τι έγινε; κοπηκε το θέμα με τι φωτο-αστεία-περίεργα που μας εκαναν εντυπωση και τις βάζετε όπου βρεθείτε και σταθείτε? Νμου θα γίνουν τα θέματα

τι έγινε; κοπηκε το θέμα με τι φωτο-αστεία-περίεργα που μας εκαναν εντυπωση και τις βάζετε όπου βρεθείτε και σταθείτε? Νμου θα γίνουν τα θέματα
με αυτό πας?
Απο τοτε που το πηρα και εγινε 6 μηνων, τσιχλοκοτσυφα δεν εχω παει ποτε χωρις αυτο.με αυτό πας?
Κυνηγα σε αχτινα 20 ως 30 max γυρω μου.κυνηγά συνεχως δίπλα σου?
Μονο στο τελευταιο κυνηγι ορτυκιου πριν χασω το Σεττερ μου.σε άλλα κυνηγια το έχεις πάει?
Σε περιορισμενο χωρο στην αυλη και οταν ειμαι σπιτι, ελευθερο στην αυλη.ζει μεσα στο σπίτι?
Κι εμένα η δικιά μου (Κόκερ) κοιμάται στα κρεβάτια μας, ζει μαζί μας σαν μέλος της οικογένειας και στο κυνήγι ξηλώνει τα πουρνάρια από το πάθος της. Ο συγκυνηγος μου που την έβλεπε από μικρή στα μαξιλάρια με κορόιδευε που περίμενα ότι θα κυνηγήσει. Τώρα τρίβει τα μάτια του.Όλα τα σκυλιά ζουν όπως τα μάθεις.
Και έτσι...
View attachment 89808
Και έτσι...
View attachment 89809
δεν εχει σημασια, μετα χανονται...Φέτος θα έχουμε μαύρη επιδρομή πάρτε φυσηγγια
Εμένα μέχρι τα 6 του ζούσε στην αυλή στο χωριό με τον πατέρα μου. Από τότε που αρρώστησε ο πατέρας μου όμως τον πήρα Αθήνα, μάλιστα είχα κάνει και ερώτηση εδώ για το πώς θα συνηθίσει ένα σκυλί στο διαμέρισμα που όλη του τη ζωή έχει μάθει στο έξω.Κι εμένα η δικιά μου (Κόκερ) κοιμάται στα κρεβάτια μας, ζει μαζί μας σαν μέλος της οικογένειας και στο κυνήγι ξηλώνει τα πουρνάρια από το πάθος της. Ο συγκυνηγος μου που την έβλεπε από μικρή στα μαξιλάρια με κορόιδευε που περίμενα ότι θα κυνηγήσει. Τώρα τρίβει τα μάτια του.
Με το απορτ ολα καλα;Κι εμένα η δικιά μου (Κόκερ) κοιμάται στα κρεβάτια μας, ζει μαζί μας σαν μέλος της οικογένειας και στο κυνήγι ξηλώνει τα πουρνάρια από το πάθος της. Ο συγκυνηγος μου που την έβλεπε από μικρή στα μαξιλάρια με κορόιδευε που περίμενα ότι θα κυνηγήσει. Τώρα τρίβει τα μάτια του.
Έχει στρώσει αισθητά.Με το απορτ ολα καλα;
Αφού έστρωσες εμένα το σκύλο δε α έστρωνες γεια σου ΛεωνιδαΈχει στρώσει αισθητά.
Λίγο μπύρα και γίνεσαι αλοιφή...Αφού έστρωσες εμένα το σκύλο δε α έστρωνες γεια σου Λεωνιδα
Γεια σου Χαρίσιε φίλε μου!Αφού έστρωσες εμένα το σκύλο δε α έστρωνες γεια σου Λεωνιδα
Εμένα μέχρι τα 6 του ζούσε στην αυλή στο χωριό με τον πατέρα μου. Από τότε που αρρώστησε ο πατέρας μου όμως τον πήρα Αθήνα, μάλιστα είχα κάνει και ερώτηση εδώ για το πώς θα συνηθίσει ένα σκυλί στο διαμέρισμα που όλη του τη ζωή έχει μάθει στο έξω.
Για πλάκα συνήθισε, και την τουαλέτα του και όλα. Από κρεβάτι σε καναπέ όλη μέρα και μόλις έρθει η ώρα για κυνήγι μεταμορφώνεται...
Για αυτό είπα όπως το μάθεις.
View attachment 89814
Οπα…. Κάνεις απορτ μέσα σε βάτα?Αφού έστρωσες εμένα το σκύλο δε α έστρωνες γεια σου Λεωνιδα
Δύο "καλές" χρονιές σερί τί πιθανότητες έχουμε να βγει;
<10