Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι λέτε ρε παιδια..
Εδώ ο ένας μήνας είναι στάνταρ.Το ίδιο κ για να βγει η άδεια αγορας.
Λιγότερο με τίποτα,περισσότερο μπορεί..

Oι ανανεωσεις, εφοσον τα οπλα ειναι σε ηλεκτρονικο συστημα και βλεπουν τι εχεις, ποτε ληγει και τα σχετικα, ειναι λογικο να ειναι αυθημερον. Ειναι και σε τι ανθρωπο θα πεσεις, ποσο φορτο εργασιας μπορει να εχει κτλ . Η συγκεκριμενη κυρια παντως ειναι αψογη

Σίγουρα είναι θέμα του Α.Τ. Εδώ θέλουν σφραγισμένο τον φάκελο με το χαρτί του γιατρού. Είναι πολύ εξυπηρετικοί απλά ο χρόνος που χρειάζεται για την έκδοσή της εξαρτάται από το πότε θα υπογράψει ο διοικητής...

Αυτο ειναι που λεμε οτι ο αντρας φερνει το φαγητο στο σπιτι... .well done.
Καλημερα σε ολους... :)
Αυτο ναι.
Και λέγετε κ φαινετε.
Αυτο που δεν ξερει ο Μανος ειναι οτι.....

Την μαμα της κοπελας μας...την λεμε πεθερα.
Πριν μπει το στεφανι .....θα χει μαθε ο ουρανισκος σου ολες τις γεύσεις.
Μετα το στεφανι θα ακους....παρε ρε @#$/μπιππππππ.......το κοριτσι μιυ να το ταισεις σε ενα εστιατοριο
.hit..vert funny.

Σε πειραζω φιλε μην ανυσηχεις .love.

Στην Ξάνθη θέλουν σφραγισμένο τον φάκελο με το χαρτί του γιατρού και παίρνεις την αδεια στο χερι σε ενα μηνα περίπου.. Οπως ειπε και ο Χρήστος είναι πολύ εξυπηρετικοί απλά ο χρόνος που χρειάζεται για την έκδοσή της εξαρτάται από το πότε θα υπογράψει ο διοικητής, ποιοι θα λειπουν σε αδειες, σε εκτακτα γεγονότα κλπ κλπ...

Στην Ξάνθη θέλουν σφραγισμένο τον φάκελο με το χαρτί του γιατρού και παίρνεις την αδεια στο χερι σε ενα μηνα περίπου.. Οπως ειπε και ο Χρήστος είναι πολύ εξυπηρετικοί απλά ο χρόνος που χρειάζεται για την έκδοσή της εξαρτάται από το πότε θα υπογράψει ο διοικητής, ποιοι θα λειπουν σε αδειες, σε εκτακτα γεγονότα κλπ κλπ...
Την πρώτη φορά που θέλει και ποινικό μητρώο θέλει και πάνω από μήνα εγώ πρόπερσι όταν πρωτόβγαλα άδεια έπεσα και μέσα στον Αύγουστο και έκανε πάνω από μήνα,
τις επόμενες φορές μέσα σε 5 μέρες το πολύ

Κώστα είναι πολύς ο ένας μήνας... Εγώ μιλάω για εδώ μια εβδομάδα άντε το πολύ δέκα μέρες. Υπάρχει περίπτωση και πιο σύντομα. Το καλό είναι ότι σου λένε ότι μπορείς να τους τηλεφωνήσεις για να ρωτήσει αν εκδόθηκε...

Την πρώτη φορά που θέλει και ποινικό μητρώο θέλει και πάνω από μήνα εγώ πρόπερσι όταν πρωτόβγαλα άδεια έπεσα και μέσα στον Αύγουστο και έκανε πάνω από μήνα,
τις επόμενες φορές μέσα σε 5 μέρες το πολύ
Θεόφραστε κάθε φορά ζητούν το ποινικό μητρώο αλλά γίνεται υπηρεσιακά. Μάλλον η καθυστέρηση σε εσένα ήταν μόνο λόγω Αυγούστου...

Ρε τον μπι μπιπ τον Μέρφι , κάθε μεσημέρι τα ματώνω στο ξύσιμο και σήμερα που είπα να πάω σκοπευτήριο για μια ωρίτσα μου έχει μπαστακωθεί ο άλλος με το ΚΙΝΟ.....
Το χαρτί γιατρού και το ποινικό μητρώο έχουν ισχύ τουλάχιστον μια διετία

Κώστα είναι πολύς ο ένας μήνας... Εγώ μιλάω για εδώ μια εβδομάδα άντε το πολύ δέκα μέρες. Υπάρχει περίπτωση και πιο σύντομα. Το καλό είναι ότι σου λένε ότι μπορείς να τους τηλεφωνήσεις για να ρωτήσει αν εκδόθηκε...

Θεόφραστε κάθε φορά ζητούν το ποινικό μητρώο αλλά γίνεται υπηρεσιακά. Μάλλον η καθυστέρηση σε εσένα ήταν μόνο λόγω Αυγούστου...
Δεν ξέρω πάντως την πρώτη φορά μου είπαν και από τον ΚΣ ότι το ποινικό μητρώο κάνει 20 μέρες. Δεν ξέρω αν δεν το ξαναζητάνε κάθε φορά παρά μόνο για ανανέωση ή κάθε 3 χρόνια που λήγει και το χαρτί του γιατρού

Οχι σε αυτο είστε πισω παιδες

30 δευτερολεπτα θελει η αδεια σε εμας αμα ειναι ανανεωση.
Ηλεκτρονικά.
Ο φακελος μας ειναι ηδη μεσα.
Με φωτο μητρωα τα παντα.
Μπαινεις στην σελιδα
..ενημερώνεις εαν υπήρχαν παραβασεις ελέγχετε ηλεκτρονικα και πληρωνεις.
Τυπώνεις και την εχεις μαζι σου παντα.
Επανω φαίνονται τα παντα για σενα.
Ο θηροφυλακας βλεπει ολο σου το κυνηγετικο μητρωο με ενα κλικ εαν χρειαστει.

Status
Not open for further replies.
Back