Πόσοι έχετε πρόβλημα με αφλογιστιες με το 616; Έχουν όλες οι παρτίδες καψουλιου το ίδιο θέμα;
Εγώ είχα αφλογιστίες αρκετές και με το 616 και με το 615, αλλά μόνο σε κάλυκες Fiocchi Cal.16 με χαμηλό πάφυλα 8mm (16/67/8) και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι έφταιγαν οι κάλυκες, και όχι τα καψούλια. Γιατί τα ίδια καψούλια τα ξαναέβαλα σε άλλους κάλυκες Cal.12 και έσκασαν κανονικά !!!Πόσοι έχετε πρόβλημα με αφλογιστιες με το 616; Έχουν όλες οι παρτίδες καψουλιου το ίδιο θέμα;
Δεν αλλάζει συμπεριφορά το καψούλι. Αυτό που είδα εγώ, στη δική μου περίπτωση, είναι ότι με το χτύπημα του επικρουστήρα βαθούλωνε ελαφρώς όλη η βάση του κάλυκα, με αποτέλεσμα το καψούλι να πηγαίνει πιο μέσα (λίγα δέκατα του χιλιοστού) κι έτσι η βελόνα να του κάνει ένα μικρό μόνο βαθούλωμα όχι ικανό να το σκάσει (πυροδοτήσει). Το απέδωσα σε μαλακό και λεπτό μέταλλο του κάλυκα, που δεν προέβαλλε αρκετή αντίσταση. Ίσως και το μέταλλο των καψουλιών Fiocchi να είναι λίγο πιο σκληρό από των άλλων, οπότε να προκάλεσε το πρόβλημα ο συνδυασμός των δυο παραγόντων ... Γιατί στους υπόλοιπους κάλυκες, για να μην τους πετάξω, άλλαξα το 616 με 686 και δεν μου παρουσίασαν πλέον θέμα αφλογιστίας. Και τα 616 που έβγαλα τα χρησιμοποίησα σε 12άρια φυσίγγια, πάλι χωρίς πρόβλημα !!!Με ποιο μηχανισμό πιστεύεις ότι αλλάζει συμπεριφορά το καψύλι ανάλογα με τον κάλυκα Στέλιο;
Καθόλου δε σε αμφισβητώ, απλά για να καταλάβω ρωτάω, μήπως έχεις κάποια ιδέα.
Ούτε μία στο εκατομμύριο Τάσο !!! Ο κόκκορας του Cooey έχει τεράστιο ελατήριο, και θέλει πολύ μεγάλη δύναμη για να τον οπλίσεις.Έτσι οπως το λες Στέλιο εχω την εντυπωση ότι φταίει κ ο επικρουστηρας του cal.16..
Ίσως έχει εξασθενήσει το ελατήριο
Καλή είναι ρε τρελέ..κωνικο πυθμένα θες ένα 0.5 λιγότερο
Μουφα και μάπα είναι, δω στους σε έμενα που εχω ανακύκλωση και θα σου δώσω το κατι τι.
Θα κάνω και οικονομία δηλαδή ;Καλή είναι ρε τρελέ..κωνικο πυθμένα θες ένα 0.5 λιγότερο![]()
Έχω μια 391 σκέτη ανακύκλωση είναι η άτιμηΜουφα και μάπα είναι, δω στους σε έμενα που εχω ανακύκλωση και θα σου δώσω το κατι τι.
Όπλο ΘΡΥΛΟΣΘα κάνω και οικονομία δηλαδή ;
Έχω μια 391 σκέτη ανακύκλωση είναι η άτιμη![]()
Τώρα που πήρες την σκόρπια το κατάλαβες ε; Κάλιο αργά, παρά ποτέΌπλο ΘΡΥΛΟΣ
Άσε ρε προδότη!Όπλο ΘΡΥΛΟΣ
Έπρεπε να πληρώσεις για να μάθεις που λένεΤώρα που πήρες την σκόρπια το κατάλαβες ε; Κάλιο αργά, παρά ποτέ![]()
Στον αδερφό σου έτσιιι λές; ;Άσε ρε προδότη!
Ακαψυλίωτοι ήταν Νίκο;;