Κοίτα μπροστά και, αν σε πάρουν χαμπάρι, γύρισε αμέσως προς τα πάνω!Δεν ήξερα τι να πρωτοκοιτάξω, πάνω ή μπροστά μου;

Κοίτα μπροστά και, αν σε πάρουν χαμπάρι, γύρισε αμέσως προς τα πάνω!Δεν ήξερα τι να πρωτοκοιτάξω, πάνω ή μπροστά μου;
Εμένα πάλι μου αρέσουν τα κλειστά μέρη,οι μπιχταριες πάντα ήταν το φόρτε μου... Άμα το βλέπω να έρχεται, συνήθως θα το βλέπω και να φεύγει..ΠΡΟΣΟΧΗ .....!!!
Το τρυγόνι με το γρήγορο ψαλιδωτό καί ασταθές πέταγμα του
συχνά - πυκνά απογοητεύει τον αρχάριο κυνηγό με πολλές
αστοχίες καί άφθονο - χορταστικό κλαμπάνισμα ......
Γι'αυτό συνίσταται σε επιρρεπείς στο κλαμπάνισμα να διαλέγουν ανοικτά
μέρη με μεγάλη ορατότητα κι'όχι κλειστά μέρη με πολλά δέντρα ....![]()
Μέσα στα ρεματα και ανάμεσα στις ελιές που έρχονται στουκαριστα με τσαλιμια. Ανοιχτά τσοκ , μπηχτή και λες ποιος είμαι ρε φουστη ο Τσακ Νόρις? Και στην χωραφα 20 στρέμματα σιταρια και να τα βλέπεις να έρχονται και να τους ανάβεις 2 και 3 φυσιγγια και να αναρωτιέσαι αν είχαν σκάγια μέσα.... Δεν είσαι μόνο εσύ....Εμένα πάλι μου αρέσουν τα κλειστά μέρη,οι μπιχταριες πάντα ήταν το φόρτε μου... Άμα το βλέπω να έρχεται, συνήθως θα το βλέπω και να φεύγει..![]()
Στην πρώτη περίπτωση ρίχνεις αυθόρμητα,δεικτικα,επειδή ξέρεις ότι δεν έχεις τρατο.Μέσα στα ρεματα και ανάμεσα στις ελιές που έρχονται στουκαριστα με τσαλιμια. Ανοιχτά τσοκ , μπηχτή και λες ποιος είμαι ρε φουστη ο Τσακ Νόρις? Και στην χωραφα 20 στρέμματα σιταρια και να τα βλέπεις να έρχονται και να τους ανάβεις 2 και 3 φυσιγγια και να αναρωτιέσαι αν είχαν σκάγια μέσα.... Δεν είσαι μόνο εσύ....
Πίσω, από πάνω πέρασαν, από κάτω πέρασαν? Πάντως το τρυγόνι πάει ακόμα...Στην πρώτη περίπτωση ρίχνεις αυθόρμητα,δεικτικα,επειδή ξέρεις ότι δεν έχεις τρατο.
Στην δεύτερη έχεις χώρο και χρόνο και υποσυνηδειτα προσπαθεις να το σιγουρέψεις.
Έπεσες στην παγίδα!
Ξεχνιέσαι στην θωρια του,δεν υπολογίζεις ταχύτητα και προσκο και μένεις να θαυμάζεις ...την ουρά του!
Πίσω έχουν μείνει η τουφεκιές.
Και που να δεις πως νιώθεις άμα τα πετυχενεις με 2 άστρα 71 πόντους...α μωρη Μπράουνινγκ αθάνατη!!Μέσα στα ρεματα και ανάμεσα στις ελιές που έρχονται στουκαριστα με τσαλιμια. Ανοιχτά τσοκ , μπηχτή και λες ποιος είμαι ρε φουστη ο Τσακ Νόρις? Και στην χωραφα 20 στρέμματα σιταρια και να τα βλέπεις να έρχονται και να τους ανάβεις 2 και 3 φυσιγγια και να αναρωτιέσαι αν είχαν σκάγια μέσα.... Δεν είσαι μόνο εσύ....
Ρε έχει περάσει το πέλαγος έχει φτάσει Τουρκία και ακόμα πάει..Πίσω, από πάνω πέρασαν, από κάτω πέρασαν? Πάντως το τρυγόνι πάει ακόμα...
Ετσι ακριβώς!Και στην χωραφα 20 στρέμματα σιταρια και να τα βλέπεις να έρχονται και να τους ανάβεις 2 και 3 φυσιγγια και να αναρωτιέσαι αν είχαν σκάγια μέσα....
Το παθαίνω συχνά όταν το προηγούμενο βράδυ έχω πιεί τσίπουρο.. σημαδεύω το μπροστινό και πέφτει το πισινό..Ετσι ακριβώς!
Παρηγοριέμαι τώρα γιατί βλέπω οτι είμαστε αρκετοί...
Όσο για το αν είχαν σκάγια μέσα και για το που πάει η τουφεκιά, το κατάλαβα όταν πριν 3-4 χρόνια στο Κιλκίς σε καρτέρι στην έναρξη, βουτάει ένα ζευγαράκι στα λιόσπορα με χίλια, τουφεκάω το μπροστά και πέφτει το δεύτερο 1,5-2 μέτρα πιο πίσω...
Δεν χάρηκα καθόλου που το πήρα...
Έτσι το καταλαβαίνω, εγώ όμως ήμουν στεγνός!Το παθαίνω συχνά όταν το προηγούμενο βράδυ έχω πιεί τσίπουρο.. σημαδεύω το μπροστινό και πέφτει το πισινό..
Αναμονή τώρα αυτές τις μέρες να δούμε τι θα γίνει.Καλή η ψιλοκουβεντα να περνάει η ώρα αλλά καμια πληροφορία παίζει?
Όχι για πουλιά αλλά για το αν το ανοίξουν φέτος...
Ακόμα είναι ρευστα, εμείς θα πατήσουμε τώρα στην αύξηση από τον δυτικό διαδρομο και να μην έχουμε καμία προσφυγή από την κομισιον.Με τη ρυθμιστική υπάρχει καμία εσωτερική ενημέρωση για το προς τα πού βαδίζουμε με το τρυγόνι;
Ίδια με πέρσιΜε τη ρυθμιστική υπάρχει καμία εσωτερική ενημέρωση για το προς τα πού βαδίζουμε με το τρυγόνι;
Εκεί ποντάρω και εγώ, στην αύξηση του πληθυσμού που έδειξαν οι έρευνες.Ακόμα είναι ρευστα, εμείς θα πατήσουμε τώρα στην αύξηση από τον δυτικό διαδρομο και να μην έχουμε καμία προσφυγή από την κομισιον.
Μακάρι Ηλία. Θα είναι πολύ στενάχωρο να βγει από τη ρυθμιστική το τρυγόνι.Ίδια με πέρσι