Benelli Team

Όχι , πολύ λίγο. Ύπαρχει ένα κόκκινο σημάδι που σου δείχνει αν έχει φυσίγγια ή αποθήκη. Όταν έχει φυσίγγια είναι επάνω όταν έχει ένα φαίνεται πιο χαμηλά προς τη σκανδάλη κι όταν δεν έχει εξαφανίζεται. Σχεδόν ποτέ δεν το κοιτάζω, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που έχω αφαιρεθεί και δε θυμάμαι αν έχω 2 ή 3 μέσα.
Ευχαριστώ!

Όχι , πολύ λίγο. Ύπαρχει ένα κόκκινο σημάδι που σου δείχνει αν έχει φυσίγγια ή αποθήκη. Όταν έχει φυσίγγια είναι επάνω όταν έχει ένα φαίνεται πιο χαμηλά προς τη σκανδάλη κι όταν δεν έχει εξαφανίζεται. Σχεδόν ποτέ δεν το κοιτάζω, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις που έχω αφαιρεθεί και δε θυμάμαι αν έχω 2 ή 3 μέσα.
Μάρκετινγκ χωρίς χρησιμότητα ιδιαίτερη όπως και ο μηχανισμός στη bereta που μετρούσε τα φυσίγγια και την ανάκρουση στον ώμο.

Μάρκετινγκ χωρίς χρησιμότητα ιδιαίτερη όπως και ο μηχανισμός στη bereta που μετρούσε τα φυσίγγια και την ανάκρουση στον ώμο.
Έχοντας κυνηγήσει για περισσότερα χρόνια με δικαννο και μόλις τα τελευταία 4 με καραμπίνα, μου τυχαίνει ακόμα να ξεχνιέμαι συχνά και να γεμίζω με δύο φυσίγγια το όπλο.
Όταν είμαι αφηρημένος, όπως λέει και ο Τάσος, και "φοβάμαι" μήπως έχω μόνο ένα (ή και κανένα..) στην αποθήκη, εγώ που δεν έχω window system, απλά πάω να βάλω φυσίγγι από κάτω στην αποθήκη για να τσεκαρω.
Πολύ πιο απλή και γρήγορη κίνηση να δεις απλά απ' το window system, απ' το να βγάλεις φυσίγγι, να προσπαθήσεις να το φορτώσεις, συν να ζοριζεις κάποιες έξτρα φορές έτσι το λαμακι του αναστολέα και το ελατήριο, προσπαθώντας να γεμίσεις μία γεμάτη (εν τέλει) αποθήκη με μειωτήρα μέσα.

Το window system το πρώτο είχε βάλει στην crio comfort το 2007-2008 την είχε ο φίλος μου ούτε που το κοίταξε ποτέ 😂😂😂

Το window system το πρώτο είχε βάλει στην crio comfort το 2007-2008 την είχε ο φίλος μου ούτε που το κοίταξε ποτέ 😂😂😂
Πρώτα μπήκε στην Cordoba που δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα το μοντέλο αυτό στις χρονολογίες που λες και έπειτα στις άλλες beneli.Προσωπικα για με α δεν έχει χρησιμότητα να γυρνάω το ντουφέκι να βλέπω πόσα φυσίγγια έχει ίσως να είχε αν είχα ντουφέκι 10 σφαιρο + και κυνηγούσα σε κοπάδια ρίχνοντας ασύστολα .

66-71 το δίνουν λανθασμένα στα σάιτ τους τα ελληνικά καταστήματα.
Στο επίσημο σάιτ της Μπενέλι πάντα αναφέρονταν τα σωστά μήκη (65-70).
Έτσι την είχα πατήσει πριν χρόνια νόμιζα ενα όπλο ήταν κομμένο

Καλά και το επίσημο site δεν πρέπει να είναι ευαγγέλιο, π.χ. για το βάρος, το επίσημο λέει 2900 https://benelli.it/el/arma/raffaello-be-diamond-best και στο all4hobby το μέτρησαν 3015. Σε συνθετικό κοντάκι εν τω μεταξύ τι αποκλίσεις να υπάρχουν;

Καλά και το επίσημο site δεν πρέπει να είναι ευαγγέλιο, π.χ. για το βάρος, το επίσημο λέει 2900 https://benelli.it/el/arma/raffaello-be-diamond-best και στο all4hobby το μέτρησαν 3015. Σε συνθετικό κοντάκι εν τω μεταξύ τι αποκλίσεις να υπάρχουν;
Αν είναι καρμπόν η ριγα έχει αλλά νομίζω στα καινούρια σχεδόν όλα καρμπόν βάζει η benelli.
Πείρα την duca di montefeltro με 8χιλ ρίγα κανονική και είναι 3065γρ

Έχω ζυγίσει τη δική μου είναι 2980 με 70 άρα καννη

65εκ είναι η νέες benelli και 66η 391..
αυτή με τα 66 είναι καλύτερη όχι για τον ένα πόντο είναι από τον κατασκευαστή BERETTA 😘
Κατάλαβα δεν φτάνει που τόσο καιρό δεν σκοτώναμε τώρα την έχουμε και μικρότερη τι άλλο θα μας βρει 😂😂😂😂

Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Γιάννη τον Κερκυραίο και στη σούπερ σπόρια.
Αχ Γιάννη μου τι πάθαμε
View attachment 97344
Μας αρέσει να ζούμε επικίνδυνα φίλε...... να λες, θα πέσει; δε θα πέσει; και πως θα πέσει; αν πέσει; πεθαμένο; λίγο πεθαμένο; καθόλου πεθαμένο; .......παπουτσάκι με αερόσολα και το πρόβλημα .....πααααααεεεεειιιιι......🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣

Να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με το όπλο που σκοπεύω να αγοράσω: το κοντάκι/πάπια σε ComforTech 3 είναι πιο ελαφριά σε σχέση με το Progressive Comfort; Επίσης να υποθέσω ότι κάνει καλύτερη αποσβεση της ανάκρουσης (το πλαστικό κοντάκι).

Να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με το όπλο που σκοπεύω να αγοράσω: το κοντάκι/πάπια σε ComforTech 3 είναι πιο ελαφριά σε σχέση με το Progressive Comfort; Επίσης να υποθέσω ότι κάνει καλύτερη αποσβεση της ανάκρουσης (το πλαστικό κοντάκι).
Σε σχέση με τις πιο παλιές benelli σίγουρα με το comfortec 3 αρκετά χαμηλότερη ανάκρουση, κακά τα ψέματα όμως, επειδή έχω όπλο αερίων σχετικά βαρύ χωρίς κάποιο σύστημα απόσβεσης, μην περιμένεις ότι θα είναι κι έτσι. Θα τη νιώσεις πιο ζωηρή την Benelli

Back