Beretta Team

Σε ευχαριστώ φίλε,εννοείται θα δοκιμάσω διαφορα και στον πίνακα αλλα και στο κυνήγι απλά για να μου προτείνουν έγραψα μια γνώμη από άτομα που το έχουν δουλεψει
Δοκιμάσε speed 34 για νούμερα 5 έως 7 . Και diana 32 για 8-9 σιγουρακια

Σε ευχαριστώ φίλε,εννοείται θα δοκιμάσω διαφορα και στον πίνακα αλλα και στο κυνήγι απλά για να μου προτείνουν έγραψα μια γνώμη από άτομα που το έχουν δουλεψει
Όταν είχα το 686 στις τσίχλες έβαζα τα Tordo της Nobel Sport(n8).Τσόκ 1/2 και 3/4 πάνω εγώ.Στο παλιό κουτί της φωτό:

Attachments

• IMG_0469.jpeg
    IMG_0469.jpeg
    81,7 KB · Προβολές: 6
Last edited:
Καλησπέρα παίδες.
Εχει χρησιμοποιήσει κανεις το τσοκ της φωτο σε νο 4 αστρα να μας πει εντυπώσεις;
Το κυνηγι που κανω είναι φάσσα κ παπιά
Είναι τα μαμά τσοκ που βάζουν και στην xcel που πήρα πέρυσι. Πήγαν πολύ καλά και τα θεωρώ από τα καλύτερα μαμά τσοκ που μπορείς να βρεις.

Καλησπέρα παίδες.
Εχει χρησιμοποιήσει κανεις το τσοκ της φωτο σε νο 4 αστρα να μας πει εντυπώσεις;
Είναι το τσοκ που όσοι το παίρνουν, συνήθως δεν το ξαναβγάζουν. Ταιριάζει απόλυτα στην κάννη.

Καλησπέρα παίδες.
Έχω το ίδιο σε ported και δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με το μαμά. Καλύτερα να πας σε carlsons η brain

Καλησπέρα παίδες.
Από τότε που το πήρα δεν ξαναβγήκε από την κάννη

Καλησπέρα παίδες.
Πολύ καλά τα μαυρα σε ****
Πάρα πολυ καλά τα gemini σε ***-
Aριστα τα extreme chokes σε ***-

Δεν θα βρεις κάτι καλύτερο, το όπλο σου είναι πολύ καλό μηχανικά και βλητικά. Καντο δικό σου ασχολησου μαζί του , λιστώ , δέστω, καθάρισε το και ας μην χρειάζεται, επωμιστεί πολλές φορές και σε ανιποπτο χρόνο, θα δεις ότι δεν θα αλλάξεις όπλο ξανά στο κυνήγι.

Back