Τύπου μπρενεκε δείχνουν στο youtubeΚύριοι καλησπέρα με διασπορεα τσοκ ποια μονοβολα μπορώ να ρίξω και δραμια;![]()
Τύπου μπρενεκε δείχνουν στο youtubeΚύριοι καλησπέρα με διασπορεα τσοκ ποια μονοβολα μπορώ να ρίξω και δραμια;![]()
Μονοβολα μπορεις να τα ριξεις ολα ,το ποια θα εχουν καλο αποτελεσμα θελουν δοκιμες να τα βρεις........Κύριοι καλησπέρα με διασπορεα τσοκ ποια μονοβολα μπορώ να ρίξω και δραμια;![]()
Φίλε Βαγγέλη σε ευχαριστώ εγώ κυνηγάω μπεκάτσα και επειδή εδώ στο νησί έχουν πληθύνει υπερβολικά και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγει μπροστά σου επίσης κυνηγάω με καραμπίνα και τσοκ διασπορεα τουλάχιστον να προλάβω να αλλάξω το φυσίγγι το πρώτο. Δεν θα πάω να κυνηγήσω γουρούνια με τον διασπορεα. Γι'αυτό ρωτάω για να έχω στην τσέπη του σάκου να βάλω γρήγορα σε κάποια τέτοια είναι.Μονοβολα μπορεις να τα ριξεις ολα ,το ποια θα εχουν καλο αποτελεσμα θελουν δοκιμες να τα βρεις........
Τα δραμια με τσοκ διασπορας μπορεις να τα ριξεις ολα,αλλα να ξερεις μην περιμενεις πολλα πραγματα.......
Το αποτελεσμα θα ειναι απογοητευτικο......
Πολυ κατω του μετριου......
Τα δραμια θελουν σφιχτα τσοκ,συνηθως 1 η 2 *.........
Πάρε δύο τρεις μάρκες μονόβολα και κάνε δοκιμή. Θα πρέπει να βρεις ένα που να ταιριάζει με το βήμα της ράβδωσης για να πηγαίνει ευθεία και όχι στα πλάγια. Όσον αφορά τα δράμια, ότι σου είπε ο Βαγγέλης.Κύριοι καλησπέρα με διασπορεα τσοκ ποια μονοβολα μπορώ να ρίξω και δραμια;![]()
Γιατί δεν παίρνεις ένα brain tm να σωθείς.Έχω βρει στο car https://www.car.gr/xyma/view/33687450-tsok-gia-benelli-m2
Αυτό η να πάρω ένα καινούργιο gemini για την benelli??
Έχω ένα crio plus που δεν μου χρειάζεται στα 70€Γιατί δεν παίρνεις ένα brain tm να σωθείς.
Με το σκαλοπάτι που έχουν μεσα.. δεν τα συμπάθησα ποτέ γιατί όπως λες και εσύ θα βάλω μονοβολα η μπίλιες και κάπως δεν μου κάθεται καλά.Γιατί δεν παίρνεις ένα brain tm να σωθείς.
Κοίτα από λένε πολλοί και εδώ μέσα τα Gemini ταιριάζουν πολύ στις μπενελλι. Γιατί όμως δεν δανειζεσαι ένα για δοκιμή πριν το αγοράσεις.Με το σκαλοπάτι που έχουν μεσα.. δεν τα συμπάθησα ποτέ γιατί όπως λες και εσύ θα βάλω μονοβολα η μπίλιες και κάπως δεν μου κάθεται καλά.
Ακούω ότι τα carlson Sporting glayn είναι καλύτερα απο τα κοινά τσόκ..
Η κάνουν ίδια δουλειά και να πάρω ένα gemini M
Δεν έχει κανείς στην παρέα μας έσω έξω τσοκΚοίτα από λένε πολλοί και εδώ μέσα τα Gemini ταιριάζουν πολύ στις μπενελλι. Γιατί όμως δεν δανειζεσαι ένα για δοκιμή πριν το αγοράσεις.
Θα σε φωνάζουμε jebs boy!Ένα φιλαράκι ήρθε από Αμερική και μου έφερε ένα τσοκακι jebs. Για να δούμε τι λέει. Προς το παρόν μου κάνει παρόμοιο με τα κικς, θα επανέλθω