Χρηστο εγω ακομα δεν εχω πατησει βρεγμενη πετρα οποτε δεν μπορω να βοηθησω... Με σολα Vibram ειναι, με την πρωτη ευκαιρια θα σου πω...
πολύ καλά δεν έχω πρόβλημα σοβαρό σε πέτρεςΆρη και Δημήτρη για τα AKU και Μάκη για τα DOLOMITE ποιες οι εντυπώσεις σας για τα παπούτσια όταν πατάς πάνω σε βρεγμένη πέτρα; Είχα παλιότερα AKU και ήμουν υπερευχαριστημένος με εξαίρεση τη γλίστρα σε βρεγμένη πέτρα...
Φίλε Freeman.1989 επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα έχεις από όσο ξέρω τρεις επιλογές.Έχω τρομερό πρόβλημα με τα άρβυλα.
Δεν βρίσκω στο νούμερο μου.(49 - 50 .buy buy.)
Σε ευχαριστώ φίλε για την πληροφορία.Φίλε Freeman.1989 επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα έχεις από όσο ξέρω τρεις επιλογές.
1. LOWA TIBET εάν έχει αυτή τη στιγμή η αντιπροσωπεία.
2. ΜΕΙΝDL ISLAND
3. CRISPI σε μερικά μοντέλα έχει τώρα που μιλάμε μέχρι και 52 μου είπαν στο κυνηγομάγαζο.
Ελπίζω να βοήθησα γιατί αυτό όντως, ειδικά παλιότερα, ήταν μεγάλο πρόβλημα!
Έχω κάτι crispi από τα 19 μου τα οποία τα φοράω όλο τον χρόνο! 10 κυνηγετικές σεζόν και ακόμα αντέχουν! Είναι λίγο ακριβά αλλά αν τα βρεις στα προτείνω Γιώργο.Σε ευχαριστώ φίλε για την πληροφορία.
Θα τα κοιτάξω και θα κάνω μια ερώτηση να δω τι υπάρχει...
Μήπως ξέχασες κάτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
αυτό θα το προλάβω ρε ξυπόλητε![]()
![]()
Αυτό ούτε για αστείο μην το ξαναπείς. Το καλό μποτακι δεν το θέλουμε για το Κολωνάκι αλλά για τα μέρη που περιγράφεις. Τι θα πει, έχουν σημάδια οι σόλες; Καλύτερα τα σημάδια να μένουν στις σόλες παρά παράσημα στα πόδια και στους αστραγάλους.Τα μποτακια τα γ@@ει το εδαφος της Μανης, ολο πετρα και αγκαθι οι σολες αρχισαν να εχουν σημαδια... Με βλεπω με παλια γαλοτσα την αλλη φορα να δοκιμασω, αλλιως ενα φτηνο μποτακι του 20ευρου να κυνηγαω 5 φορες το χρονο στη Μανη κ μετα που θα ξεκολανε οι σολες πεταμα... .buy buy.
Ποιο; .xm.Εξαιρετικη εφαρμογη αυτο το μποτακι!!
Ποιο; .xm.Αυτο ρε Γιωργο,δεν ειναι "πατουμενο"!
Πιο πολυ για παιδικη πισινα το κανεις!![]()
Συνφωνω με το Γιωργο η πέτρα θέλει καλό πατουμενο , ενίσχυση περιμετρικά και δέρμα nubuck για την μέγιστη αντοχη .Αυτό ούτε για αστείο μην το ξαναπείς. Το καλό μποτακι δεν το θέλουμε για το Κολωνάκι αλλά για τα μέρη που περιγράφεις. Τι θα πει, έχουν σημάδια οι σόλες; Καλύτερα τα σημάδια να μένουν στις σόλες παρά παράσημα στα πόδια και στους αστραγάλους.
Αυτές οι σκληρές μαύρες ενισχύσεις που έχουν κάποια μποτακια περιμετρικά του παπουτσιού μεταξύ σόλας και δέρματος, είναι πάρα πολύ σημαντικές σε σκληρούς τόπους και κοφτερες πέτρες. Αν και φοράω καλό και ακριβό σχετικά μποτακι της εταιρίας la sportiva, δεν έχει τέτοιες ενισχύσεις. Κατάλαβα όμως την σημασία τους, όταν σε χτυπήσει καπιος κοφτερος βράχος ακριβώς πάνω από την σόλα στο πλάι του πέλματος. Νομίζεις ότι σκιστηκε το μποτακι και ότι έκοψες και το πόδι σου.
Γι'αυτό σου λέω, άσε τις γαλότσες και τα μποτάκια των 20€ και κοίτα να φοράς ότι καλύτερο μπορείς, καλά δεμένο.
Τα υπόλοιπα βαλτα στα μπεκατσινια![]()
Lowa και το νουμερο του Γιωργου(freeman)Ποιο; .xm.
Ποιο; .xm.
Αυτό ούτε για αστείο μην το ξαναπείς. Το καλό μποτακι δεν το θέλουμε για το Κολωνάκι αλλά για τα μέρη που περιγράφεις. Τι θα πει, έχουν σημάδια οι σόλες; Καλύτερα τα σημάδια να μένουν στις σόλες παρά παράσημα στα πόδια και στους αστραγάλους.
Αυτές οι σκληρές μαύρες ενισχύσεις που έχουν κάποια μποτακια περιμετρικά του παπουτσιού μεταξύ σόλας και δέρματος, είναι πάρα πολύ σημαντικές σε σκληρούς τόπους και κοφτερες πέτρες. Αν και φοράω καλό και ακριβό σχετικά μποτακι της εταιρίας la sportiva, δεν έχει τέτοιες ενισχύσεις. Κατάλαβα όμως την σημασία τους, όταν σε χτυπήσει καπιος κοφτερος βράχος ακριβώς πάνω από την σόλα στο πλάι του πέλματος. Νομίζεις ότι σκιστηκε το μποτακι και ότι έκοψες και το πόδι σου.
Γι'αυτό σου λέω, άσε τις γαλότσες και τα μποτάκια των 20€ και κοίτα να φοράς ότι καλύτερο μπορείς, καλά δεμένο.
Τα υπόλοιπα βαλτα στα μπεκατσινια![]()
Α ναι το ξέχασα ότι είσαι κατερπιλαρ .buy buy.Ρε φιλε με τον τροπο που περπαταω εγω κ το οτι περναω κυριολεκτικα απο παντου,
Αν δεν είναι η vibram, ποια είναι;Δεν ξερω αλλα ισως η σολα Vibram δεν ειναι καταλληλη για τα πιο απαιτητικα στανταρ σε πετρα...
Ο Αρις εχει απόλυτο δίκιο για τη σόλα..Ναι ειναι με vibram, αλλα στις vibram υπάτχει πολύ μεγάλη ηκάμα ανάλογα την χρήση.Η σθγκεκριμένη δεν ειναι η σόλα για χρήση μόνο σε βράχια και ας πούμε για περδικυνήγια.Εναι για ποιο ήπια χρήση .Φοβερό παπούτσι ,στεγανό,αναπνέει ,δεν γλιστράει αλλά όχι για μόνιμη χρήση σε βραχώδη τόπο.Ρε φιλε με τον τροπο που περπαταω εγω κ το οτι περναω κυριολεκτικα απο παντου, αλλες 5 φορες να κυνηγησω στη Μανη, το χειμωνα η σολα θα εχει γινει φλατ αφου οτι εξεχει απο αυτη θα εχει κοπει στα βραχια... Δεν ξερω αλλα ισως η σολα Vibram δεν ειναι καταλληλη για τα πιο απαιτητικα στανταρ σε πετρα...
Χρήστο καλοφόρετα και να τα ευχαριστηθείς .Όταν αναλαμβάνει ο Μάκης την τιμή αγοράς, τον τρόπο πληρωμής, αλλά και τον τρόπο και το κόστος αποστολής, το προϊόν από Αθήνα είναι εδώ σε 19 ώρες με το πιο οικονομικό αποτέλεσμα!
Μάκη για ακόμη μια φορά θέλω να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον, τον χρόνο και τον κόπο σου! Να είσαι καλά φίλε!
image hosting no registration
Πέτρα = crispi, meidl μονοκοματο δέρμα.![]()
Μόνο πουλιά δε λέει που έχει...
Για όλα τα εδάφη...