Δοκιμάσε speed 34 για νούμερα 5 έως 7 . Και diana 32 για 8-9 σιγουρακιαΣε ευχαριστώ φίλε,εννοείται θα δοκιμάσω διαφορα και στον πίνακα αλλα και στο κυνήγι απλά για να μου προτείνουν έγραψα μια γνώμη από άτομα που το έχουν δουλεψει
Όταν είχα το 686 στις τσίχλες έβαζα τα Tordo της Nobel Sport(n8).Τσόκ 1/2 και 3/4 πάνω εγώ.Στο παλιό κουτί της φωτό:Σε ευχαριστώ φίλε,εννοείται θα δοκιμάσω διαφορα και στον πίνακα αλλα και στο κυνήγι απλά για να μου προτείνουν έγραψα μια γνώμη από άτομα που το έχουν δουλεψει
Παρτο Με κλειστά μάτιαΚαλησπέρα παίδες.
Εχει χρησιμοποιήσει κανεις το τσοκ της φωτο σε νο 4 αστρα να μας πει εντυπώσεις;
Το κυνηγι που κανω είναι φάσσα κ παπιά
Είναι τα μαμά τσοκ που βάζουν και στην xcel που πήρα πέρυσι. Πήγαν πολύ καλά και τα θεωρώ από τα καλύτερα μαμά τσοκ που μπορείς να βρεις.Καλησπέρα παίδες.
Εχει χρησιμοποιήσει κανεις το τσοκ της φωτο σε νο 4 αστρα να μας πει εντυπώσεις;
Απο κατανομές πως πάει;Παρτο Με κλειστά μάτια
Ανακοντα σορτΚαλησπέρα παίδες.
Είναι το τσοκ που όσοι το παίρνουν, συνήθως δεν το ξαναβγάζουν. Ταιριάζει απόλυτα στην κάννη.Καλησπέρα παίδες.
Eιπα να μην πάω σε aftermarketΑνακοντα σορτ
Ευχαριστω πολυΕίναι το τσοκ που όσοι το παίρνουν, συνήθως δεν το ξαναβγάζουν. Ταιριάζει απόλυτα στην κάννη.
Έχω το ίδιο σε ported και δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με το μαμά. Καλύτερα να πας σε carlsons η brainΚαλησπέρα παίδες.
Από τότε που το πήρα δεν ξαναβγήκε από την κάννηΚαλησπέρα παίδες.
Το παρήγγειλα ηδη.Από τότε που το πήρα δεν ξαναβγήκε από την κάννη
Καλόριχτο, είμαι σίγουρος θα το ευχαριστηθειςΤο παρήγγειλα ηδη.
Πλησιάζουν οι μέρες οποτε να μπαίνουμε σιγα σιγα στο κλίμα
Ευχαριστω πολυ.Καλόριχτο, είμαι σίγουρος θα το ευχαριστηθεις
Πολύ καλά τα μαυρα σε ****Καλησπέρα παίδες.
Αν θες να δεις διαφορά με ανοιχτά τσοκ γιατί δεν ουσία να ψαχτεις γενικά σε ανοιχτοEιπα να μην πάω σε aftermarket