Μια φορά την πάτησα και ξέμεινα απο πυρομαχικά σε απογευματινό καρτέρι. ΑΠό τότε παίρνω μαζί μου όλη την προίκα.την αλη φωρα ολη την κουτα μεσα στο αμαξι

Μια φορά την πάτησα και ξέμεινα απο πυρομαχικά σε απογευματινό καρτέρι. ΑΠό τότε παίρνω μαζί μου όλη την προίκα.την αλη φωρα ολη την κουτα μεσα στο αμαξι
Ελα ρε Άκη!!Αφού θα τα λέμε και από εδώ δεν χανόμαστε..Από βδομάδα έχει πάλι.shoot.αν ερχοσουν εσυ και ο χριστος θα ειχε πολοι τζερτζελε. ειχε πολες τσιχλες δεν θα περναγε καμια αντουφεκιστι...........shoot.
Βικτόρα ωραίος.. Σε μακρινές τουφεκιές πάντα πρέπει υπάρχει μαεστρία στον κυνηγό.. Από βδομάδα κάποια μέρα θα έχει σίγουρα ένα δυνατό μπασιματακι..Πολυ λιγα τσιν τσιν το πρωι, πολυ ψηλωμενα τα πουλια επειτα. 3 κατεβασα οι 2 απο το θεο, και η μια εντελως μακρια (για πλακα θα παρω κορδελα να μετρησω αυριο) δυστυχως η μια επεσε ζωντανη και δεν την πηρα χαμπαρι, οποτε εφυγε οταν ειχα φτασει κοντα και δεν μπορουσα να την σιγουρεψω. Δυστυχως εχασα και 2-3 πιο κοντινες που επρεπε να εχω παρει, ειτε λογω σιγουριας ειτε λογω κακης βολης. Καποιες περασαν και απο την πλατη μου χαμηλα, απλα μονο για να με ξαφνιαζουν.
Ο αλλος που ηταν μαζι μου εφυγε με 3 πουλια.
Τουφεκιες ακουστηκαν, οχι πολλα πραματα, αλλα απο την Δευτερα που παω καθημερινα βλεπω συνεχες ψευτο-μπασιμο, κατι που μερικες χρονιες τωρα δεν εχει γινει
Εγώ βλέπω πως ο καιρός τα σπρώχνει όλα στη Θράκη...http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σάκης-Αρναούτογλου-καιρός-ertwebtv.713/
Δύσκολο το Σάββατο για να πετάξουν τα τσιχλοκότσυφα![]()
Σε νιώθω η ψυχολογία δεν είναι και όπως πρέπει.Μαεστρια πες, τυχη πες, συνηθως δεν τις επιχειρω γιατι αντε μετα βρες τις χωρις το σκυλο. Οταν δε εχεις λιγη ωρα για καρτερι και μετα δουλεια, ειναι ακομα χειροτερο.
Και εγώ για αύριο λέω να βγω..νιοθω ότι θα περάσουν σμαριαAυριο θα ειναι αλλιως. Θα χω το σκυλο μαζι, θα εχουμε χρονο για ψαξιμο μετα αν χρειαστει. Και φυσικα χρονο να κατσουμε παραπανω αν φανει καμμια αργοπορημενη, που συνηθως ειναι και χαλαρες και ηρεμες
Σε ποιον θα το ελεγες και δεν θα ενθουσιαζοταν οτι 21 Οκτωβρη θα εκανες πουλια στο περπατητο φιλε! Μπραβο! Πώς πηγαν τα φυσιγγια του Μυρου?Σημερινό βολταράκι με το Μύρο,στα κατατόπια μου..Είδαμε πουλάκια,τα πιο πολλά στο Θεό! Κάναμε το χαβαλέ μας,πήραμε κάποια πουλιά,κάναμε δοκιμές σε φυσίγγια του Μύρου,όλα καλά! Με περπατητό κάτι γίνεται..καρτέρι δεν!
Bασίλη μη φανταστείς τρελά πράγματα,αλλά τις ευκαιρίες μας τις έχουμε.Με 7.5αρι 28γρ πήρα μια τσίχλα απο αρκετά ψηλά.Σε δοκιμή στο χαρτόνι έδειξε να ανοίγει λίγο παραπάνω...αντίθετα τα tordo30 ενώ στις δοκιμές είναι οκ,στο κυνήγι δεν μπορώ να το βρώ..κ απ οτι κατάλαβα,ούτε ο Μύρος.Τα hit8, μετα κ τα σημερινά (απο ένα πουλί πήραμε μ αυτά,μες στα αίματα κ να ψυχοραγεί..κ απο έναν κοτσυφό καθιστό και σήμερα,οπως και με την τσίχλα χθες έφυγε) πιστεύω μπορούν να ονομαστούν Shit8..