Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο Κωστή, φωτιά εισαι φίλε......

Κώστα και Δημήτρη πολλή όμορφα .RESPECT.. Καλή σεζόν παιδια. .congrats.
Δημήτρη μου ή μπενελι σου έχει δώσει εξετάσεις και πέρασε με αριστα.
Ο Κώστας να μας πει το πορισμα: Franchi vs Winchester........xm.
Δυσκολο να πω και ο λογος ειναι οτι η franchi δυο χρονια τωρα ειναι το αλλο μου μισο στον βαλτο.... Η sx2 θα περασει απο εξετασεις και μετα θα σας πω το πορισμα.... Σαν πρωτη γνωμη με αφησε αφωνο σε καποια κατεβασματα...

Ξεχασα να σας πω οτι απ την βιασυνη μου να φυγω δυο σαρσελακια μου πεσαν απ το χερι και δεν τα πειρα χαμπαρι!!!Τι να κανουμε.Δωρακι για τ'αρπακτικα;)
Ρε φηλε τα ΒΒ τα γεμιζω για εκινα τα τερατακια με τις δαγκανες..sarcastic..shoot.

Βασικα οχι πολυ ψηλα αλλα πολυ μακρια για το 4αρακι το kicks που ειχα επανω.... Ειχα αρκετα πουλια τραβερσατα
Δούλεψε το 4αρι τόσο μακριά; :) Αποστάσεις περίπου; Τα πουλιά ψόφια;

Δούλεψε το 4αρι τόσο μακριά; :) Αποστάσεις περίπου; Τα πουλιά ψόφια;
Γιωργο ειχα τουφεκιες πανω κατω στα 35 με 40..... Τα περισσοτερα ηταν σαρσελακια ψοφια ναι.... Ολες οι τουφεκιες εγιναν με 32 γρ και με φυσιγγια ιδιογωμοσης ιδια γραμμαρια

VxXPpW7.jpg

Καλη εναρξη με υγεια σε ολους σας!!!!!
.congrats..RESPECT..well done..well done..well done..well done. εισαι ωραιος !!!!

Και για πες μας ρε Κώστα μίλησες με κανέναν το πρωί; Υπάρχει πιθανότητα αυτός να σου έφερε λιγο τύχη αφού εύχονταν πραγματικά να το ευχαριστηθείτε με τον πατέρα σου όσο δεν παει;;;:):):).my man.

Πραβω στα παιδια και καλη αρχη. εγω λογο Ραντεβού για αλλαγή στα ελαστηκα του αυτοκηνιτου δεν πηγα την πρωτι μερα σήμερα που πηγα ηδα δυο μικρα καναβελια σαν σαρσελακια με την τεράστια μανα τουσ. αλλα με επιασε το οικολογικο μου και δεν μου εκατσε καλα να χωρισο την οικογενια επλεγαν μπροστα μου σαν κουτα στα 15 μετρα παρα ήταν εύκολα εβαλα το οπλο στην πλατη μου και εφυγα μου έφτασε που τα ιδα. δεν πηραζει θα τα ξαναβρω σίγουρα καπου εκει κοντα με τον σκυλο μου για μια ποιο δύσκολη ντουφεκια.

Status
Not open for further replies.
Back