Γκούχου γκούχου.. Έβαλε μια δροσούλα σήμερα και ξεκίνησαν να αναζωπυρώνονται κάποια ένστικτα!!
ΖΟΛΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Καλώς τα μπαγιάτικα.Γκούχου γκούχου.. Έβαλε μια δροσούλα σήμερα και ξεκίνησαν να αναζωπυρώνονται κάποια ένστικτα!!
![]()
Καλώς τα μπαγιάτικα.
Που εισαι εσυ ρε γατάκι ; σε εφτιαξε ο καιρός και ξετρύπωσες; κουρού ς ειναι αυτά τα πουλιά ;
Θα περασω καμια μέρα να τα πούμε.
ακριβως ετσι φιλεΚαλο ειναι να μη παραπλανουμε με πραγματα που δε γνωριζουμε!
Μπραβο Δημητρη!!Εξαιρετική και η φωτο..http://imgur.com/BAHhHoY
Καλημερα σε ολη τη παρεα!
Σημερα το πρωι μια ακομα φασσα την ωρα που χαραζε σαν φαντασμα απο το πουθενα!
Αυτες οι στιγμες ειναι απεριγραπτες και ακομαφυσυγγιο nsi formula no 6!
Δημήτρη αυτή την περίοδο είναι γευστικές οι φάσσες? Φαντάζομαι ότι θα έχουν άλλη γεύση από αυτές που πιάνεις τον Οκτώβρη και μετά...http://imgur.com/BAHhHoY
Vasili ειναι μια χαρα!χυτρα και στιφαδο!πεντανοστιμες!διαφορες δεν εχω καταλαβει!Δημήτρη αυτή την περίοδο είναι γευστικές οι φάσσες? Φαντάζομαι ότι θα έχουν άλλη γεύση από αυτές που πιάνεις τον Οκτώβρη και μετά...
Θα πρεπει πρωτα να τις βρεις.Ξεβράκωτες φάσσες που λέει και ο Ζολώ έρχεται η ώρα σας.
Φέτος δεν έχει κυνήγι φάσσας, έχει πόλεμο! Πάνω σας ρεεεειιιιιιι.![]()
Εσύ όλο το χειμώνα κυνηγάς τσίχλες με την λονδρεζα...Θα πρεπει πρωτα να τις βρεις.
Στην Κρήτη τις βαρανε απο τώρα και μεις θα τις ψάχνουμε όλο τον χειμώνα ρε γαμώτο![]()
Τώρα που τα οικονομικά δεν επιτρέπουν πολλά πολλά οι 17 μέρες του Νοέμβρη και το 10ήμερο στα τέλη Δεκέμβρη ειναι το μόνο διάστημα που ασχολούμαι μαζί τους .Που να τρέχω μόνος μου ;πολλά τα χιλιόμετρα και πολλά τα moneyΕσύ όλο το χειμώνα κυνηγάς τσίχλες με την λονδρεζα...![]()
Μπραβο Δημητρη,μια χαρα το πας! Πολυ ωραια φωτο φιλε!http://imgur.com/BAHhHoY
Γιατί; Πειράζει;αρχησαμεεεε!!! παλι διαβαζω για φυσιγγια μακρινων αποστασεων στην φασσα?.kkk.
Ακρηβος.χαχαχαΘα πρεπει πρωτα να τις βρεις.
Στην Κρήτη τις βαρανε απο τώρα και μεις θα τις ψάχνουμε όλο τον χειμώνα ρε γαμώτο![]()
Θα πρεπει πρωτα να τις βρεις.
Κωστα στη ζωη να ξερεις τιποτα δεν παει χαμενο. Μπιρει και στο στρατο να γνωρισεις ατομα και για την καριερα σου. Οσο για τη φασσα ειναι ενα δυνατο κυνηγι που το κανω στον αγαπημενο μου τοπο. Μακαρι και δετος να δωσει ο Θεος να μπορεσω να παω στα χωρια μου στη Φωκιδα.Δημήτρη ότι θα τις ψάξω είναι σίγουρο. Πέρυσι έκανα αμέτρητα χιλιόμετρα για τις κυρίες. Πολλά λεφτά για βενζίνες και πετρέλαιο.
Είδα πολλά πουλιά είναι η αλήθεια αλλά δεν μπόρεσα να τα στριμώξω. Σίγουρα δεν μπορώ να προβλέψω καλά από πού μπορεί να περάσουν αλλά ήμουν και άτυχος.
Και όταν φτάνει η στιγμή να τουφεκίσω το πολυπόθητο αυτό πουλί για μένα και στο τέλος να ψάχνω στο πυκνό 2 ώρες για να το βρω μόνο ταλαιπωρία είναι.
Χρειάζομαι σκύλο και για την φάσσα και για τσίχλα. Το μόνο πράγμα που μου χαλάει αυτό το όνειρο είναι ο κωλοστρατός.
( Βασικά δεν μου χαλάει μόνο το ότι θέλω να πάρω σκύλο αλλά μου χαλάει και τη σταδιοδρομία μου σαν μηχανικό. Δεν γουστάρω να υπηρετήσω με αυτά που ακούω από φίλους που μπήκαν. Να κάτσω 9 μήνες να ξύνομαι μόνο χάσιμο χρόνου και χρήματος είναι. Και όχι δεν νιώθω τίποτα για την πατρίδα για να την υπηρετήσω, το μόνο που νιώθω είναι μίσος για αυτό το μπουρδέλο που επικρατεί στη χώρα. Πώς να νιώθω ωραία όταν το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όλη η νεολαία είναι σε ποια χώρα να πάω στο εξωτερικό ώστε να ζήσω καλύτερα.)
Τέλος πάντων να μην ξεφύγω άλλο γιατί είναι θέμα φάσσα. Πέρυσι στα περάσματα είδα αρκετά πουλιά να μπαίνουν. Δεν έκατσαν όμως ενώ είχε τροφή στο βουνό δεν ξέρω τι έγινε. Πρόπερσι ήταν μια πολύ καλή χρονιά στη φάσσα εγώ όμως δεν είχα 4χ4 ώστε να μπορώ να τις ψάξω. Ευελπιστώ φέτος να δούμε κάτι καλύτερο.
Πρώτα ο θεός Μήτσο, καλά να είμαστε θέλω να μας δοθεί η ευκαιρία να τις κυνηγήσουμε και παρέα φέτος.![]()