Dimitris benelli
Banned
ΜΒ 32 + ΜΒ 36 , να δω ποτε θα γραψεις κανα καλο30 ως 37γρ
ΜΒ 32 + ΜΒ 36 , να δω ποτε θα γραψεις κανα καλο30 ως 37γρ
Ειχα γραψει...να δουμε ποιος θα της αλλαξει την προοδευτικοτηταΜΒ 32 + ΜΒ 36 , να δω ποτε θα γραψεις κανα καλο
γιατι γελαει αραγε το παλουκαριΟταν ξαναπας στου sky ρωτησε τη γνωμη του για το express36
Εσυ γιατι λες να γελαει το παλουκαρι.....γιατι γελαει αραγε το παλουκαρι
G3000+MB36Ειχα γραψει...να δουμε ποιος θα της αλλαξει την προοδευτικοτητα
Μη μου πεις τώρα οτι δεν τρυπούσε το Ρεμί, θα βγω από τα ρούχα μου.asking.Οταν ξαναπας στου sky ρωτησε τη γνωμη του για το express36
Ακρηβος αυτο Παυλο ρεμι εξπρες 36 νο2 40 μ. τα σκαγια κολιμενα πανω στο μπιτονι.Μη μου πεις τώρα οτι δεν τρυπούσε το Ρεμί, θα βγω από τα ρούχα μου.asking.
Χμμμμμμμ ενδιαφερον αυτο.φερτε sipeeeeeeeeΟρίστε και η SipeN για τους Sipόβιους!!!
Παυλο το τερεν εδιξε μουφα το θεμα....παρολο που τα υλικα του ηταν αψογα.xm.οποτε ξυραφι και κρατημα τα υλικα γιατι οπως λεει και ενα φιλαρακι...το καπνισμα μπορει να σκοτωσει το remigton ποτεΜη μου πεις τώρα οτι δεν τρυπούσε το Ρεμί, θα βγω από τα ρούχα μου.asking.
Τι να τη κανεις τη sipe....αχρηστα πραγματα, χωρια που γεμιζεις και αχρηστα πραγματα την αποθηκη σουΧμμμμμμμ ενδιαφερον αυτο.φερτε sipeeeeeeee
Ακριβως....ντουφεκιες με sipe και καις και τους βατουςΤο μπουκαλι απο γραμοξον για το ραντιζμα ειναι?????
ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜ ΤΟ 42. ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ.Παυλο το τερεν εδιξε μουφα το θεμα....παρολο που τα υλικα του ηταν αψογα.xm.οποτε ξυραφι και κρατημα τα υλικα γιατι οπως λεει και ενα φιλαρακι...το καπνισμα μπορει να σκοτωσει το remigton ποτε