Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γκούχου γκούχου.. Έβαλε μια δροσούλα σήμερα και ξεκίνησαν να αναζωπυρώνονται κάποια ένστικτα!!
ΖΟΛΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

2mrtxlv.jpg

Γκούχου γκούχου.. Έβαλε μια δροσούλα σήμερα και ξεκίνησαν να αναζωπυρώνονται κάποια ένστικτα!!
ΖΟΛΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

2mrtxlv.jpg
Καλώς τα μπαγιάτικα.
.my man.Που εισαι εσύ ρε γατάκι ; σε εφτιαξε ο καιρός και ξετρύπωσες; κουρούνες είναι αυτά τα πουλιά ;
Θα περάσω καμιά μέρα να τα πούμε.

Last edited:
Καλώς τα μπαγιάτικα.
.my man.Που εισαι εσυ ρε γατάκι ; σε εφτιαξε ο καιρός και ξετρύπωσες; κουρού ς ειναι αυτά τα πουλιά ;
Θα περασω καμια μέρα να τα πούμε.

Εγω κάθε μέρα μπαίνω και παρακολουθώ τα τεκταινόμενα! Μην με νευριάζεις τώρα και σε πάω για BAN-IO .ha ha ha. Πέρνα όποτε θες να κεράσω καφέ!

http://imgur.com/BAHhHoY
Καλημερα σε ολη τη παρεα!
Σημερα το πρωι μια ακομα φασσα την ωρα που χαραζε σαν φαντασμα απο το πουθενα!
Αυτες οι στιγμες ειναι απεριγραπτες και ακομαφυσυγγιο nsi formula no 6!
Μπραβο Δημητρη!!Εξαιρετική και η φωτο...well done.

Δημήτρη αυτή την περίοδο είναι γευστικές οι φάσσες? Φαντάζομαι ότι θα έχουν άλλη γεύση από αυτές που πιάνεις τον Οκτώβρη και μετά...

Δημήτρη αυτή την περίοδο είναι γευστικές οι φάσσες? Φαντάζομαι ότι θα έχουν άλλη γεύση από αυτές που πιάνεις τον Οκτώβρη και μετά...
Vasili ειναι μια χαρα!χυτρα και στιφαδο!πεντανοστιμες!διαφορες δεν εχω καταλαβει!
Κυνηγαω χρονια τη φασσα και καθε φορα με συναρπαζει!

Ξεβράκωτες φάσσες που λέει και ο Ζολώ έρχεται η ώρα σας. .sex hard.

Φέτος δεν έχει κυνήγι φάσσας, έχει πόλεμο! Πάνω σας ρεεεειιιιιιι. .hunter.1.hunter.1.hunter.1
Θα πρεπει πρωτα να τις βρεις.
Στην Κρήτη τις βαρανε απο τώρα και μεις θα τις ψάχνουμε όλο τον χειμώνα ρε γαμώτο .sarcastic.

Εσύ όλο το χειμώνα κυνηγάς τσίχλες με την λονδρεζα...:cool:
Τώρα που τα οικονομικά δεν επιτρέπουν πολλά πολλά οι 17 μέρες του Νοέμβρη και το 10ήμερο στα τέλη Δεκέμβρη ειναι το μόνο διάστημα που ασχολούμαι μαζί τους .Που να τρέχω μόνος μου ;πολλά τα χιλιόμετρα και πολλά τα money:(

Μπραβο Δημητρη,μια χαρα το πας! Πολυ ωραια φωτο φιλε!

Θα πρεπει πρωτα να τις βρεις.
Στην Κρήτη τις βαρανε απο τώρα και μεις θα τις ψάχνουμε όλο τον χειμώνα ρε γαμώτο .sarcastic.

Δημήτρη ότι θα τις ψάξω είναι σίγουρο. Πέρυσι έκανα αμέτρητα χιλιόμετρα για τις κυρίες. Πολλά λεφτά για βενζίνες και πετρέλαιο.
Είδα πολλά πουλιά είναι η αλήθεια αλλά δεν μπόρεσα να τα στριμώξω. Σίγουρα δεν μπορώ να προβλέψω καλά από πού μπορεί να περάσουν αλλά ήμουν και άτυχος.
Και όταν φτάνει η στιγμή να τουφεκίσω το πολυπόθητο αυτό πουλί για μένα και στο τέλος να ψάχνω στο πυκνό 2 ώρες για να το βρω μόνο ταλαιπωρία είναι.
Χρειάζομαι σκύλο και για την φάσσα και για τσίχλα. Το μόνο πράγμα που μου χαλάει αυτό το όνειρο είναι ο κωλοστρατός.

( Βασικά δεν μου χαλάει μόνο το ότι θέλω να πάρω σκύλο αλλά μου χαλάει και τη σταδιοδρομία μου σαν μηχανικό. Δεν γουστάρω να υπηρετήσω με αυτά που ακούω από φίλους που μπήκαν. Να κάτσω 9 μήνες να ξύνομαι μόνο χάσιμο χρόνου και χρήματος είναι. Και όχι δεν νιώθω τίποτα για την πατρίδα για να την υπηρετήσω, το μόνο που νιώθω είναι μίσος για αυτό το μπουρδέλο που επικρατεί στη χώρα. Πώς να νιώθω ωραία όταν το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όλη η νεολαία είναι σε ποια χώρα να πάω στο εξωτερικό ώστε να ζήσω καλύτερα.)

Τέλος πάντων να μην ξεφύγω άλλο γιατί είναι θέμα φάσσα. Πέρυσι στα περάσματα είδα αρκετά πουλιά να μπαίνουν. Δεν έκατσαν όμως ενώ είχε τροφή στο βουνό δεν ξέρω τι έγινε. Πρόπερσι ήταν μια πολύ καλή χρονιά στη φάσσα εγώ όμως δεν είχα 4χ4 ώστε να μπορώ να τις ψάξω. Ευελπιστώ φέτος να δούμε κάτι καλύτερο.

Πρώτα ο θεός Μήτσο, καλά να είμαστε θέλω να μας δοθεί η ευκαιρία να τις κυνηγήσουμε και παρέα φέτος.:)

Δημήτρη ότι θα τις ψάξω είναι σίγουρο. Πέρυσι έκανα αμέτρητα χιλιόμετρα για τις κυρίες. Πολλά λεφτά για βενζίνες και πετρέλαιο.
Είδα πολλά πουλιά είναι η αλήθεια αλλά δεν μπόρεσα να τα στριμώξω. Σίγουρα δεν μπορώ να προβλέψω καλά από πού μπορεί να περάσουν αλλά ήμουν και άτυχος.
Και όταν φτάνει η στιγμή να τουφεκίσω το πολυπόθητο αυτό πουλί για μένα και στο τέλος να ψάχνω στο πυκνό 2 ώρες για να το βρω μόνο ταλαιπωρία είναι.
Χρειάζομαι σκύλο και για την φάσσα και για τσίχλα. Το μόνο πράγμα που μου χαλάει αυτό το όνειρο είναι ο κωλοστρατός.

( Βασικά δεν μου χαλάει μόνο το ότι θέλω να πάρω σκύλο αλλά μου χαλάει και τη σταδιοδρομία μου σαν μηχανικό. Δεν γουστάρω να υπηρετήσω με αυτά που ακούω από φίλους που μπήκαν. Να κάτσω 9 μήνες να ξύνομαι μόνο χάσιμο χρόνου και χρήματος είναι. Και όχι δεν νιώθω τίποτα για την πατρίδα για να την υπηρετήσω, το μόνο που νιώθω είναι μίσος για αυτό το μπουρδέλο που επικρατεί στη χώρα. Πώς να νιώθω ωραία όταν το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όλη η νεολαία είναι σε ποια χώρα να πάω στο εξωτερικό ώστε να ζήσω καλύτερα.)

Τέλος πάντων να μην ξεφύγω άλλο γιατί είναι θέμα φάσσα. Πέρυσι στα περάσματα είδα αρκετά πουλιά να μπαίνουν. Δεν έκατσαν όμως ενώ είχε τροφή στο βουνό δεν ξέρω τι έγινε. Πρόπερσι ήταν μια πολύ καλή χρονιά στη φάσσα εγώ όμως δεν είχα 4χ4 ώστε να μπορώ να τις ψάξω. Ευελπιστώ φέτος να δούμε κάτι καλύτερο.

Πρώτα ο θεός Μήτσο, καλά να είμαστε θέλω να μας δοθεί η ευκαιρία να τις κυνηγήσουμε και παρέα φέτος.:)
Κωστα στη ζωη να ξερεις τιποτα δεν παει χαμενο. Μπιρει και στο στρατο να γνωρισεις ατομα και για την καριερα σου. Οσο για τη φασσα ειναι ενα δυνατο κυνηγι που το κανω στον αγαπημενο μου τοπο. Μακαρι και δετος να δωσει ο Θεος να μπορεσω να παω στα χωρια μου στη Φωκιδα.

Κωστη ο στρατος ειναι μια ιδεα.
Αμα το δεκτεις τελειωσε.
Εσεις πατε πθο αργα και ειναι πιο δυσκολο αλλα εχετε ποκυ μικρή θητεία.
Εμεις καναμε 26 μηνες.
Τωρα το μειωσαν μα δεν θυμαμαι ποσο ειναι η αληθεια.
Θα σου πω μονο οτι.
Στο στρατο θα κανεις.
Τις πιο δυνατες φιλίες.
Πολυ πιθανον να βρεις τον κουμπαρο σου που θα σε παντρεψει.
Τα πιο δυνατα γαμ....... στις εξόδους σας.
Θα φτιαξεις αναμνησεις μιας ζωης.
Θα γνωρίσεις κοσμο που πολυ πιθανον να σε βοηθησει στην δουλειά σου.
Και πολυ πιθανον να βρεις και ευκαιριες καριερας βλέπε πολιτης μηχανικος στην συντηρηση.

Οσα 'κακα'' εχει , εχει αλλα τοσα καλα.

Επισης μια κουβεντα λεει
..αν δεν μπορεις να τ αποφυγεις τουλάχιστον κοιτα να το απολαυσεις.

Εγώ στο στρατο επερνα μαζι μου το μπουζουκι.
Φευγαν οι μονιμαδες και ξεκινούσε το γλεντι.
Και μεσα σε αυτο οι φιλιες που αναπτύχθηκαν και οι κουμπαριες κρατουν τωρα πολλα χρονια και ποτε δεν χαλασαμε υπηρεσία η να φαει καποιος φυλακη μεταξυ της παρεας μας αφου ειμασταν ολοι για εναν και ενας για όλους.

Μια φορα ενας νεος ειχε ερθει απο αποσπαση σε αλλο φυλακιο.
Ειμιυν υπηρεσία και μονιμος ενας αρχαίος λοχαγος που εκτελούσε χρεη εποπτη.
Πρωι μολις αναλαβα.
Μου λεει ο νεος.
Ρε Χρύσανθε ασε με να παω σκαστος.
Ειχα φάει φυλακη και ειμαι να μεσα δυο βδομαδες.
Αδέρφι του λεω εφυγες .
Φαε λουσου γαμα αλλα αποψε στις 9 να σε πισω γιατι απο κει και πέρα δεν μπορω να σε καλυψω.
Ολη μέρα ναι μετα οχι
Εισαι σκοπος και δεν δεχομαι να μεινει αλλος κρεμασμενος στην θεση σου.
Στις 9 παρα μπαινει μεσα.
Τον βλεπω ασπρο σαν φαντασμα.
Τι ναι ρε μαλακα?
Τι επαθες?
Φιλε......το αυτοκινητο εσπασε στην στροφη μπροστα στην πυλη.
Δεν ξερω πως.
Εκοψα τον αξονα και ειναι εκει ακινητοποιημενο.
Ρε του λεω κτυπησες?
Εισαι καλα?
Μαλακα εαν το παθαινες στο high way-εθνικη- οδο θα χα το κριμα σου μια ζωη.
Οχι ρε μου λεει μια χαρά ειμαι.
Φοβηθηκα πολυ αλλα μονο το αυτοκινητο έπαθε ζημια.
Τι να κάνουμε. ...εκλεισε η πυλη...θα παμε φυλακη.
Ρε του λεω φτάνει που σε καλα και ρα αλλα αστα πανω μου.
Φωναξε αναφορά.
Πιανουνε αναφορα...ερχετε ο μόνιμας ολα οκ και του λεω.
Θα κανω άσκηση ταε.
Γιατί μου λεει?
Γιατι ετσι θελω.
Θελω να δω ποσο γρηγορα θα ετοθμαστουν.
Καλα μου λεει.
Περνω λοιπόν την δυναμη πλιν τους σκοπούς. ...παμε στηξ πυλη....σηκώνουμε το αυτοκινητο 30 ατομα στο χερι και το παμε 20 μετρα διπλα σε χωραφι.
Το πρωί ηρθε ο πατερας του μς πλατφόρμα. ..το πηρε...ηρθε μεσα μαζι του....με ευχαρίστησε χιλιες φορες και εφυγε.

Γιαυτό σου λεω....θα χεις απ το στρατό αναμνήσεις μιας ζωής.
Εχω κανει αναγνώριση σε αντισηνταγμαρχη με το σοβρακο και τον ειπα και λοχαγο..big smile.
Πολλες οι ιστοριες του στρατου.
Για να στανιαρεις λιγο.
Αυτην που χε ο νεος.....πιο πριν την ειχα εγω.....μετα αλλος....και στο τελος παντρευτηκε γνωστο μου.

http://imgur.com/RC4wVaN
Επιστροφη μολις απο το αγαπημενο μου κυνηγι!
Τη νεκρη περιοδο στο σκοπευτηριο χρησιμοποιω ενα 686 30"sporting 3,5 κιλα!
Φετος αποφασησα να κανω ολα τα κυνηγια με αυτο για να το μαθαινω καλυτερα και να μην εχω εναλαγες απο σκοπευτηριο σε κυνηγι!
Σημερα το πρωι λοιπον ενα ζευγαρι φασσες ερχοταν πανω μου!
ακομα τα ποδαρακια μου τρεμουν!
Στιγμιαια μου ηρθε η εικονα μιας ωραιας καραμπινας στο μυαλο!χα χα!την οποια δεν την χρησιμοποιω χρονια τωρα μιας και λατρης του δικανου!
Τις αφησα να πλησιασουν περιπου στα 25 μετρα και να το αποτελεσμα!
Φυσιγγια nsi formula no6 και rc4 serie oro
Choke lm και im
Καλημεριζω και παλι!

Status
Not open for further replies.
Back