Beretta Team

Καλο μηνα σε όλους. Είμαι ανάμεσα στην Lite και στην Ultra light.Tην θελω για περπατητο κυνηγι.Όποιος γνωρίζει θα ηθελα την γνώμη του!!
Την lite την εχει ο αδελφος μου, οπλαρα με πολυ καλης ποιοτητας συνθετικα με kick off, η ultra light ειναι ξυλινη και ελαφρυτερη χωρις kick off, ντουφεκιες και οι δυο φαρμακι,οπως ολες οι Α400, αναλογα τα γουστα σου και πιο σου καθεται καλυτερα, και τα δυο ειναι οπλαρες.

Καλο μηνα σε όλους. Είμαι ανάμεσα στην Lite και στην Ultra light.Tην θελω για περπατητο κυνηγι.Όποιος γνωρίζει θα ηθελα την γνώμη του!!
Άμα θες πλαστικό lite ξύλο ultra light ,τι σου αρέσει περισσότερο και τι κυνήγια κάνεις.

ποσα φυσίγγια και πόσα γραμμαρια θα ριχνεις; τι θα κυνηγας;

Καινουριο Γιωργο.
Καινούριο δεν υπάρχει το ultralite. Μόνο αν βρεις στοκ σε κανένα μαγαζί. Αν δεν είναι επιτακτική ανάγκη το χαμηλό βάρος, μπορείς να πας σε upland.
Εχω μείνει τοσο ευχαριστημένος από το ζύγισμα και την τουφεκια, που σκέφτομαι να πουλήσω το M2.
Αν μένεις Αθήνα, στο παραχωρώ για καμιά πούλα!

Κυνηγάω μπεκατσα και πέρδικα. Από 32 μεχρι 36 γρ.
με 36gr + πολύ ελαφρύ όπλο, πρώτα θα σκέφτεσαι το κλότσημα που θα τρως και μετά να πατήσεις στο θήραμα, με 32γρ+πολύ ελαφρύ όπλο και λίγες τουφεκιές σχετικά μια χαρά.

Last edited:
Καινούριο δεν υπάρχει το ultralite. Μόνο αν βρεις στοκ σε κανένα μαγαζί. Αν δεν είναι επιτακτική ανάγκη το χαμηλό βάρος, μπορείς να πας σε upland.
Εχω μείνει τοσο ευχαριστημένος από το ζύγισμα και την τουφεκια, που σκέφτομαι να πουλήσω το M2.
Αν μένεις Αθήνα, στο παραχωρώ για καμιά πούλα!
Σε ευχαριστώ πολυ Γιωργο να εισαι καλα αλλα βρίσκομαι για λίγο διάστημα εκτός Ελλαδος.Οντως ειναι πολυ όμορφο όπλο!!

με 36gr + πολύ ελαφρύ όπλο, πρώτα θα σκέφτεσαι το κλότσημα που θα τρως και μετά να πατήσεις στο θήραμα, με 32γρ+πολύ ελαφρύ όπλο και λίγες τουφεκιές σχετικά μια χαρά.
Με ένα beretta δεν σε ενδιαφέρουν τα γραμμάρια.

Back