Ζητείται καραμπίνα ή δίκανο

• Thread starter Thread starter George S
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ζητείται καραμπίνα έως 400 € ή δίκανο σούπερ ποζέ έως 600 € με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

1) καραμπίνα: 66cm μήκος κάννης, εναλλάξιμα τσοκ , πιστοποίηση για ατσάλινα σκάγια
2) σούπερ ποζέ : 71 cm μήκος καννων , εναλλάξιμα τσοκ , πιστοποίηση για ατσάλινα σκάγια.

Η εξωτερική εμφάνιση (γρατσουνιές , φθαρμένα ξύλα κλπ) δεν με απασχολεί αρκεί το όπλο να είναι πλήρως λειτουργικό.

Ευχαριστώ.

Εισαι διατεθειμενος με 400€ να αγορασεις καραμπινα 30-40ετων και σε κατασταση αναλογη της χρησης που θα κουβαλαει τοσα χρονια η να διαθεσεις τα 600€ που ειτε ετσι ειτε αλλιως θα τα διεθετες για να αγορασεις ενα οπλο για να κανεις την δουλεια σου σε μια καραμπινα των 10-15ετων που θα μπορουσε να ειναι και ελαφρως μεταχειρισμενη.Υπαρχουν καραμπινες των 600€ αριστες και θα σου προτεινα να στραφεις προς αυτη την κατευθυνση.

Καλησπέρα Piter, και εγώ στην αρχή αυτό σκέφτηκα όπως ανέφερες παραπάνω απλά είναι πολύ δύσκολο να βρείς σήμερα καραμπίνα 10-15 χρόνων με 600 ευρώ,και να έβρισκα θα προβληματίζομουν ,γιατί με λίγο παραπάνω από 800 παίρνω καινούρια.
Επίσης η πλειοψηφία των όπλων που είναι 30-40 χρόνων , ή έχει σταθερό τσόκάρισμα ή δεν έχει πιστοποιήσεις για ατσάλινα οπότε δεν θα αγόραζα.
Η αγγελία μου στοχεύει σε κάποιο φίλο κυνηγό η σκοπευτή που θέλει να πουλήσει κάποιο όπλο του που κάθεται στον οπλοβαστο και σαπίζει και παράλληλα να μην κοιτάει να φτιάξει την προίκα του από την πώληση του όπλου του.

Παρατηρησα στο car.gr καραμπινες που εχουν πληρωθει 1200€ και σε αριστη κατασταση να πωλουνται κατα 50% της αρχικης αγορας.Τωρα εαν βρεθει καποιος που να θελει να το κανει δωρο σε τιμη των 400€ θα ειναι ευχης χαρα για σενα.

Ζητείται καραμπίνα έως 400 € ή δίκανο σούπερ ποζέ έως 600 € με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

1) καραμπίνα: 66cm μήκος κάννης, εναλλάξιμα τσοκ , πιστοποίηση για ατσάλινα σκάγια
2) σούπερ ποζέ : 71 cm μήκος καννων , εναλλάξιμα τσοκ , πιστοποίηση για ατσάλινα σκάγια.

Η εξωτερική εμφάνιση (γρατσουνιές , φθαρμένα ξύλα κλπ) δεν με απασχολεί αρκεί το όπλο να είναι πλήρως λειτουργικό.

Ευχαριστώ.
Καμιά winchester sx2 ψάξε. Έχει τσοκ inv+ και ρίχνει ατσάλινα

Αξιόλογη καραμπίνα θα έλεγα, την έχει ένας ξάδελφος που πάει 5 φορές στο πέρασμα τη σεζόν, την έχω κρατήσει και εγώ στα χέρια μου μια δυο φορές. Δε ξέρω αν έχει ποιότητα υλικών, πάντως στα χρήματα που την πουλούν εγώ θα της έδινα μια ευκαιρία

Αν θες δες και αυτό φίλε. Την τιμή τη συζητάμε...

Αξιόλογη καραμπίνα θα έλεγα, την έχει ένας ξάδελφος που πάει 5 φορές στο πέρασμα τη σεζόν, την έχω κρατήσει και εγώ στα χέρια μου μια δυο φορές. Δε ξέρω αν έχει ποιότητα υλικών, πάντως στα χρήματα που την πουλούν εγώ θα της έδινα μια ευκαιρία
Οπλάρα!!! Σε αυτά τα λεφτά την χτυπάς αν είναι όπως λέει η αγγελία.

Καλησπέρα Γιώργο.
Αν είσαι από Μακεδονία δίνω την δικιά μου αν σε ενδιαφέρει. Baikal 155, μπορείς να την δεις στην ενότητα Πωλείται.

Back