Και η βροχουλα συνεχιζει...
Υψος εκει που κοβει το βουνο για γεροντα θεολογο το ειχε πετσωσει το πρωι.Το εφαγε κατευθειαν, αν ειχε φαινομενα με αυτο το κρυο και τα παρατεταμενα θα μιλαγαμε για καλη χιονοστρωση μεχρι τα 200-300μ.Αλλα ως συνηθως παντα καπου υστερουμε.Βλέπω έβαλε χιόνι ο Γέροντας και τα γύρω βουνά..
Φουτσες μπλε ,κίτρινες και πράσινες. Οπως ήταν οι πεταλούδες παλιότεραΡε παιδιά τι γίνεται με την ερχόμενη βδομάδα, πρώτη φορά τέτοια διχογνωμία , δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη..οι πιθανότητες τι δείχνουν; Θα έχει κρύο ή όχι..?
Δεν έχει και κόκκινες;Φουτσες μπλε ,κίτρινες και πράσινες. Οπως ήταν οι πεταλούδες παλιότερα
![]()
Υπάρχει έλλειψη. Απο τέλος του μήνα νεα παραλαβή.Δεν έχει και κόκκινες;![]()
![]()
ανάλογα τι θα εχεις πιειΔεν έχει και κόκκινες;![]()
![]()
Γνώμη μού. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Όταν βλέπει ο άλλος χιόνια και κρύα μπαίνει να διαβάσει. Με αποτέλεσμα αυτές οι σελίδες (απατεώνων) να έχουν προβολές. Και όσο ποιο πολλές προβολές τόσο μεγαλύτερη κονόμα.Ρε παιδιά τι γίνεται με την ερχόμενη βδομάδα, πρώτη φορά τέτοια διχογνωμία , δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη..οι πιθανότητες τι δείχνουν; Θα έχει κρύο ή όχι..?
Επιμένει μητσο;Ψιχάλες εδώ... Να βγει το gfs να χιονίσει μέχρι κύμα να τελειώνουμε....
Βασίλη δε μιλάω για αυτές τις σελίδες, αυτές εννοείται ποντάρουν να πουλήσουν στους άσχετους, εγώ μιλούσα για τα μοντέλα που είχαν διχογνωμία, τελικά φτάσαμε πολύ κοντά και συμφωνούν ότι θα έχουμε κρύο από Τετάρτη Πέμπτη και μετά..Γνώμη μού. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Όταν βλέπει ο άλλος χιόνια και κρύα μπαίνει να διαβάσει. Με αποτέλεσμα αυτές οι σελίδες (απατεώνων) να έχουν προβολές. Και όσο ποιο πολλές προβολές τόσο μεγαλύτερη κονόμα.
Κάποια μοντέλα περισσότερο κάποια λιγότερο. Κρύο θα φάμε κάργα νομίζω. Τέτοιο κρύο Φλεβάρη είχε να κάνει από την καραντίνα....Και τότε δεν υπήρχε φτερό..Επιμένει μητσο;