Spinning

Αυτος ειναι λουτσος... .RESPECT.

Τις τελευταιες 2-3 φορες εχω βγαλει ολα τα πιτσιρικια που κυκολοφορουν στη θαλασσα... .hit. Απο λαβρακοπουλα, στηρες, περκες, σουπιες κ ολα τα συναφη... .buy buy. Φωτια θα ημουν στο Lrf.... .hair. Φυσικα τα ψαρακια ξαναγυριζουν στη θαλασσα...
Απλα δεν είσαι φτιαγμενος για μεγάλα πραγματσ.yel..yelling..sarcastic.

Ελα ρε σρ πειραζω...σου δινω κίνητρο να πας να βρεις την μαμα τους.well done.

Εριξα καμια ωρα εχθες στο νυχτωμα στην εξωτερικη μερια λιμανιου... Καποιοι λουτσοι περναγαν συριζα στο ντοκο χωρις ομως διαθεση για κυνηγια... Την δυση ενας κιλισιος ειχε βαλει στοχο το τενχητο μου κ το ακολουθουσε χωρις ομως να το χτυπαει παρα την αξιολογη προσπαθεια μου... Αλλαξα 2-3 διαφορετικα τεχνητα να τον ξεγελασω , μου εφαγε κ την ουρα μιας σιλικονης αλλα δεν ηταν οερξατος ο κροκοδειλος... Οποτε του την εκανα κ εγω αλλιως... Εβαλα το mommoti που το γουσταρε πιο πολυ, εκανα κ εκανα εναλλαγη πολυ γρηγορη πλευση με σταματηματα, μια, δυο τσουπ ηρθε κ επεσε επανω ο μουργος... Το κακο ειναι οτι ειχε πιαστει μονο απο την τελευταια σφαλλαγια, κ εφαγα κ μια γλιστρα στα βραχια οταν παλευα να τον βαλω στην αποχη κ ξαγκιστρωθηκε... Αφου δεν ανοιξα κανα κεφαλι κ δεν εσπασε κανα καλαμι καλα ειμαστε... :( Τον εβλεπα οτι τον ειχε καρφωσει μονο η τελευταια στο κεφαλι κ δεν ηθελα να τον ζορισω αλλα μαλλον ηταν να φυγει...

Nαι οντως θελει προσοχη, ειδικα αν δεν πολυξερεις το μερος κ πηδολακας απο βραχο σε βραχο για να βρεις καλυτερο σημειο αφηνωντας λιγο παραδιπλα στην αποχη... Την ωρα που θα τη χρειαστεις συνηθως δεν την εχεις στα ποδια σου κ αν βαλεις κ το ψαρι που ειναι πανω στο καλαμι, δεν μπορεις να εισαι παντα προσεκτικος στο που θα πατησεις... ;)

Ειχσ πολύ άσχημο κόψιμο ετσι Αρη.
Φτανει που φεν έπαθες κατι κ τον κροκόδειλο θα τον κάνεις τσάντα την αλλη φορα.
Αντε να σε κανω να γελασεις λοιπον.
Θυληκος ηταν κ την αλλη φορά θα τον......κ ας σου φυγει ο δπονδυλος απ το τραβηγμα.

Χτες βράδυ μετά από πολλές βολές κ ξεμασχαλιασματα με τίμησε ένα κιλισιο λυκοπουλο που πιαστηκε με λεβαρισμα του σκωτομου στο 13αρι ρεγγακι..Σε βολή συριζα με τα βράχια,Μάλλον εκεί είχε στήσει το (τελευταίο του)καρτέρι...
photo share

Χτες βράδυ μετά από πολλές βολές κ ξεμασχαλιασματα με τίμησε ένα κιλισιο λυκοπουλο που πιαστηκε με λεβαρισμα του σκωτομου στο 13αρι ρεγγακι..Σε βολή συριζα με τα βράχια,Μάλλον εκεί είχε στήσει το (τελευταίο του)καρτέρι...
photo share
Καλοφάγωτο Τάσο και καλή συνέχεια ...

Κ το Max rap FAYU σε χρωμα χρυσοκιτρινο-μαυρο δουλευει καλα, αλλα το Princess νομιζω ειναι καλυτερο... Μονο στη βολη χανει...

Ναι φίλε το ξέρω για αυτό σε ρωτάω, για να μου πεις ποιο σου έχει δουλέψει :)
Και τα δυο.Μιλαω πάντα για λαβράκι για αλλα ψάρια δεν ξέρω.
Πάντως συρταδορος από βάρκα με το 13αρι έχει πάρει αρκετούς λουτσους.

Last edited:
Έχω πιάσει λαβράκια και με το 5cm αλλά με μπομπάρδα. Μέχρι 9cm θέλει αργή ανάκτηση, μετά χαλάει η πλεύση.

Back