Προσφορές-Τιμές

Θα πάω να πάρω 5 πακέτα Τζόρνταν και άλλα 5 Diana και καλά είναι ,έχω άλλα 6-7 πακέτα διάφορα για τρυγονορτυκοτσιχλες (κυρίως Ναβάρο ) . Ούτως η άλλως κάθε χρόνο μειώνω τις εξόδους των περασμάτων,αν πάω φέτος 3-4 φορές πρωί ζήτημα θα είναι. Ίσως ξαναξεκινησω τα απογευματινά.

Αν είναι αλήθεια μηλαμε για καθαρά εσχρωκερδια. Τώρα εγώ δεν μπορω για αγορά στοκ για άλλη μια χρονιά έχω αν είναι και σαν αυτή που πέρασε στάνταρ 5 χρόνια θα τα βγάλω
Έλα όμως που δεν θα είναι όπως η περσινή...
Όπως πρόπερσι θα ειναι😁

.

οταν δεν εχει πολλα πουλια τοτε καταναλωνης ποιο πολλα φυσιγγια για να παρεις ενα πουλι , οταν εχει πολλα πουλια διαλεγης τα στρωτα πουλια και ριχνεις , οποτε λιγα πουλια 5 φυσιγγια ενα πουλι , πολλα πουλια 2 φυσιγγια ενα πουλι

Οποιος κάνει περπατητο ας φορτώσει.
Έριξα μερικά από αυτά το Γενάρη στους Μεξιάτες παρόλο που δεν είχε πουλιά και ψυχρό καιρό έριξα και σε χαρτόνι καλά πήγαν και το κυριότερο δεν έκανε εμπλοκή η guerini άλλαξα άποψη γι'αυτό το φυσίγγι από τότε.Γιατι στα μπασίματα ένας φίλος γνωστός στο χώρο της σκοποβολής δεν αναφέρω όνομα ήμασταν ένα πρωί στη πάνακτο με υγρασία και τα φτύσανε ολίγον δεν τράβαγαν.

Έριξα μερικά από αυτά το Γενάρη στους Μεξιάτες παρόλο που δεν είχε πουλιά και ψυχρό καιρό έριξα και σε χαρτόνι καλά πήγαν και το κυριότερο δεν έκανε εμπλοκή η guerini άλλαξα άποψη γι'αυτό το φυσίγγι από τότε.Γιατι στα μπασίματα ένας φίλος γνωστός στο χώρο της σκοποβολής δεν αναφέρω όνομα ήμασταν ένα πρωί στη πάνακτο με υγρασία και τα φτύσανε ολίγον δεν τράβαγαν.
Πήγαινε φόρτωσε αφού σου άρεσαν.

Εγω αυτά, οταν ειχαν πρωτο βγει, τα εριχνα σε Νο10.....φωτιά κ λαύρα με στενα τσοκ.
Μόνο σε 8 τα βγάζει τώρα Κωστή. Ίσως ο προκάτοχός του με άλλη ονομασία ήταν σε νο 10. Αν έβγαινε και τώρα έστω και σε 9 η 9,5 θα ήταν πάρα πολύ καλό πάντα σε νορμάλ καιρούς.

Αυτό το είδα σήμερα μόνο σε 8 νουμ το μόνο νουμ που δεν έχω πάρει ποτέ μια φορά πήρα και τα παράτησα στη Σωτηρίτσα στο καρτέρι το έχω ξαναγράψει.Θα του κάνω τη τιμή να μην παραγγείλω γιατί τέλος του μήνα θα παραγγείλω από τον Αλλαγιάννη στοχευμένα κάποια φυσίγγια .

Back