Δε θα έπρεπε όμως να ειναιΤο 4αρι δεν είναι οριακό για τα 30 μετρα;Θα κάνω δοκιμή με 32 γρμ 10ρια στα περάσματα
Δε θα έπρεπε όμως να ειναιΤο 4αρι δεν είναι οριακό για τα 30 μετρα;Θα κάνω δοκιμή με 32 γρμ 10ρια στα περάσματα
Ένα καλο 4 σάρι.. τα έχει για πλάκα τα 30 μετρα....εγώ με το μάμα και στα δύο όπλα ( μαξους/390) κυνηγάω τα πάντα από 5 μέτρα μεχρει τα όρια????....Δε θα έπρεπε όμως να ειναι
Άι γεια σου.δε θέλω όμως να κάνω αυτή τη σύγκριση λόγω διαφορετικών αυλών.ισως και να έχω κακομαθει από άλλο 4αρι όπλου που ειχαΈνα καλο 4 σάρι.. τα έχει για πλάκα τα 30 μετρα....εγώ με το μάμα και στα δύο όπλα ( μαξους/390) κυνηγάω τα πάντα από 5 μέτρα μεχρει τα όρια????....
Ευρι με την 390 και απλό αυλο18,4 και το 4σαρι μαμά ( μομπιιλ) κυνηγάω τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημαΆι γεια σου.δε θέλω όμως να κάνω αυτή τη σύγκριση λόγω διαφορετικών αυλών.ισως και να έχω κακομαθει από άλλο 4αρι όπλου που ειχα
Δοκίμασε σε πουλιά πρώτα και μετά δεςΤεσπα θα τις πάρει τις ευκαιρίες του γιατί δε θέλω να το αδικήσω από 3 τουφεκιες
Γιαννη το gemini με αναλογικο παχυμετρο το μετρησες?φιλε μου μετρα με το παχυμετρο 4αρι μαμα (πρεπει 18,2) κ το GEMINI IC(πρεπει να ειναι 18,0) επειδη εχω δυο τετοια.οποτε λογικα εχεις πιο κλειστο τσοκ,σε καθε περιπτωση παντως το 4αρι GEMINI ειναι πολυ καλο.
Φίλε έχεις συνηθίσει τα 4* της Optima, έλα μου όμως ότι αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ OPTIMA!Δε θα έπρεπε όμως να ειναι
Τώρα μιλάς σωστά!ισως και να έχω κακομαθει από άλλο 4αρι όπλου που ειχα
Δεν είναι πάντως και τα 40 μέτρα κριτήριο για το 4άριΔε θα έπρεπε όμως να ειναι
Έτσι είναι πέρα από την πλάκα που κάνουμε...Δεν είναι πάντως και τα 40 μέτρα κριτήριο για το 4άρι
Ανοιχτό τσοκ είναι κάπου εκεί είναι το ωφέλιμο 30 βαριά 35 μέτρα
Μετά από εκεί πρέπει να στενέψεις
Προσωπική άποψη
Καλορίζικο, να το χαρείς!!!!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Μια χαρά είναι οι τουφεκιές του με τα 4*. Γεμίζουν ντουρβα. Εάν θέλεις το 4* να συμπεριφέρεται σαν 3*, φοράς απλά το 3*.Λοιποοον θα με συγχωρέσετε γιατί ο πίνακας γυαλιζε εχθες είχε και ζεστη και ίσως οι φωτο να μην είναι και οι καλύτερες νόημα όμως θα βγει.το 4 θ αλλάξει το πιθανότερο
View attachment 90472View attachment 90473View attachment 90474View attachment 90476View attachment 90477