Αγορές μέσω Internet

Τι προϊόντα έχεις αγοράσει με 500? Θέλω να παρω εξοπλισμό για την δουλειά και δεν το κανω φοβούμενος ότι θα σκαλώσει στο τελωνείο.
Οτι ερχεται απο χωρες της Ε.Ε. δεν περναει τελωνειο.Εχουν τεραστιες αποθηκες εντος Ευρωπης που εχουν τα προιοντα και πλεον η αποστολη γινεται απο εκει και δεν περνανε τελωνειο απλως το κοστος τελωνειου εχει ενσωματωθει στην τιμη και γνωριζεις απο την αρχη τι θα πληρωσεις...Εγω αγορασα ενα ηλ.πατινι απο banggood 450 ευρω, το ιδιο ακριβως απο Ελλαδα εκανε 650 συν τα μεταφορικα που δεν μπηκα καν στον κοπο να ρωτησω ποσο ηταν...

Άντε μεγειά μου! Συλλεκτική έκδοση του NEVADA μονο 500 σε όλο τον κόσμο, ούτε 20 δεν θα έρθουν Ελλάδα, έκλεισα ήδη το ένα σήμερα, Μόλις έρθει θα σας βάλω φωτογραφίες! μαγαζί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω μην θεωρηθεί διαφήμιση

crisp1i.jpg

Last edited:
Καλή τιμή,αν ψάχνει κάποιος,για τζάκετ.
Εξαιρετικό τζάκετ!!!
Το έχω, η τιμή απίστευτη, όποιος χρειάζεται κάτι μέχρι 0 βαθμούς , αδιαβροχο ,ανετο και με φοβερή αίσθηση κατά την διάρκεια της επωμισης να μην το σκεφτεί καθόλου!!!

Αυτό το site σκοτώνει τα Deerhunter …όχι όλα και πάντα , θέλει υπομονή και τύχη στα νούμερα !
Το παντελόνι RAM το έχει 215 € :D
Έχω πάρει τζάκετ μισή τιμή και λιγότερο …
Πρόβλημα το ακριβό courier για Ελλάδα , 40 € περίπου …

Back