Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΠΡΟΣΟΧΗ .....!!!
Το τρυγόνι με το γρήγορο ψαλιδωτό καί ασταθές πέταγμα του
συχνά - πυκνά απογοητεύει τον αρχάριο κυνηγό με πολλές
αστοχίες καί άφθονο - χορταστικό κλαμπάνισμα ......:):):):):)
Γι'αυτό συνίσταται σε επιρρεπείς στο κλαμπάνισμα να διαλέγουν ανοικτά
μέρη με μεγάλη ορατότητα κι'όχι κλειστά μέρη με πολλά δέντρα ....:):):):)

ΠΡΟΣΟΧΗ .....!!!
Το τρυγόνι με το γρήγορο ψαλιδωτό καί ασταθές πέταγμα του
συχνά - πυκνά απογοητεύει τον αρχάριο κυνηγό με πολλές
αστοχίες καί άφθονο - χορταστικό κλαμπάνισμα ......:):):):):)
Γι'αυτό συνίσταται σε επιρρεπείς στο κλαμπάνισμα να διαλέγουν ανοικτά
μέρη με μεγάλη ορατότητα κι'όχι κλειστά μέρη με πολλά δέντρα ....:):):):)
Εμένα πάλι μου αρέσουν τα κλειστά μέρη,οι μπιχταριες πάντα ήταν το φόρτε μου... Άμα το βλέπω να έρχεται, συνήθως θα το βλέπω και να φεύγει.. .my man.

Εμένα πάλι μου αρέσουν τα κλειστά μέρη,οι μπιχταριες πάντα ήταν το φόρτε μου... Άμα το βλέπω να έρχεται, συνήθως θα το βλέπω και να φεύγει.. .my man.
Μέσα στα ρεματα και ανάμεσα στις ελιές που έρχονται στουκαριστα με τσαλιμια. Ανοιχτά τσοκ , μπηχτή και λες ποιος είμαι ρε φουστη ο Τσακ Νόρις? Και στην χωραφα 20 στρέμματα σιταρια και να τα βλέπεις να έρχονται και να τους ανάβεις 2 και 3 φυσιγγια και να αναρωτιέσαι αν είχαν σκάγια μέσα.... Δεν είσαι μόνο εσύ....

Μέσα στα ρεματα και ανάμεσα στις ελιές που έρχονται στουκαριστα με τσαλιμια. Ανοιχτά τσοκ , μπηχτή και λες ποιος είμαι ρε φουστη ο Τσακ Νόρις? Και στην χωραφα 20 στρέμματα σιταρια και να τα βλέπεις να έρχονται και να τους ανάβεις 2 και 3 φυσιγγια και να αναρωτιέσαι αν είχαν σκάγια μέσα.... Δεν είσαι μόνο εσύ....
Στην πρώτη περίπτωση ρίχνεις αυθόρμητα,δεικτικα,επειδή ξέρεις ότι δεν έχεις τρατο.
Στην δεύτερη έχεις χώρο και χρόνο και υποσυνηδειτα προσπαθεις να το σιγουρέψεις.
Έπεσες στην παγίδα!
Ξεχνιέσαι στην θωρια του,δεν υπολογίζεις ταχύτητα και προσκο και μένεις να θαυμάζεις ...την ουρά του!

Πίσω έχουν μείνει η τουφεκιές.

Στην πρώτη περίπτωση ρίχνεις αυθόρμητα,δεικτικα,επειδή ξέρεις ότι δεν έχεις τρατο.
Στην δεύτερη έχεις χώρο και χρόνο και υποσυνηδειτα προσπαθεις να το σιγουρέψεις.
Έπεσες στην παγίδα!
Ξεχνιέσαι στην θωρια του,δεν υπολογίζεις ταχύτητα και προσκο και μένεις να θαυμάζεις ...την ουρά του!

Πίσω έχουν μείνει η τουφεκιές.
Πίσω, από πάνω πέρασαν, από κάτω πέρασαν? Πάντως το τρυγόνι πάει ακόμα...

Και που να δεις πως νιώθεις άμα τα πετυχενεις με 2 άστρα 71 πόντους...α μωρη Μπράουνινγκ αθάνατη!!

Και στην χωραφα 20 στρέμματα σιταρια και να τα βλέπεις να έρχονται και να τους ανάβεις 2 και 3 φυσιγγια και να αναρωτιέσαι αν είχαν σκάγια μέσα....
Ετσι ακριβώς!
Παρηγοριέμαι τώρα γιατί βλέπω οτι είμαστε αρκετοί...
Όσο για το αν είχαν σκάγια μέσα και για το που πάει η τουφεκιά, το κατάλαβα όταν πριν 3-4 χρόνια στο Κιλκίς σε καρτέρι στην έναρξη, βουτάει ένα ζευγαράκι στα λιόσπορα με χίλια, τουφεκάω το μπροστά και πέφτει το δεύτερο 1,5-2 μέτρα πιο πίσω...
Δεν χάρηκα καθόλου που το πήρα...

Ετσι ακριβώς!
Παρηγοριέμαι τώρα γιατί βλέπω οτι είμαστε αρκετοί...
Όσο για το αν είχαν σκάγια μέσα και για το που πάει η τουφεκιά, το κατάλαβα όταν πριν 3-4 χρόνια στο Κιλκίς σε καρτέρι στην έναρξη, βουτάει ένα ζευγαράκι στα λιόσπορα με χίλια, τουφεκάω το μπροστά και πέφτει το δεύτερο 1,5-2 μέτρα πιο πίσω...
Δεν χάρηκα καθόλου που το πήρα...
Το παθαίνω συχνά όταν το προηγούμενο βράδυ έχω πιεί τσίπουρο.. σημαδεύω το μπροστινό και πέφτει το πισινό..

Με τη ρυθμιστική υπάρχει καμία εσωτερική ενημέρωση για το προς τα πού βαδίζουμε με το τρυγόνι;
Ακόμα είναι ρευστα, εμείς θα πατήσουμε τώρα στην αύξηση από τον δυτικό διαδρομο και να μην έχουμε καμία προσφυγή από την κομισιον.

Ακόμα είναι ρευστα, εμείς θα πατήσουμε τώρα στην αύξηση από τον δυτικό διαδρομο και να μην έχουμε καμία προσφυγή από την κομισιον.
Εκεί ποντάρω και εγώ, στην αύξηση του πληθυσμού που έδειξαν οι έρευνες.
Ίδια με πέρσι
Μακάρι Ηλία. Θα είναι πολύ στενάχωρο να βγει από τη ρυθμιστική το τρυγόνι.

Back