Αν δεν θες να εξοντώσεις το άγριο ζώο που προσπαθεί να σου επιτεθεί
(και τι να το κανω το αγριο ζώο ? να το βάλω τιμώρια να συνετιστεί ? με αυτη τη λογική γιατι κυνηγας ? σωθηκαν τα κοτοπουλα και οι μπριζολες απο τα σουπερ μαρκετ ?) τότε γιατί το θες μαζί το όπλο και μάλιστα handgun
(απλα για πρακτικοτητα, να μην κουβαλαει καποιος 3.5 κιλα σιδερο) ; Αν δεν γνωρίζεις την συμπεριφορά των άγριων ζώων ( την οποία κανένα τεστ για άδεια κυνηγιού δεν θα στην εξηγήσει ) τότε πως θα έχεις το κριτήριο για το εάν το ζώο είναι επιθετικό προς εσένα ;
(αυτο μου θυμισε το παρακατω meme) Πίσω λοιπόν από τη απορία περί κυνηγετικής άδειας ως μέσο αυτοπροστασίας κρύβεται η ανάγκη σου για οπλοφορία στα δάση και τους κάμπους
(συμφωνα με την νομοθεσια μας δυστυχως ειναι ο μονος τρόπος σε βολτα στην αγρια φυση.Την αναγκη μου για κατοχη οπλων και χρηση την εξαντλω στην πρακτική σκοποβολη) … λάθος τόπος , αυτά για διάφορους λόγους συμβαίνουν αλλού
(πιστεψε με δεν εχω κανενα αλλο σκοπο απο το να επιβιωσω εγω και οι αγαπημενοι μου σε πιθανο κινδυνο, εστω και τραυματισμο).
σε ελευθερη μεταφραση...ο φιλος εδω λεει πως αν δεν γνωριζει αν ενα φιδι ειναι δηλητηριωδες ή οχι, σιγουρα το 1ο πραγμα που
δεν θα κανει ειναι να πιασει και να εξετασει τον κωλο του φιδιου.