Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξερεις κανα μερος να μας στειλεις .sarcastic.
Αν ήξερα, να είσαι σίγουρος ότι για σένα προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, όταν όμως είσαι καλεσμένος, μπλέκουν τα πράγματα...;)

Last edited by a moderator:
Αν ήξερα να είσαι σίγουρος ότι για σένα προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, όταν όμως είσαι καλεσμένος, μπλέκουν τα πράγματα...;)
Δεν καταλαβα τι μου ειπες. Τεσπα φετος θα την πεσω στον ζολωτα να με παρει μαζι του μια μερα στο γνωστο μερος :)

Σε ντοπιαρικα φασονια, πως θα βλέπατε τον συνδιασμο 3* και 7αρια στα 34γρ; .xm.
και 7 1/2 μη σου πω για πρωτο και 7αρια τα υπολοιπα. 206 formula στα 33 γρ. 7αρια nsi. συγκεντρωτικο απιστευτα γρηγορο και φυσικα θανατηφορο. δοκιμασμενο

Αν οι αποστασεις που τουφεκας ειναι 30 συν μετρα παρε και μια κουτα rc serie oro no 5!ξερενει!
Εμένα θα το πεις; Έχω ιδίαν άποψη ;)
Εγώ ξέρενα με τα 6αρια...! Το είχα ξαναγράψει, οι καταβολές του μου θύμιζαν remington :cool:

Στο ματι το χω αλλα θα περιμενει λιγακι
Εξαιρετικά αυστηρό Βικτωρα, με U2 έπαιρνα πουλιά παντού, όταν λέω παντού, εννοώ παντού. Με το U3 δεν μπορούσα να πάρω, μόνο ξεπουπουλιασματα είχα. Μόλις διορθώθηκε μια μικρή παρέκκλιση που χρειαζόταν το κοντάκι, πούλησα το U2 και πήρα ένα δεύτερο U3. Καθαρή απόδοση φουλ ;). Οπότε καλύτερα βαλτα στον κουμπαρά για το κοντάκι.

Τετοια εποχη?ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!!!
Αν σου βγαζει και σουμες η παλιομπερετα......;)
Σε ντοπιαρες στην εναρξη,το πρωτο ηταν παντα #7 και 3*.

Τα γραμμαρια δεν εχουν καμια σχεση μπορει να βαλεις 36-37 και να εινα αχρηστα....καλυτερα 6αρια γιατι μπορει να σου βγουν και 7αρια παρα 7που καποιες φορες ειναι και 8...εκτος και βαλεις το φιλαρακι σου να σου γεμισει οποτε αλλαζει το πραγμα.sarcastic.πεστου να βαλει ομως εκεινα τα σκληρα 6αρια και κανα 5αρι για τη γαλαρια....μονο 5αρια και αναλογα το μερος ενα 6ακι με ανεμουρι μπροστα θα εβαζα εγω.sarcastic.

http://imgur.com/Kf6UN3S
Σημερα το πρωι βασιλικη βολη και ελευθερη πτωση 45 μετρων τουλαχιστoν αφου ειχα και καποια σταθερα σημεια για να υπολογισω! ( θεορατο δεντρο πανω σε πλαγια)
Second barrel που λενε και οι ξενοι αν και εφαγε και την πρωτη!
Το nci 33 φανηκε λιγο σε αυτη την αποσταση ενω το rio pichon 36 no 6 την πανιασε!
Ο δε θορυβος που εκανε το πουλι πεφτοντας στο χωμα ηταν αναλογος του υψους!
Καλημεριζω!

Ο δε θορυβος που εκανε το πουλι πεφτοντας στο χωμα ηταν αναλογος του υψους!
Απεριγραπρος ηχος... .RESPECT. Μπραβο Δημητρη, μια χαρα τις πας... .shake hands.
Ενα πολυ καλο 7αρι πρωτο με 3 αστρα την κανει σκονη τη φασσα σιγουρα μεχρι τα 35 μετρα μπορει κ 40 με τη ζεστη του Σεπτεμβρη... Το κακο με τις τοπιαρες ειναι οτι δεν ξερεις ποσοι θα μαζευτουν γυρω σου κ ποσο σκαμπαζουν να μην τουφεκανε τα πουλια οπου σκανε μυτη... ;)

Απεριγραπρος ηχος... .RESPECT. Μπραβο Δημητρη, μια χαρα τις πας... .shake hands.
Ενα πολυ καλο 7αρι πρωτο με 3 αστρα την κανει σκονη τη φασσα σιγουρα μεχρι τα 35 μετρα μπορει κ 40 με τη ζεστη του Σεπτεμβρη... Το κακο με τις τοπιαρες ειναι οτι δεν ξερεις ποσοι θα μαζευτουν γυρω σου κ ποσο σκαμπαζουν να μην τουφεκανε τα πουλια οπου σκανε μυτη... ;)
Καλημερα Αρη!εγω Βαζω 6 η 5 το χειμωνα!
Ρε Αρη που θα βρω μια καμερουλα σαν τη διξια σου?
Σε παρακολουθω και βλεπω οτι πολυ στα υδροβια!φοβερο κυνηγι Αρη!

Καλημερα Αρη!εγω Βαζω 6 η 5 το χειμωνα!
Ρε Αρη που θα βρω μια καμερουλα σαν τη διξια σου?
Σε παρακολουθω και βλεπω οτι πολυ στα υδροβια!φοβερο κυνηγι Αρη!
Δημητρη δεν ειναι δικια μου η καμερα, του Γιωργου ειναι... Οπως ειπε κ ο Ευρυπιδης 700 δολλαρια απο Αμερικα μονο, Shotkam λεγεται...

λεβεντοπαιδα ,δε παμε να καπνισουμε κανα παπι το πρωι και να παμε στη καβατζα ν.2 μετα...ή θα μου τα αφηεστε ολα για μετα να παιξω καμμια βδομαδουλσ ακομα..guitar.

γιωργο βαρα U3 και 34γρ 5αρι θα ελεγα εγω γιατι μετα το πρωτο μπαμ , θα σηκωθουν στο θεο τα πουλια και τα σαλιγκαρια θα ερχονται γυρω γυρω,ουτε να κατουρησεις δε θα μπορεις....big smile.

στειλτε μνμ τι καφεδες να φερω.....cofee.

εσυ ''κεντρο'' φερε κανα φυσιγγι γιατι δε βρισκω τα δικα μου,τα εχω σε καπιοια κουτα και δε τα βρισκω...hair.

Status
Not open for further replies.
Back