Αγριοπερίστερα

Γιαννη θελω κ γω μια αλλα στο οπλο.
Δεν μπορω να χω στο κεφάλι καμερα κ να κυνηγάω στους γκρεμους μας κ με το λιοπυρι.
Ομως για μας με τα πλαγιοκαννα δεν φτιαχνουν βασεις οι εταιρείες.
Απ το εξωστ πεσαμε για δαυτους.
Εχεις σκεφτει καμια πατεντα?

Γιαννη καλημερα.
Ευχαριστω φιλε μου.
Για το καπελο το ξεχνάμε δεν με βολεύει.
Δυστυχως φοραω γιαλια και ηδη με τον ιδρωτα εχω θεμα πουνα βαλω και καμερα επανω.
Για την πατεντα αν καταλαβα καλα εχεις βιδωσει το λαμακι στην παπια του οπλου.
Προτιμώ κατι που να μην επεμβαινει πανω στο οπλο καθ εαυτό.
Να μπαινει και να βγαινει χωρις να αφηνει στο οπλο μόνιμα σημαδια.
Θα βρω λυση φιλε μου σε ευχαριστώ ομως πολυ φια τις ιδεες σου.well done.

αν δεν πάω χωριό Μάκη για τρυγόνια στην έναρξη στο γνωστό σημείο θα την βγάλω μπας και πάρουμε κανένα :)

σε καμιά δεκαριά μέρες θα αρχίσω την αναγνωριστική
έχει πουλάκια αλλά θέλει υπομονή γιατί μετά την 1η μέρα που τουφεκιούνται σπάνε και τα βρίσκεις λίγα λίγα στα γνωστά σημεία απίθανες ώρες :)

όπως το είχα προβλέψει:
βόλτα σήμερα στο ξεκούρνιασμα με μισάωρο περπάτημα(η χαρά του blanco)
7.05 ξεκίνησαν μέχρι 7.20 που έφυγα περνούσαν,είναι πολλά και σκορπούν παντού στο κάμπο και τα γύρω βουνά
την 1η μέρα δεν θα είμαι αλλά θα είναι η παρέα της τελευταίας 5ετίας(έναρξη)με 2-3 + -
θα τα περιποιηθώ όμως σε απογευματινές επισκέψεις ;)

Ειναι παμπονηρο θηραμα με μεγαλο μνημονικο!Αν τα τουφεκισεις καπου,την επομενη μερα θα αποφυγουν το μερος χαρακτηριστικα!Τα βλεπεις να ερχονται καρφι,να κανουν ημικυκλιο εκτος βολης και να συνεχιζουν στην αρχικη πορεια τους,ευθεια!Στη βοσκη παντα με προπομπους.Αν τα τουφεκισεις εκει,θα τα ξαναδεις μετα απο ενα 10ημερο στο ιδιο μερος και αν.Την πρωτη μερα παντως,σε βοσκη που εχουν "μαλαγρωσει",γινεται γατογαμος!
Προσωπικα τους αφιερωνω 3-4 εξορμησεις στο ξεκουρνιασμα-κουρνια.Παντα με κενο 3-4 ημερων αναμεσα στις εξορμησεις.#7,32-34 γρμ γομωση.

Η έναρξη έγινε με μια κοντινή πρωινή εξόρμηση προς τα Σπάτα , το πρώτο πράγμα που είδαμε ήταν καρακάξες και όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου έστω και με αυτές δεν θα έφευγα άπραγος . Η πρώτη έπεσε με ένα RC32 No7 από καμιά 30 μέτρα. Στην συνέχεια ακούγαμε συνέχεια τουφεκιές και μπήκαμε στο αμάξι για να ψάξουμε που πέφτουν , μέσα απο χωματόδρομους φτάσαμε στο αμπέλι που είχαν στήσει το κανονάκι που έριχνε ακατάπαυστα .hair. και εκεί που γυρίζω το κεφάλι στον ουρανό βλέπω ένα κοπαδάκι αγριοπερίστερα να μας προσπερνά πετώντας ψηλά και να πηγαίνει στο βάθος του κάμπου . Είπαμε οτι τουλάχιστον τα είδαμε και ξεκινήσαμε προς τα πίσω , οδηγώντας τα βλέπω στο βάθος να κάνουν κύκλο πάνω απο ένα λόφο. κατευθυνόμαστε προς τα εκεί και τα πετυχαίνουμε....... .hunter..hunter..hunter..hunter.
Πήραμε πέντε καλοθρεμένα , περιμέναμε μήπως ξαναπεράσουν και την πλήρωσε και μια αλεπού που σεργιάνιζε. Τελικά φύγαμε για να μην τα ενοχλήσουμε άλλο και ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα......

uploading pictures

Πανουτσοοοοοοοοοοο, ερχονται τα περιστεριααααααααα... .hair..yelling.
Υ.γ Δυστυχως εκτος ζωνης διαβασης... .buy buy.

δε θαρθει και η 15 σεπτεμβρη να παω στο γνωστο σημειο να τα κερασω? θα ρθει που θα παει αααααααααχχχχχχ
.RESPECT.

Μια χαζή ερώτηση...
Σήμερα από το καρτέρι πέρασαν δύο περιστέρια τα οποία στον χρωματισμό ήταν ίδια.
Σκούρα και τα δύο.
Δεν τουφέκισα φοβούμενος μήπως είναι ήμερα.
Πώς τα αναγνωρίζουμε στο πέταγμα ρε παλικάρια;

Απο μακριά α λίγο δύσκολο εκτος εαν εισαι στην κουρνια στα βραχια που δύσκολα θα χεις πλοιοψηφια ημερων.
Κανονικες αποστάσεις τρσβερσα θα δεις καθαρά το εντονο πρασινογαλαζο στο λαιμο.
Μικρη η πειρα μ για να σου πω περισσότερα

Back