Τι υπονοείς Βίκτωρα;A καλα, αυτο τωρα το πες για καλο;![]()

Τι υπονοείς Βίκτωρα;A καλα, αυτο τωρα το πες για καλο;![]()
Τι υπονοείς Βίκτωρα;δεν είναι καλός δάσκαλος ο Γιάννης; .xm..xm..xm.
A καλα, αυτο τωρα το πες για καλο;![]()
παιδια το τριπανι απο τα Lidl το εχει καποιος τριπαει η μονο για ρελιασματα και ψευτοδουλειες κανει???Την άλλη εβδομάδα βγάζει πάλι το Lidl το δραπανάκι πάγκου ου έχω πάρει κι εγώ http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm?action=showDetail&id=54762 αν ενδιαφέρεται κανείς
Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες μου βγάζει ERROR το postimage.orgΜυρω κανενα ρελιασμα θα δουμε???? η τσαμπα θα πανε τα υληκα.χαχαχα
Τρώει κάτι σκαλώματα που και που, κλείσε τον browser και ξαναπροσπάθησε, αν επιμείνει μετέφερε τις φώτος σε έναν άλλο φάκελο και ξαναδοκίμασε.Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες μου βγάζει ERROR το postimage.org
Ο Γιάννης είναι Δάσκαλος με Δ κεφαλαίο! Γειά σου Γιανναρε.......Εδω είμαστεΜυρω κανενα ρελιασμα θα δουμε???? η τσαμπα θα πανε τα υληκα.χαχαχα
Είμαι στην δουλειά Βίκτωρα, όταν πάω στο σπίτι,πολύ ευχαρίστως!Ειναι ευκολο να βαλεις φωτογραφια την συσκευασια της πυριτιδας ολοκληρη;
Μου την έστειλε η γυναίκα μου τώραΕιναι ευκολο να βαλεις φωτογραφια την συσκευασια της πυριτιδας ολοκληρη;
Μεγάλη ιστορία η ιδιογομωση Τάσο, σε πολλά χρόνια μπορεί, όχι σε λίγο καιρό......σε λίγο καιρό θα είσαι τσακάλι στην ιδιογομωση..![]()
Διαμαντι γυναικα εχεις..Μου την έστειλε η γυναίκα μου τώραupload image online free