Αααα μπράβο....αυτα που αναφερω εγω, που ηταν σε fiem καλυκα, ηταν αμεσως μετα απο αυτά....καποια χρονικη περιοδος.
Εχω ολη τη σειρα .Αυτο με την μπεκατσα θεριζε .Γνωρίζει κανείς πότε σταμάτησε η Νομπελ Σπορτ σταμάτησε να φτιάχνει τις κασετίνες Nsi- Maionchi;
Ενδεικτικά παραθέτω φωτογραφία.
View attachment 97476
Καλησπέρα τις παράγει με νέες συσκευασίες.Γνωρίζει κανείς πότε σταμάτησε η Νομπελ Σπορτ σταμάτησε να φτιάχνει τις κασετίνες Nsi- Maionchi;
View attachment 97476
Το γνωρίζω. Ρωτάω για τις παλιές, θέλω να κάνω συλλογή και μαζεύω και πληροφορίες.Καλησπέρα τις παράγει με νέες συσκευασίες.
https://kalkantzakos.com/el/product/lepre-fysiggia-nsi-nobel-sport-no3
Κάπου έχω τον λαγό. Αλλά δεν ξέρω που.Εχω ολη τη σειρα .Αυτο με την μπεκατσα θεριζε .
Έχει πάνω από 10ετία. Να φανταστείς από τότε έχουν αλλάξει άλλες 2 συσκευασίες.Το γνωρίζω. Ρωτάω για τις παλιές, θέλω να κάνω συλλογή και μαζεύω και πληροφορίες.
Κάπου έχω τον λαγό. Αλλά δεν ξέρω που.
Και άδεια και γεμάτα μαζεύω, ότι βρω! Πιο πολύ για να φτιάξω μια όμορφη γωνιά στο σπίτι.Έχει πάνω από 10ετία. Να φανταστείς από τότε έχουν αλλάξει άλλες 2 συσκευασίες.
Είχε κάνει μία επανέκδοση πριν μερικά χρόνια η Nobel sport με τις παλιές συσκευασίες αλλά δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα.
Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα κουτιά χωρίς περιεχόμενο έχω στο χωριό άδεια κουτιά εκείνης της εποχής από την μπεκάτσα και τον λαγό και ευχαρίστως να στα δώσω.
τι καινουργιο τι παλιο ολα στην ιδια τιμη τα πουλανε.[κανονικα το παλιο επρεπε να ειχε 12ε]Ξέρουμε τιμή παλαιού lambro καφέ; Είδα τιμή του παλιού με βάση το καινούριο και σαν να έπαθα κάτι, ένα μικρό ανεύρυσμα.
View attachment 97702
2001 η 2002 είχε ένα μαγαζάκι στην Θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά κοντά στον Άγιο Δημήτριο και ψωνιζα διαφορά από εκεί. Πάω μια μέρα και μου λέει κλείνω και τα σκοτώνω όλα. Γέμισα ένα πορτμπαγκάζ σε ταξί με Πυρκαλ διασποράς και τα έστειλα κάτω με το ΚΤΕΛ!!! 3€/κουτάκι......
Ξέρουμε πυρίτιδα; ;2001 η 2002 είχε ένα μαγαζάκι στην Θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά κοντά στον Άγιο Δημήτριο και ψωνιζα διαφορά από εκεί. Πάω μια μέρα και μου λέει κλείνω και τα σκοτώνω όλα. Γέμισα ένα πορτμπαγκάζ σε ταξί με Πυρκαλ διασποράς και τα έστειλα κάτω με το ΚΤΕΛ!!! 3€/κουτάκι......
Δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω πέρα από ότι στο περπατητο γάζωσαν. Ποιος καθόταν τότε να κοιτάει τέτοια πράγματα???Ξέρουμε πυρίτιδα; ;
Και το διασπορεα; ;
Μόνο εγώ ο τρελός!Δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω πέρα από ότι στο περπατητο γάζωσαν. Ποιος καθόταν τότε να κοιτάει τέτοια πράγματα???
Τότε στα 21-22 το μόνο που με ένοιαζε τι είχε μέσα ήταν το βρακι της Μαρίας...Μόνο εγώ ο τρελός!