Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ελα ρε ραιμενταλ. γαζωνουμε βλεπω ετσι? μπραβο ρε φιλε. αμαν τι θα παθουνε στα περπατητα και τα περασματα. σ αρεσανε οι ευρωμικτες?
Δεν ξερω τι εχει ειπωθει για τα euromix , εγω τα δοκιμαζω πρωτη φορα και πανε τρενο. 8/9.....δυο σημερα κατεβασα και με τα 9/10 που τα ειχα για κανενα ορτυκι..!!!

Δεν ξερω τι εχει ειπωθει για τα euromix , εγω τα δοκιμαζω πρωτη φορα και πανε τρενο. 8/9.....δυο σημερα κατεβασα και με τα 9/10 που τα ειχα για κανενα ορτυκι..!!!
αυτο ακριβως. οτι ειδα με τα τορντο. μια χαρα πανε

Απογευματινο σημερα 8 τουφεκιες,4 τσιχλες,3 στο χερι.Φωτο δεν βαζω γιατι ηταν κοντινες τουφεκιες και το θεαμα δεν ειναι οτι καλυτερο:(.Θελω να σταθω σε κατι αλλο.Εριχνα με τα tordo 30 no9.Σε μια τουφεκια,μαζι με τα αερια, ειδα και την μιση πυριτιδα να πεταγεται εξω απο την καννη:eek: και σε μια δευτερη μου ηρθαν κατι φυλλαρακια D20 στα ματια.kkk....5 λεπτα ετριβα τα ματια μου και εφυγαν ατουφεκιστες 6-7 τσιχλες.τι στη ευχη:mad:...

Απογευματινο σημερα 8 τουφεκιες,4 τσιχλες,3 στο χερι.Φωτο δεν βαζω γιατι ηταν κοντινες τουφεκιες και το θεαμα δεν ειναι οτι καλυτερο:(.Θελω να σταθω σε κατι αλλο.Εριχνα με τα tordo 30 no9.Σε μια τουφεκια,μαζι με τα αερια, ειδα και την μιση πυριτιδα να πεταγεται εξω απο την καννη:eek: και σε μια δευτερη μου ηρθαν κατι φυλλαρακια D20 στα ματια.kkk....5 λεπτα ετριβα τα ματια μου και εφυγαν ατουφεκιστες 6-7 τσιχλες.τι στη ευχη:mad:...
Αυτό Θοδωρή ίσως να είναι και λόγω της πολύ αυξημένης υγρασίας!

Φιλε μου το γράφουμε καμιά βδομάδα....ΠΕΤΑ τα ...ή άστα για το Πασχα!!!

Πρωινό περπατητό με αρκετή ζέστη.Όπου κι αν πήγα είχε κόσμο,συνεπώς τα πουλάκια ήταν αλλού..Σύνολο είδα καμια 30αρια σε όλες τις αποστάσεις,τουφέκισα τις 6-7,πήρα 4..Φασούλι το φασούλι.....
CypISyy.jpg

Last edited by a moderator:
εμεις στα ιδια που παμε και το χειμωνα. απλα ειναι ψηλωμενες πολυ γιατι εχουμε νοτιαααααα και 25αρια
Δηλαδη ευρυπιδη που βοσκανε και τις περιμενεις εσυ να πανε στο πυκνο για κουρνια;τι τρωνε τωρα;υποθετω δεν πεφτουν απο τωρα στην ελια....

εμεις στα ιδια που παμε και το χειμωνα. απλα ειναι ψηλωμενες πολυ γιατι εχουμε νοτιαααααα και 25αρια
Δηλαδη ευρυπιδη που βοσκανε και τις περιμενεις εσυ να πανε στο πυκνο για κουρνια;τι τρωνε τωρα;υποθετω δεν πεφτουν απο τωρα στην ελια....

σ εμας σε μερικα χωρια κανει μπασιματα ακομα και απογευμα.ειναι τα λεγομενα πρωιμα καρτερια τα οποια το χειμωνα αν κανει τις βρισκεις χαμηλωμενες. τωρα ειναι ψηλα ακομα. μην φανταστεις οτι περνανε πολλες. παλια γινοταν χαμος. τωρα αντε να δεις 30-40 πουλια

Status
Not open for further replies.
Back