Ωραίο set up αυτό , εγγύηση .Δεν έχω 686 μόνο 688
Αυτό θα φτιάξω και αν μου βγει πατάτα θα σου ρίξω δύο τρία καντήλια
Αν είχες lb6 θα σου πρότεινα κι'εγώ ένα 32άρι για παπιά .
Ωραίο set up αυτό , εγγύηση .Δεν έχω 686 μόνο 688
Αυτό θα φτιάξω και αν μου βγει πατάτα θα σου ρίξω δύο τρία καντήλια
175*29 ακουιλα26 με 2χιλ φελλό καλ 20 μέσα κλησμενο με λαιμαν σκάγια νουμ 7 1/2 για πάπια πάντως καιρού τωρα αν το ρίξεις στις τσίχλες πες μας τι βρήκες από το πουλί.Έχω λίγη gm3 και λίγους κάλυκες με 688 για πέστε γνώμες για σεταπ να την κάψω συγκ..έχω Άκουιλα 24/26..Καρδαρά το ίδιο gt 21/24... Giovanni 24
Γιατί 29γρ? Τι κερδίζεις?175*29 ακουιλα26 με 2χιλ φελλό καλ 20 μέσα κλησμενο με λαιμαν σκάγια νουμ 7 1/2 για πάπια πάντως καιρού τωρα αν το ρίξεις στις τσίχλες πες μας τι βρήκες από το πουλί.
ειναι τσιμπημενο και στα παραπάνω γρ κουράζει τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα σε αυτήν την ποσότητα πυρίτιδας .Γιατί 29γρ? Τι κερδίζεις?
αυτο ειναι κοντρα δωση , και εχει μεγαλες ταχυτητας , απο κατανομη δεν ξερω ομως πως ειναι175*29 ακουιλα26 με 2χιλ φελλό καλ 20 μέσα κλησμενο με λαιμαν σκάγια νουμ 7 1/2 για πάπια πάντως καιρού τωρα αν το ρίξεις στις τσίχλες πες μας τι βρήκες από το πουλί.
Από τον Νοέμβρη και μετά φτιάξε δυο φυσίγγια και δοκίμασε .αυτο ειναι κοντρα δωση , και εχει μεγαλες ταχυτητας , απο κατανομη δεν ξερω ομως πως ειναι
Έχω στάνταρ σεταπ στα παπιά δεν ρίχνω τίποτα άλλο175*29 ακουιλα26 με 2χιλ φελλό καλ 20 μέσα κλησμενο με λαιμαν σκάγια νουμ 7 1/2 για πάπια πάντως καιρού τωρα αν το ρίξεις στις τσίχλες πες μας τι βρήκες από το πουλί.
Αυτο θα βγαζει απο 430m/s ρε....ρουκετα.Γιατί 29γρ? Τι κερδίζεις?
δεν ξερω, δεν μου συμβαδιζει στο να ριξω τα γραμμαρια ,.Αυτο θα βγαζει απο 430m/s ρε....ρουκετα.
Παραπάνω βγάζει.Αυτο θα βγαζει απο 430m/s ρε....ρουκετα.