Φυσίγγια για Τσίχλες

Καλησπέρα παιδιά! Έφερε ο Αλαγιαννης το GM3 της NOBELSPORT με €8.9...το ρίξατε πέρσι?Καμία γνώμη ?
Σαν τιμή πολύ καλά το έχει. Δυνατό και λίγο αργό για τα δικά μου γούστα, από Νοέμβριο και μετά καλύτερα θα δείξει πιο καλά τον εαυτό του, πολύ συγκεντρωτικο, προτίμησε το καλύτερα σε ν10.

Σαν τιμή πολύ καλά το έχει. Δυνατό και λίγο αργό για τα δικά μου γούστα, από Νοέμβριο και μετά καλύτερα θα δείξει πιο καλά τον εαυτό του, πολύ συγκεντρωτικο, προτίμησε το καλύτερα σε ν10.
Είναι αργή η μπερετα ρε

Πολύ αργό στις μπυχτές. Με χάλασε και ο ήχος που έκανε, σαν κούφιο.
Το 688 καψουλι κανει ξερη τουφεκια....απότομη ανάφλεξη σε μικρού ογκου πυρίτιδα...αν ηταν καμια Drago τοτε θα εβλεπες....χε χε χε...
Το εριξες?
Χχχμμμμ....427m/s στο V1.5 και υπο σκιάν με 25°C.....του antigelo έργα αυτα.

Αργό με 430+?? Αυτό είναι ρουκέτα

Πόσο είναι γεμισμένο! ξέρουμε?
Δε σου λεω γιατι με βγάζεις τρελο.... .yel.

ΥΓ 1.
Ο @aris_kalamata το ειχε βγαλει 422 αν θυμαμαι καλα....

Υ.Γ 2 Ο ταχογραφος μου προσωπικα, δουλευει μια χαρα....τον συγκρινα με του Ρουμελιωτη τηλεφωνικος...

Υ.Γ. 3
Οταν θες ενα φυσιγγι να δουλευει απροβληματιστα το χειμωνα, το κανεις γκαζιαρικο εξ αρχης...δηλαδη να εχει ταχυτητα αρκετη με τη ζεστη ουτοσωστε, στα κρυα να του μινει ενα αξιοπρεπες 405/10m/s.....πρωτάρης είσαι;;;

Back