T-Shirt HuntersLife

Θα σας ενδιέφερε να βγάλουμε μπλούζες HuntersLife; Αν ναι, τι νούμερο φοράτε;

• ναι, φοράω small

Votes: 3 3,5%
  • ναι, φοράω medium

Votes: 10 11,8%
  • ναι, φοράω large

Votes: 30 35,3%
  • ναι, φοράω extra large

Votes: 25 29,4%
  • ναι, φοράω extra extra large

Votes: 11 12,9%
  • δεν με ενδιαφέρει

Votes: 6 7,1%

• Total voters
    85
Φυσικα και ενδιαφέρομαι κι εγω...πηρα ενα μόνο φούτερ την προηγούμενη φορά κ το σκυλομετάνιωσα....οτι κι αν φτιαξουμε τελος παντων, εγω ενδιαφερομαι κ για φουτερ ή T-shirt ή και κανα καπέλο πορτοκαλί βεβαιως βαιβαίως... .big smile.

20241130_072930.jpg

Παραθέτω κ τη φωτο απο το λαδί φούτερ, με fleece επένδυση εσωτερικά, μιας κ το ειχα προχειρα, εδω μπροστά μου κ ειδα οτι ενδιαφέρονται καποιοι σε αυτο το χρώμα γενικώς....

20241130_072922.jpg
Screenshot_20241130-073202_Gallery.jpg

Σε χρώμα παραλλαγή ήταν δύσκολο να βγει ευανάγνωστο το logo μας. Η άποψη μου είναι ότι μαύρο, καφέ, πορτοκαλί και χακί είναι τα πιο χρήσιμα χρώματα γιατί μπαίνουν σε κυνήγι και βόλτα. Ότι πάρετε είμαι μέσα και εγώ.

Φυσικα και ενδιαφέρομαι κι εγω...πηρα ενα μόνο φούτερ την προηγούμενη φορά κ το σκυλομετάνιωσα....οτι κι αν φτιαξουμε τελος παντων, εγω ενδιαφερομαι κ για φουτερ ή T-shirt ή και κανα καπέλο πορτοκαλί βεβαιως βαιβαίως... .big smile.

View attachment 93804

Παραθέτω κ τη φωτο απο το λαδί φούτερ, με fleece επένδυση εσωτερικά, μιας κ το ειχα προχειρα, εδω μπροστά μου κ ειδα οτι ενδιαφέρονται καποιοι σε αυτο το χρώμα γενικώς....

View attachment 93803
View attachment 93807
Τέτοιες φούτερ ακόμα καλύτερες από μπλουζάκια, ειδικά για μένα που τις φοράω σχεδόν όλο τον χρόνο.

Back