Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Πάσης φύσεως πρωινατζούδες κ μουσικοί παραγωγοί κλπ σερβίρουν μαζικά
το ....sold out(εισιτήρια συναυλιών κλπ) κι'άλλες εγγλέζικες ατάκες πρός εντυπωσιασμό
των συγχρόνων νεοελλήνων πού οι περισσότεροι ψάχνουν την ευτυχία στίς ουσίες !!!
Ανάξιοι της κληρονομιάς τους .
Ο άνθρωπος που χειρίζεται τον λόγο με ένα πλούσιο λεξιλόγιο σε μια συζήτηση πάντα
μου προκαλούσε τον θαυμασμό .
Αυτό είναι κατι που με εκνευρίζει και μάλιστα περισσότερο όταν κάποιοι το θεωρούν φυσιολογικό και δεν προβληματίζονται στο ελάχιστο.
Γιουσουφάκια καθ΄ ολοκληρίαν!

Δεν υπάρχει χαρακτηρισμός πια με όσα έχω δει και έχω διαβάσει αυτές τις μέρες πέρα από ότι εικόνα και άποψη είχα έχω πάθει την πλάκα μου .
Σονι και καλά ότι κάποιος πρέπει να φταίει.
Λες και στείλαμε την αρκούδα στον εισαγγελέα .
Και το χειρότερο είναι ότι η απέναντι πλευρά ξεστομίζει τόσες μέρες κουβέντες βαριές για έναν άνθρωπο που έχασε τη ζωή του.
Το ότι υπήρξε μία συγκυρία και χάθηκε με τον τρόπο που χάθηκε ένας άνθρωπος ,δεν θέλει να το δεχτεί το μεγαλύτερο ποσοστό επιμένοντας ότι ο άνθρωπος δεν έχει καμία δουλειά σε πυκνά δάση αλλά και σε απόκρημνα σημεία! Μάλιστα μου το είπε και αυτό κάποια ,ότι απαγορεύεται να είμαι στο βουνό και να είμαι κοντά σε απόκρημνο σημείο να το διαβάσω και να ενημερωθώ καλύτερα .
Είπα να τη ρωτήσω : " το χεις κάνει ποτέ σε απόκρημνο σημείο να αισθανθείς το αποκορύφωμα της ηδονής ; "

Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φιλε .
Μητσο στην εορδαια μπηκε μια στην αυλη ενος σπιτιου και εκοβε βολτες Το δημοσιογραφακι που εκανε ρεπορταζ ειπε οτι ειναι ενα χαριτωμενο θεαμα

Last edited:
Μητσο στην εορδαια μπηκε μια στην αυλη ενος σπιτιου και εκοβε βολτες Το δημοσιγραφακι που εκανε ρεπορταζ ειπε οτι ειναι ενα χαριτωμενο θεαμα
Είμαστε για πολύ κλάμα. Εχει χαθεί καθε δυνατότητα σοβαρής αντιμετώπισης τέτοιων προβλημάτων και γι αυτό φταίνε πολλοί.
Το κράτος εχει παραδοθεί στις κυράτσες του καναπέ και του fb ,στους οικολόγους του κώλου και στους καροτοφάγους του κώλου.

Μια ματιά έριξα στις λίστες και όσους είδα από την περιοχή μου που τους ξέρω να είναι μέσα , είναι όλοι περιπτώσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει έστω και ένα ευρώ το κράτος από αυτούς .

Σήμερα η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη Αγίων Αναργύρων ,Κοσμά κ
Δαμιανού .
Θεράπευαν κόσμο χωρίς αμοιβή (Α +αργύριο )
Σήμερα αδηφάγα ανθρώπινα όντα επινοούνται αχρείαστες απεικονίσεις -εξετάσεις
με τεράστια ταλαιπωρία ασθενών μέχρι εξάντλησης κ θανάτου του ΓΕΣΥ !!!

Μια ματιά έριξα στις λίστες και όσους είδα από την περιοχή μου που τους ξέρω να είναι μέσα , είναι όλοι περιπτώσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει έστω και ένα ευρώ το κράτος από αυτούς .
Σωστά, πολλοί από τους μεγαλοοφειλέτες της λίστας είναι χρεοκοπημένες, ανενεργές εταιρείες, φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν πια περιουσιακά στοιχεία, με χρέη που συσσωρεύτηκαν δεκαετίες. Ο κώδικας φορολογικής διαδικασίας υποχρεώνει τη δημοσιοποίηση της λίστας κάθε χρόνο, για να διαγραφούν κάποιοι από τη λίστα σε περιπτώσεις που είναι πρακτικά αδύνατο να εισπραχθεί το ποσό χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση η απόφαση δικαστηρίου. Είναι απλά μια ωραία λίστα για να ξέρουμε τι έχουμε να πληρώσουμε εμείς ! :mad:

edit : Οκ είδα τη λίστα για τα φυσικά πρόσωπα έκανα σύγκριση με αυτή του 17 μιλάμε από τότε μέχρι σήμερα το 50% των ονομάτων είναι αλλοδαπά πλέον μπράβο μας :)

Last edited:
Σωστά, πολλοί από τους μεγαλοοφειλέτες της λίστας είναι χρεοκοπημένες, ανενεργές εταιρείες, φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν πια περιουσιακά στοιχεία, με χρέη που συσσωρεύτηκαν δεκαετίες. Ο κώδικας φορολογικής διαδικασίας υποχρεώνει τη δημοσιοποίηση της λίστας κάθε χρόνο, για να διαγραφούν κάποιοι από τη λίστα σε περιπτώσεις που είναι πρακτικά αδύνατο να εισπραχθεί το ποσό χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση η απόφαση δικαστηρίου. Είναι απλά μια ωραία λίστα για να ξέρουμε τι έχουμε να πληρώσουμε εμείς ! :mad:

edit : Οκ είδα τη λίστα για τα φυσικά πρόσωπα έκανα σύγκριση με αυτή του 17 μιλάμε από τότε μέχρι σήμερα το 50% των ονομάτων είναι αλλοδαπά πλέον μπράβο μας :)
Δέν αξίζει κάτι καλύτερο αυτός ο λαός .
Ο κάθε λαός έχει (ψηφίζει) αυτό πού του αξίζει .
Όταν ψηφίζει άτομα που λένε η θάλασσα δέν έχει σύνορα ,άτομα
που στέλλουν σαν επιτρόπους Ευρωπαίους -εδώ γελάμε -πού η αλλαγή
σ΄ύνθεσης πληθυσμού της χώρας του καί η εξισλαμοποίηση της δέν τον ενδιαφέρει
παρά μόνο η ατζέντα των μεγάλων αφεντικών τότε ναί αυτό μας αξίζει !

Οκ είδα τη λίστα για τα φυσικά πρόσωπα έκανα σύγκριση με αυτή του 17 μιλάμε από τότε μέχρι σήμερα το 50% των ονομάτων είναι αλλοδαπά πλέον μπράβο μας :)
Αυτό παρατήρησα κι εγώ, κοιτάζοντας λίγο τη λίστα (όχι όλη). Από περιέργεια σταμάτησα σε μερικά τυχαία τμήματα της λίστας (κάθε τμήμα όσο χωράει η οθόνη του υπολογιστή μου, γύρω στα 30 ονόματα) και μέτρησα τα ξένα ονόματα. Βρήκα από 5 μέχρι και 20 στα 30 !!!

Μητσο στην εορδαια μπηκε μια στην αυλη ενος σπιτιου και εκοβε βολτες Το δημοσιογραφακι που εκανε ρεπορταζ ειπε οτι ειναι ενα χαριτωμενο θεαμα
Ελα ρε Βαγγέλη, για τη Μάρθα λες ! .big smile.

Πέσαμε απ'τα σύννεφα...

Eίναι πού κέρδισαν την καρδιά του τα εγγλέζικα αντί τα ελληνικά .

Back