Και για κανα ναργιλε αν λαχει;Βγάλτε κανά τρελίαρικο σχέδιο να την φοράμε και έξω. Όχι μόνο για το βουνό.

Και για κανα ναργιλε αν λαχει;Βγάλτε κανά τρελίαρικο σχέδιο να την φοράμε και έξω. Όχι μόνο για το βουνό.
Δεν θα καθίσουμε διπλοκάρτερο? Θα σε ντουμανιάσω!Και για κανα ναργιλε αν λαχει;![]()
Έχουμε ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουμε σχέδιαΒγάλτε κανά τρελίαρικο σχέδιο να την φοράμε και έξω. Όχι μόνο για το βουνό.
Έλα, θα σε βγάλω στον μώλο!Βγάλτε κανά τρελίαρικο σχέδιο να την φοράμε και έξω. Όχι μόνο για το βουνό.
Είπαμε, αναμένω μήνυμα.Έλα, θα σε βγάλω στον μώλο!
Τέτοιες φούτερ ακόμα καλύτερες από μπλουζάκια, ειδικά για μένα που τις φοράω σχεδόν όλο τον χρόνο.Φυσικα και ενδιαφέρομαι κι εγω...πηρα ενα μόνο φούτερ την προηγούμενη φορά κ το σκυλομετάνιωσα....οτι κι αν φτιαξουμε τελος παντων, εγω ενδιαφερομαι κ για φουτερ ή T-shirt ή και κανα καπέλο πορτοκαλί βεβαιως βαιβαίως...
View attachment 93804
Παραθέτω κ τη φωτο απο το λαδί φούτερ, με fleece επένδυση εσωτερικά, μιας κ το ειχα προχειρα, εδω μπροστά μου κ ειδα οτι ενδιαφέρονται καποιοι σε αυτο το χρώμα γενικώς....
View attachment 93803
View attachment 93807
Μπραβο βρε μαγκες παμε και γω μεσα σε ολαΈχουμε ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουμε σχέδια![]()