όπως λέει ο Στέλιος εδώ οι ανανεώσεις είναι αυθημερον
Αυτο ναι.Αυτο ειναι που λεμε οτι ο αντρας φερνει το φαγητο στο σπιτι...
Καλημερα σε ολους...![]()
Την πρώτη φορά που θέλει και ποινικό μητρώο θέλει και πάνω από μήνα εγώ πρόπερσι όταν πρωτόβγαλα άδεια έπεσα και μέσα στον Αύγουστο και έκανε πάνω από μήνα,Στην Ξάνθη θέλουν σφραγισμένο τον φάκελο με το χαρτί του γιατρού και παίρνεις την αδεια στο χερι σε ενα μηνα περίπου.. Οπως ειπε και ο Χρήστος είναι πολύ εξυπηρετικοί απλά ο χρόνος που χρειάζεται για την έκδοσή της εξαρτάται από το πότε θα υπογράψει ο διοικητής, ποιοι θα λειπουν σε αδειες, σε εκτακτα γεγονότα κλπ κλπ...
Κώστα είναι πολύς ο ένας μήνας... Εγώ μιλάω για εδώ μια εβδομάδα άντε το πολύ δέκα μέρες. Υπάρχει περίπτωση και πιο σύντομα. Το καλό είναι ότι σου λένε ότι μπορείς να τους τηλεφωνήσεις για να ρωτήσει αν εκδόθηκε...Στην Ξάνθη θέλουν σφραγισμένο τον φάκελο με το χαρτί του γιατρού και παίρνεις την αδεια στο χερι σε ενα μηνα περίπου.. Οπως ειπε και ο Χρήστος είναι πολύ εξυπηρετικοί απλά ο χρόνος που χρειάζεται για την έκδοσή της εξαρτάται από το πότε θα υπογράψει ο διοικητής, ποιοι θα λειπουν σε αδειες, σε εκτακτα γεγονότα κλπ κλπ...
Θεόφραστε κάθε φορά ζητούν το ποινικό μητρώο αλλά γίνεται υπηρεσιακά. Μάλλον η καθυστέρηση σε εσένα ήταν μόνο λόγω Αυγούστου...Την πρώτη φορά που θέλει και ποινικό μητρώο θέλει και πάνω από μήνα εγώ πρόπερσι όταν πρωτόβγαλα άδεια έπεσα και μέσα στον Αύγουστο και έκανε πάνω από μήνα,
τις επόμενες φορές μέσα σε 5 μέρες το πολύ
Δεν ξέρω πάντως την πρώτη φορά μου είπαν και από τον ΚΣ ότι το ποινικό μητρώο κάνει 20 μέρες. Δεν ξέρω αν δεν το ξαναζητάνε κάθε φορά παρά μόνο για ανανέωση ή κάθε 3 χρόνια που λήγει και το χαρτί του γιατρούΚώστα είναι πολύς ο ένας μήνας... Εγώ μιλάω για εδώ μια εβδομάδα άντε το πολύ δέκα μέρες. Υπάρχει περίπτωση και πιο σύντομα. Το καλό είναι ότι σου λένε ότι μπορείς να τους τηλεφωνήσεις για να ρωτήσει αν εκδόθηκε...
Θεόφραστε κάθε φορά ζητούν το ποινικό μητρώο αλλά γίνεται υπηρεσιακά. Μάλλον η καθυστέρηση σε εσένα ήταν μόνο λόγω Αυγούστου...
Άσε το δούλεμα κ κοίτα να βάλεις καμιά φωτο απο παλιά κυπριακά φυσίγγια..Βαλε του κ συ κανενα πυρκαλ 15ετιας να σου κάνει παρέα στο ποτό![]()