Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
με αυτό πας?
Απο τοτε που το πηρα και εγινε 6 μηνων, τσιχλοκοτσυφα δεν εχω παει ποτε χωρις αυτο.
κυνηγά συνεχως δίπλα σου?
Κυνηγα σε αχτινα 20 ως 30 max γυρω μου.
σε άλλα κυνηγια το έχεις πάει?
Μονο στο τελευταιο κυνηγι ορτυκιου πριν χασω το Σεττερ μου.
Η συνεργασια των δυο ηταν αψογη....
Δεν αφησε ουτε ενα ορτυκι να ποδαρωσει.
Δυστυχως δεν το ειχα δοκιμασει πιο πριν.
ζει μεσα στο σπίτι?
Σε περιορισμενο χωρο στην αυλη και οταν ειμαι σπιτι, ελευθερο στην αυλη.

Όλα τα σκυλιά ζουν όπως τα μάθεις.
Και έτσι...
View attachment 89808
Και έτσι...
View attachment 89809
Κι εμένα η δικιά μου (Κόκερ) κοιμάται στα κρεβάτια μας, ζει μαζί μας σαν μέλος της οικογένειας και στο κυνήγι ξηλώνει τα πουρνάρια από το πάθος της. Ο συγκυνηγος μου που την έβλεπε από μικρή στα μαξιλάρια με κορόιδευε που περίμενα ότι θα κυνηγήσει. Τώρα τρίβει τα μάτια του.

Κι εμένα η δικιά μου (Κόκερ) κοιμάται στα κρεβάτια μας, ζει μαζί μας σαν μέλος της οικογένειας και στο κυνήγι ξηλώνει τα πουρνάρια από το πάθος της. Ο συγκυνηγος μου που την έβλεπε από μικρή στα μαξιλάρια με κορόιδευε που περίμενα ότι θα κυνηγήσει. Τώρα τρίβει τα μάτια του.
Εμένα μέχρι τα 6 του ζούσε στην αυλή στο χωριό με τον πατέρα μου. Από τότε που αρρώστησε ο πατέρας μου όμως τον πήρα Αθήνα, μάλιστα είχα κάνει και ερώτηση εδώ για το πώς θα συνηθίσει ένα σκυλί στο διαμέρισμα που όλη του τη ζωή έχει μάθει στο έξω.
Για πλάκα συνήθισε, και την τουαλέτα του και όλα. Από κρεβάτι σε καναπέ όλη μέρα και μόλις έρθει η ώρα για κυνήγι μεταμορφώνεται...
Για αυτό είπα όπως το μάθεις.
1000000408.jpg

Με το απορτ ολα καλα;

Το σκυλι περαν της περιπτωσης ενος κυριαρχου χαρακτηρα που εχει πιο αδυναμο σαν χαρακτηρα κυνηγο αφεντικο μαθαινει και προσαρμοζεται στα παντα αρκει να υπαρχει σωστη σχεση με το αφεντικο του και εκτονωση του εστω και σε περιορισμενο χωρο και χρονο
Αυτα που ελεγαν οτι αν μεινει σπιτι η αν του κανεις χαδια η αν το ταιζαις ξηρα τροφη αντι ψωμια και αποφαγια οι παλιοι δεν κυνηγαει δεν ισχυουν σε κανενα βαθμο

Εμένα μέχρι τα 6 του ζούσε στην αυλή στο χωριό με τον πατέρα μου. Από τότε που αρρώστησε ο πατέρας μου όμως τον πήρα Αθήνα, μάλιστα είχα κάνει και ερώτηση εδώ για το πώς θα συνηθίσει ένα σκυλί στο διαμέρισμα που όλη του τη ζωή έχει μάθει στο έξω.
Για πλάκα συνήθισε, και την τουαλέτα του και όλα. Από κρεβάτι σε καναπέ όλη μέρα και μόλις έρθει η ώρα για κυνήγι μεταμορφώνεται...
Για αυτό είπα όπως το μάθεις.
View attachment 89814
20240611_235709.jpg

Μεγάλες θα έλεγα εγώ, διότι κάθε χρονιά είναι ανεξάρτητη από την προηγούμενη...Για να το πούμε και μαθηματικά, το κυνήγι είναι πάντα ανεξάρτητη πιθανότητα και όχι εξαρτημένη... Νομίζω όλοι έχουμε τέτοια παραδείγματα! Εν έτει 2021, μια Παρασκευή πρωί, ανεβαίνουμε 4 άτομα Αταλάντη κατόπιν πληροφορίας φίλου. Στις 12.00 είχαμε ήδη φύγει γιατί κυριολεκτικά δεν είχαμε άλλα φυσίγγια. Το επόμενο πρωί μαθημενοι στα καλά, είμαστε πάλι εκεί. Αλλά κατά τις 08.30 είχαμε ήδη μπει στο αμάξι από τη νεκρα που επικρατούσε...
Δύο "καλές" χρονιές σερί τί πιθανότητες έχουμε να βγει;
<10

Σωστά τα πουλιά δεν είναι κάθε μέρα, καιρός και τροφή τα δίνει και τα περνει, άμα έχουμε φέτος λίγο καλά μπασιματα ανάλογα με τον καιρό μετά θα κινηθούν τα πουλιά και οι κυνηγοί φυσικά.η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετική μέχρι και Αττική είχε πάρα πολλά πουλιά, πάει πέρασε, ίσως φέτος να θέλει Πίο μακρινές αποστάσεις αλλά και πάλι ένας χιονιάς τα αλλάζει τα δεδομένα.

Status
Not open for further replies.
Back