Τιμή άδειας θήρας για τη κυνηγετική περίοδο 2024–2025

• Thread starter Thread starter Nikosddd
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα σε όλους. Στον 1ο Πειραιά η Γενική στα 185 ευρώ. Ρώτησα την κυρία που διεκπεραιώνει τις ανανεώσεις των αδειών και έχουμε μείνει 1800 συνάδελφοι που συνεχίζουμε να βγάζουμε άδεια από περίπου 3200 που ήταν όταν πήγε στον Σύλλογο η κυρία.
Πότε πήγε η κυρία ; Είναι θέμα μη ανανέωσης για οικονομικούς λόγους ή έχει να κάνει με την αδιαφορία των νέων για το κυνήγι ;

Ηλεκτρονική καταγραφή κάρπωσης ; Ίσως κάτι πάει να γίνει .
Ναι, το συμπλήρωσα σήμερα. Εγώ πχ που είδα 200 αγριοπερίστερα, αναγκάστηκα να χτυπήσω το δάχτυλο στο "+" 200 φορές! Αν δω κάνα 500αρι κοπάδι φάσσες.τον Οκτώβρη τι κάνω; Θέλει διορθώσεις το app.

Ναι, το συμπλήρωσα σήμερα. Εγώ πχ που είδα 200 αγριοπερίστερα, αναγκάστηκα να χτυπήσω το δάχτυλο στο "+" 200 φορές! Αν δω κάνα 500αρι κοπάδι φάσσες.τον Οκτώβρη τι κάνω; Θέλει διορθώσεις το app.
Εαν η καταγραφή είναι σωστή τότε όλο αυτό λειτουργεί προς όφελος του κυνηγιού . Οι διορθώσεις πιστεύω θα γινουν εφόσον οι ίδιοι οι κυνηγοί επισημάνουν τα σημεία που τυγχάνουν βελτίωσης .

Εαν η καταγραφή είναι σωστή τότε όλο αυτό λειτουργεί προς όφελος του κυνηγιού . Οι διορθώσεις πιστεύω θα γινουν εφόσον οι ίδιοι οι κυνηγοί επισημάνουν τα σημεία που τυγχάνουν βελτίωσης .
Δυστυχώς στην εφαρμογή δεν υπάρχει πρόβλεψη για αποστολή ερωτήσεων ή επισημάνσεων για τυχόν διορθώσεις.

Δυστυχώς στην εφαρμογή δεν υπάρχει πρόβλεψη για αποστολή ερωτήσεων ή επισημάνσεων για τυχόν διορθώσεις.
Μέσω μειλ , τηλεφωνικά , μέσω του συλλόγου , ομοσπονδία ή ακόμα και κσε . Υπάρχουν πιστεύω αρκετοί τρόποι .

Μέσω μειλ , τηλεφωνικά , μέσω του συλλόγου , ομοσπονδία ή ακόμα και κσε . Υπάρχουν πιστεύω αρκετοί τρόποι .
Δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας στην εφαρμογή για email, τηλέφωνο. Μόνο αν απευθυνθεί κάποιος στους άλλους τρεις που ανέφερες.

Δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας στην εφαρμογή για email, τηλέφωνο. Μόνο αν απευθυνθεί κάποιος στους άλλους τρεις που ανέφερες.
Πρέπει να απευθυνθούν οι κυνηγοί και στον σύλλογο που ανήκουν ωστε να υπάρξει διόρθωση ( αν δεν τους τον πει κανενας θα θεωρήσουν ότι όλα δουλεύουν σωστά ) , πρέπει η φόρμα να είναι εύκολη και ουσιαστική , οι φόρμες που συμπληρώνω συνήθως έχουν 15 περίπου ερωτήσεις περιοχή κάρπωσης , είδος , φύλο , ηλικία θηράματος , συνάντηση με λύκους , τσακάλια , πόσες φορές κυνήγησα κτλ , απλά κατανοητά . Οι πολλές ερωτήσεις είναι ταλαιπωρία πιστεύω .

Καλά ρε παιδιά, αυτή η μαλακία το ΚΑΡΠΩΣΙΣ, το εγκατέστησα τώρα και το άνοιξα για να δώ πώς δουλεύει.
Για να καταχωρήσεις τον αριθμό των θηραμάτων που είδες σε μια εξόρμηση, πρέπει να πατάς το + για να ανεβαίνει ο αριθμός των θεάσεων;
Δηλαδή σε λίγο που θα αρχίσουν τα περάσματα και δεν είναι σπάνιο να βλέπουμε στο Θεό τεράστια κοπάδια φάσσες, για να τις καταχωρήσουμε πρέπει να πατάμε το + 1000 φορές;

Καλά ρε παιδιά, αυτή η μαλακία το ΚΑΡΠΩΣΙΣ, το εγκατέστησα τώρα και το άνοιξα για να δώ πώς δουλεύει.
Για να καταχωρήσεις τον αριθμό των θηραμάτων που είδες σε μια εξόρμηση, πρέπει να πατάς το + για να ανεβαίνει ο αριθμός των θεάσεων;
Δηλαδή σε λίγο που θα αρχίσουν τα περάσματα και δεν είναι σπάνιο να βλέπουμε στο Θεό τεράστια κοπάδια φάσσες, για να τις καταχωρήσουμε πρέπει να πατάμε το + 1000 φορές;
Θα πάρεις ένα ζευγάρι κιάλια και θα μετράς τα πουλιά...τι θα πει κοπάδια;Αν μπορείς να ξεχωρίσεις τα αρσενικά, ακόμα καλύτερα..
Αυτό το σκοπό έχω εγώ :D

Θα πατάς 1Κ , και καθάρισες.

Το ανέκδοτο με τον καραγκιόζη και το γιό του το ξέρεις
Ρωτάει ο καραγκιόζης τον γιό του
Κ Πώς λένε στα αγγλικά το ένα;
Γ Ουάν απαντάει ο γιός του.
Κ Το δέκα ;
Γ Τεν
Κ Το είκοσι;
Γ Τεν Τεν.
Κ Το τριάντα;
Γ Τεν Τεν Τεν.
Κ Το σαράντα;
Γ Τεν Τεν Τεν Τεν.
Κ Το χίλια;
Γ (και αρχίζει να χορεύει ο μικρός) τιν τι ρι τι ρι τιν τιν τιν ........ όπα ( ρεφρέν) και ξανά μανά ........... τεν τι ρι τι τι τεν τεν τεν τεν τεν............

Έστειλα μέλλον στην ΚΣΕ σχετικά.
Για να δούμε αν θα μπουν στον κόπο.....

Έστειλα μέλλον στην ΚΣΕ σχετικά.
Για να δούμε αν θα μπουν στον κόπο.....
Έχει θέματα σε αυτό Νάι αλλά δεν νομίζω να προλάβουν να το φτιάξουν φέτος.θα πιαστεί το δάχτυλο μας στης τσίχλες και στης φασσες, και στα παπιά.

Έχει θέματα σε αυτό Νάι αλλά δεν νομίζω να προλάβουν να το φτιάξουν φέτος.
Δεν νομίζω ότι θα είναι πάνω από 10 λεπτά δουλειά για τον προγραμματιστή.
Ένα update μετά από όλους και έτοιμο.
Το θέμα είναι αν θα ενδιαφερθούν να το βελτιώσουν ή θα αρκεστούν σε όσα έφαγαν...

Back