Γνώμες Φυσιγγίων

Ναι αλλά τα έριχνε με το μπελ που είναι ότι καλύτερο με τον αποσπώμενο, εγώ πιστεύω δεν ταίριαξαν στης ταχύτητες η κατι ψυχολογικό.
Είμαστε σίγουροι ότι δουλεύει σωστά ο αποσπώμενος με τόσο ανοιχτά τσοκ?
Η ερωτηση μου δεν είναι...ρητορική.
Αν γνωρίζει κάποιος να μας διαφωτίσει γιατί εγώ στο δικανο έχω 2 bell!!!

Με 4 και 5 και με σεμινολ δουλεύει τέλεια.

Πραγματικά απορώ τόσο άχρηστα ... εδώ εμείς που τα βαράμε δεν έχουμε κανένα παράπονο και από το 30&32 και το veloce.. και μηλαμε για ένα μέρος που η υγρασία βαράει 100% για πλάκα από τον Σεπτέμβριο
Άλλο φυσιγγι το veloce.

Τσίχλα δεν τα δούλεψα καθόλου. Τα τρυγόνια που τουφεκισα έπεσαν στουπια με 4αρι μαμά από 15 έως 35 μέτρα. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση βλέποντας τον χαμηλό παφυλα ήταν αρνητική. Τώρα τον άλλαξαν.
Τι χαμηλό 12 πέλμα είχε τουλάχιστον αυτά που αγόρασα εγώ τον Οκτώβριο.....

Πιστεύω πως τα φυσίγγια δεν ταιριάζουν καλά με το Bell . Στις περισσότερες βολές ήμουν σωστά πάνω στο θύραμα, μιας και μετά το καθάρισμα, βρήκα αρκετά σκάγια στο θύραμα. Αν το AZ δεν «άνοιγε», απλώς θα τα ΚΑΠΝΙΖΑ, και στα κοντινα π.χ. στα 20 μέτρα, απλά δεν θα έπεφταν. Με το δεύτερο πυροβολισμό, που ήταν με MB, ακόμα και σε 30+ μέτρα έπεφταν (τα περισσότερα).

Δεν υπάρχει θέμα ψυχολογικό, καθώς τα φυσίγγια ήταν χύμα στο γιλέκο και δεν ήξερα τι έβαζα κάθε φορά.

Πιστεύω πως τα φυσίγγια δεν ταιριάζουν καλά με το Bell . Στις περισσότερες βολές ήμουν σωστά πάνω στο θύραμα, μιας και μετά το καθάρισμα, βρήκα αρκετά σκάγια στο θύραμα. Αν το AZ δεν «άνοιγε», απλώς θα τα ΚΑΠΝΙΖΑ, και στα κοντινα π.χ. στα 20 μέτρα, απλά δεν θα έπεφταν. Με το δεύτερο πυροβολισμό, που ήταν με MB, ακόμα και σε 30+ μέτρα έπεφταν (τα περισσότερα).

Δεν υπάρχει θέμα ψυχολογικό, καθώς τα φυσίγγια ήταν χύμα στο γιλέκο και δεν ήξερα τι έβαζα κάθε φορά.
Δεν ταιριάζουν όλα σε όλλους δεν σου έκατσε το φυσηγγι τέρμα πας στα σίγουρα εξάλλου η διαφορά στην τιμή δεν υπάρχει καν

Back