Πρώτο απογευματινό για το 2025.. Ο καιρός εσφιξε λιγάκι και δεν με κράταγε το γραφείο! Πέντε παρα πιάνω καρτέρι Άγιο Θωμά, και η πρώτη εθεάθη στις 17.20 δίνοντας μου ελπίδες. Τελικά μέχρι 18.15 πέρασαν άλλες 4 και κράτησα τις 2...Ακόμη φτώχεια!
Ερχεται βαρυς & ασηκωτος χειμωνας....Απόψε είδα την κιχλιδα από κάτω. View attachment 95568
Θα τα πούμε Στο τέλος της περιόδου τη χρονιά έχουμε στην μπεκάτσα ??? Τα νούμερα από πολλούς κοντεύουν τριψήφια .. με καθημερινές εξόδους όμωςΗλία κατά τις 13.00 σήμερα δέχομαι ένα τηλεφώνημα από ένα φίλο που έχει πεταχτεί Κέρκυρα με την κοπελιά του είναι από εκεί και δεν το ήξερα και μου λέει ρε συ τι γίνετε εδώ έχω βγει και περπατάω σε ένα μέρος σφιχτό με κάτι πανύψηλα δένδρα και έχω σηκώσει 3 μπεκάτσες με τα πόδια ,ποιο κάτω είχα δει κάτι με επανιέλ και μπιπερ ,μου γύρισε το μυαλό μου έλεγε ,Αλλά δεν έχει ξαναπάει και δεν ήξερε να μου πει ούτε πως λεγόταν το μέρος.
Μακάρι!Ερχεται βαρυς & ασηκωτος χειμωνας....
Θα τα πει και ο Καραμαντουνας πιστευωΜακάρι!
Και τα φυσίγγια τα συγκεκριμένα δεν με χαλάνεΓια Όσκαρ!!!
Το βραβείο, όχι τα φυσίγγια..
![]()
Τίμια! Έριχνα τα Nitro 32gr κάποτεΚαι τα φυσίγγια τα συγκεκριμένα δεν με χαλάνε![]()
Black diamond...Φωτιά!!!Τίμια! Έριχνα τα Nitro 32gr κάποτε
Ναι ωραίο φυσίγγιBlack diamond...Φωτιά!!!
Σαν να αρχιζει επεισοδιο του mr bean την εφτιαξες την φωτο ρε μπαγασαμιας και ειχα να παω μερεςςς για τσιχλονια ξεκινησα ενα απογευμαρινο καρτερακι απο της 5ωρα,,,2 περασανε εκτος βολης μετα μουγκααααα λεω ωχχχχ τον ρουφηξαμεεεεστης 6 παρα αρχηζουνε να αναιβενουνε 3 4 5 μαζι και αρχιζη το τουφεκιδηηηη μεχρι που νυχτωσε μπαινανε ψιλομενεςςςςς
τελικα κατι καναμεεεε εεε;;;
![]()
Φέτος έχουν φωτογραφίσει χιονοκοτσυφες από το Νοέμβριο στην Πάρνηθα... Πιθανόν να έχει αυξηθεί ο αριθμός που επισκεπτονται τη χώρα μας.Απόψε είδα την κιχλιδα από κάτω. Καθόταν στην κορφή ενός κυπαρισσιου και το πλησίασα πολύ και έφυγε πάνω από το κεφάλι μου και το είδα καθαρά. Τεταρτη φορά που το συναντάω. Πρώτη στα έλατα πριν χρόνια, δεύτερη σε κυνήγι πέρδικας στα αλπικα , τριτη εδώ δίπλα στο χωριό το 17 με την Αριάδνη που πάγωσε το σύμπαν και σημερα...View attachment 95568
για να πας για μπεκατσα θες και σκυλια.Παιδιά όσοι μπορείτε κυνηγάτε μπεκάτσες έχει πολύ πιο ενδιαφέρον
Για αυτό είπα όσοι μπορείτε Ηλίαγια να πας για μπεκατσα θες και σκυλια.
Red fire με την α1Τίμια! Έριχνα τα Nitro 32gr κάποτε
Σάκη σα περσινές μου φαίνονταιμιας και ειχα να παω μερεςςς για τσιχλονια ξεκινησα ενα απογευμαρινο καρτερακι απο της 5ωρα,,,2 περασανε εκτος βολης μετα μουγκααααα λεω ωχχχχ τον ρουφηξαμεεεεστης 6 παρα αρχηζουνε να αναιβενουνε 3 4 5 μαζι και αρχιζη το τουφεκιδηηηη μεχρι που νυχτωσε μπαινανε ψιλομενεςςςςς
τελικα κατι καναμεεεε εεε;;;
![]()
Μήπως φαίνεται ημερομηνία παραγωγης/λήξης????Η αν έχει κάποιος φίλος και πάτε παρέα όπως κάνω εγώ το δικό μου το σκυλί δε κάνει και πάω με άλλους φίλους