Καλό για καρτέρι. ΟΧΙ για περπατητό.Καλησπέρα παιδιά! Έφερε ο Αλαγιαννης το GM3 της NOBELSPORT με €8.9...το ρίξατε πέρσι?Καμία γνώμη ?
Γιατι Νικο...τι ειδες;;Καλό για καρτέρι. ΟΧΙ για περπατητό.
Ρουκέτα σε ταχύτητα...τσίμπα το κ μη το σκεφτεσαι...Καλησπέρα παιδιά! Έφερε ο Αλαγιαννης το GM3 της NOBELSPORT με €8.9...το ρίξατε πέρσι?Καμία γνώμη ?
Σαν τιμή πολύ καλά το έχει. Δυνατό και λίγο αργό για τα δικά μου γούστα, από Νοέμβριο και μετά καλύτερα θα δείξει πιο καλά τον εαυτό του, πολύ συγκεντρωτικο, προτίμησε το καλύτερα σε ν10.Καλησπέρα παιδιά! Έφερε ο Αλαγιαννης το GM3 της NOBELSPORT με €8.9...το ρίξατε πέρσι?Καμία γνώμη ?
Το εριξες?Ρουκέτα σε ταχύτητα...τσίμπα το κ μη το σκεφτεσαι...
Είναι αργή η μπερετα ρεΣαν τιμή πολύ καλά το έχει. Δυνατό και λίγο αργό για τα δικά μου γούστα, από Νοέμβριο και μετά καλύτερα θα δείξει πιο καλά τον εαυτό του, πολύ συγκεντρωτικο, προτίμησε το καλύτερα σε ν10.
Πολύ αργό στις μπυχτές. Με χάλασε και ο ήχος που έκανε, σαν κούφιο.Γιατι Νικο...τι ειδες;;
Για αυτό ξυρίζει η ρουφιανα!Είναι αργή η μπερετα ρε
Το 688 καψουλι κανει ξερη τουφεκια....απότομη ανάφλεξη σε μικρού ογκου πυρίτιδα...αν ηταν καμια Drago τοτε θα εβλεπες....χε χε χε...Πολύ αργό στις μπυχτές. Με χάλασε και ο ήχος που έκανε, σαν κούφιο.
Χχχμμμμ....427m/s στο V1.5 και υπο σκιάν με 25°C.....του antigelo έργα αυτα.Το εριξες?
Δηλαδή Κωστα; ειμαι ανίδεος από τέτοια, κατι ψιλα ξερω μονο.Το 688 καψουλι κανει ξερη τουφεκια....απότομη ανάφλεξη σε μικρού ογκου πυρίτιδα...αν ηταν καμια Drago τοτε θα εβλεπες....χε χεχε
Είναι αργή η μπερετα και σε σέναΠολύ αργό στις μπυχτές. Με χάλασε και ο ήχος που έκανε, σαν κούφιο.
Έχε χάρη που 'χει ψυχή Benelli αλλιώς...Είναι αργή η μπερετα και σε σένα![]()
Σιγά μην έβγαζε και 450 ! Κουνα λίγο το μηχάνημα.Χχχμμμμ....427m/s στο V1.5 και υπο σκιάν με 25°C.....του antigelo έργα αυτα.
Αργό με 430+?? Αυτό είναι ρουκέταΣαν τιμή πολύ καλά το έχει. Δυνατό και λίγο αργό για τα δικά μου γούστα, από Νοέμβριο και μετά καλύτερα θα δείξει πιο καλά τον εαυτό του, πολύ συγκεντρωτικο, προτίμησε το καλύτερα σε ν10.
Είναι δυνατό φυσηγγι , χειμωνιάτικοΚαλησπέρα παιδιά! Έφερε ο Αλαγιαννης το GM3 της NOBELSPORT με €8.9...το ρίξατε πέρσι?Καμία γνώμη ?
Η εταιρεία το δίνει 405,410 εκεί, και εγώ που το έριξα δεν το είδα γκαζατο, τόσο είχε το rio pichon.Αργό με 430+?? Αυτό είναι ρουκέτα
Και ο Άρης που το μέτρησε κάπου 430 το έβγαλε και παραπάνω αν θυμάμαι καλάΗ εταιρεία το δίνει 405,410 εκεί, και εγώ που το έριξα δεν το είδα γκαζατο, τόσο είχε το rio pichon.
Δε σου λεω γιατι με βγάζεις τρελο....Πόσο είναι γεμισμένο! ξέρουμε?