χρονιές που έχει απογοητευθεί,αναγκαστικα βοηθαει και η γειτονισσα με το αναλογο τιμημα σε τσιχλες χαχα...εμείς μετα το καθαρισμα και τσουδισμα τις ξαπλωνουμε σε ταψι στην καταψυξη και γινονται ετσι:
HMUUTAU.jpg

Πως την παλευουν αυτη τη δουλεια αναρωτιεμαι
Ολα στο κυνηγι εχουν μια σειρα κ μια ιεροτελεστια..Το μαδημα αν και βαρετο ειναι μερος αυτης της ιεροτελεστιας και η προτελευταία πραξη για να απολαύσεις τους κοπους σου..Μετά μαγειρεμα και στην υγεια μας..
Εμενα δεν με χαλαει γιατι βλεπω κ τι εκαναν τα φυσιγγια ιδιαίτερα σε μακρινες βολες..

Aντωνη, επειδη και μενα δε μου φταξε, μια ιδεα αν πανε καλα ολα, να το κανονιζαμε για ληξη της σαιζον. Ελπιζω να μην υπαρξουν κολληματα για τους υπολοιπους της παρεας, και επιτελους να βρουμε και κεινο το θεσπεσιο κοκορετσακι στο μαγαζι. Οποτε το ριχνω σαν ιδεα, και αν βολεψει καλως.

Back