Σκεύασμα ραντίσματος για κουνούπια

• Thread starter Thread starter pantelist
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τι σκεύασμα θα προτείνατε για ράντισμα σε βεράντες- μπαλκόνια-κήπο και γενικά σε περιβάλλοντα χώρο; Με ενδιαφέρει εκτός από την αποτελεσματικότητα και η μακροχρόνια, όσο είναι δυνατόν, δράση. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το Volur 10cs που μου σύστησε γεωπόνος σε κοντινό μαγαζί, με επανάληψη ανά 15-20 μέρες

Πυρεθρίνη είναι!
Όπως το desis,το fedona, αλλά και τα εντομοκτόνα (αντικουνουπικά) οικιακής χρήσης.
Ετσι κάνω κ εγώ στην αυλή.
Φτιάξε και τη "παθητική ασφάλεια" ,όχι πότισμα το βράδυ,μακριά από λιμνάζοντα, μπορείς να συνδυάσεις παγίδες στα δέντρα σου (επίσης πυρεθρίνη),ακόμα και μπουκαλάκια με ναφθαλίνη(αρκεί να μην είναι πολυ κοντά σε κουμασια σκυλιών) κτλ..

Last edited:
Τι σκεύασμα θα προτείνατε για ράντισμα σε βεράντες- μπαλκόνια-κήπο και γενικά σε περιβάλλοντα χώρο; Με ενδιαφέρει εκτός από την αποτελεσματικότητα και η μακροχρόνια, όσο είναι δυνατόν, δράση. Προς το παρόν χρησιμοποιώ το Volur 10cs που μου σύστησε γεωπόνος σε κοντινό μαγαζί, με επανάληψη ανά 15-20 μέρες
Και γω Παντελή, αυτό χρησιμοποιώ

παρε δυο παπιες στο κτημα και θα με θυμηθεις.Σε εμενα δεν εχουν αφησει τιποτα.Εχω την φεθρυ και τον νταφυ.

Κ-O-thrine, ξεπατωνει κατσαριδες, σαρανταποδαρουσες, σκορπιούς, μύγες, κουνούπια, μυρμηγκια. Αν δεν ξεπλυθουν οι τοίχοι με νερό έχει διάρκεια περίπου 2 μήνες.

Κ-O-thrine, ξεπατωνει κατσαριδες, σαρανταποδαρουσες, σκορπιούς, μύγες, κουνούπια, μυρμηγκια. Αν δεν ξεπλυθουν οι τοίχοι με νερό έχει διάρκεια περίπου 2 μήνες.
Γιάννη το είχα δει αυτό αλλά στην περιγραφή αναφερόταν μόνο σε βαδιστικά έντομα και μύγες, όχι σε κουνούπια και σκνίπες και με είχε προβληματίσει

Και εγώ Γιάννη αυτό χρησιμοποιώ τουλάχιστον 30 χρόνια ,περισσότερο βέβαια για τις κατσαρίδες. Καταβρέχω πεζοδρόμια βρέχω την πολυκατοικία μπρος πίσω της μάντρες, τα πάντα. Ομως βλεπω οτι κάνει αρκετη δουλειά και με τα κουνούπια , αν και περισσότερο είναι για βαδιστικά έντομα όπως λέει ο Παντελής

Αν και στην δική μου περίπτωση δεν είναι εφαρμόσιμο, πως λειτουργεί αυτό με τα κουνούπια;
ας πουμε σε ενα μεγαλο σημειο στρωμενο με χαμομηλια μεσα εχει κουνουπια.αυτες κανουν βολτες αυτα πεταγονται και τα κανουν μια χαψια.αλλωστε στους βαλτους αυτο κανουν.Δεν εχουν αφησει τιποτα.KARATE DUCK.

Γιάννη το είχα δει αυτό αλλά στην περιγραφή αναφερόταν μόνο σε βαδιστικά έντομα και μύγες, όχι σε κουνούπια και σκνίπες και με είχε προβληματίσει
Ψεκάζεις τους τοίχους και ότι καθίσει η περπατήσει επάνω τους τελειώνει.
Όπως ο Δημήτρης έτσι κιεγω περίπου 35 χρόνια το χρησιμοποιώ.

ας πουμε σε ενα μεγαλο σημειο στρωμενο με χαμομηλια μεσα εχει κουνουπια.αυτες κανουν βολτες αυτα πεταγονται και τα κανουν μια χαψια.αλλωστε στους βαλτους αυτο κανουν.Δεν εχουν αφησει τιποτα.KARATE DUCK.
Εδώ σε εμάς δεν κάνουν καλή δουλειά! Με έχουν πελεκισει τα κουνούπια!

Back