Παλιά Φυσίγγια

• Thread starter Thread starter PanPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα τις παράγει με νέες συσκευασίες.
https://kalkantzakos.com/el/product/lepre-fysiggia-nsi-nobel-sport-no3
Το γνωρίζω. Ρωτάω για τις παλιές, θέλω να κάνω συλλογή και μαζεύω και πληροφορίες.
Εχω ολη τη σειρα .Αυτο με την μπεκατσα θεριζε .
Κάπου έχω τον λαγό. Αλλά δεν ξέρω που.

Το γνωρίζω. Ρωτάω για τις παλιές, θέλω να κάνω συλλογή και μαζεύω και πληροφορίες.

Κάπου έχω τον λαγό. Αλλά δεν ξέρω που.
Έχει πάνω από 10ετία. Να φανταστείς από τότε έχουν αλλάξει άλλες 2 συσκευασίες.
Είχε κάνει μία επανέκδοση πριν μερικά χρόνια η Nobel sport με τις παλιές συσκευασίες αλλά δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα.
Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα κουτιά χωρίς περιεχόμενο έχω στο χωριό άδεια κουτιά εκείνης της εποχής από την μπεκάτσα και τον λαγό και ευχαρίστως να στα δώσω.

Έχει πάνω από 10ετία. Να φανταστείς από τότε έχουν αλλάξει άλλες 2 συσκευασίες.
Είχε κάνει μία επανέκδοση πριν μερικά χρόνια η Nobel sport με τις παλιές συσκευασίες αλλά δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα.
Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα κουτιά χωρίς περιεχόμενο έχω στο χωριό άδεια κουτιά εκείνης της εποχής από την μπεκάτσα και τον λαγό και ευχαρίστως να στα δώσω.
Και άδεια και γεμάτα μαζεύω, ότι βρω! Πιο πολύ για να φτιάξω μια όμορφη γωνιά στο σπίτι.

Ξέρουμε τιμή παλαιού lambro καφέ; Είδα τιμή του παλιού με βάση το καινούριο και σαν να έπαθα κάτι, ένα μικρό ανεύρυσμα.
Ενδεικτικά παραθέτω φωτογραφία.
View attachment 97702
τι καινουργιο τι παλιο ολα στην ιδια τιμη τα πουλανε.[κανονικα το παλιο επρεπε να ειχε 12ε]

Πυρκάλ διασποράς
2001 η 2002 είχε ένα μαγαζάκι στην Θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά κοντά στον Άγιο Δημήτριο και ψωνιζα διαφορά από εκεί. Πάω μια μέρα και μου λέει κλείνω και τα σκοτώνω όλα. Γέμισα ένα πορτμπαγκάζ σε ταξί με Πυρκαλ διασποράς και τα έστειλα κάτω με το ΚΤΕΛ!!! 3€/κουτάκι......

και εγω πηρα το 2000 πανω απο 150 κουτια διαφορα φυσιγγια απο 3αλφα , ολα τα λαμβρο , μπλε , μαυρα , καφε , πρασινα , μπιτουρμπο , και αλλα , ακομα και αμερικανικα , απλα και μαγνουμ προς 3 ευρω το κουτι , και εχω ακομα αρκετα, απο μαγαζι εδω στο νησι που επερνε συνταξη

2001 η 2002 είχε ένα μαγαζάκι στην Θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά κοντά στον Άγιο Δημήτριο και ψωνιζα διαφορά από εκεί. Πάω μια μέρα και μου λέει κλείνω και τα σκοτώνω όλα. Γέμισα ένα πορτμπαγκάζ σε ταξί με Πυρκαλ διασποράς και τα έστειλα κάτω με το ΚΤΕΛ!!! 3€/κουτάκι......
Ξέρουμε πυρίτιδα; ;
Και το διασπορεα; ;

Back