Τι εννοείς??? Είχες την τελευταία μέρα περισσότερα πουλιά. Για όλες τις προηγούμενες της σεζόν τι έπρεπε να πω εγώ????Πόνεσε?Σε τελείωσα...
Τι εννοείς??? Είχες την τελευταία μέρα περισσότερα πουλιά. Για όλες τις προηγούμενες της σεζόν τι έπρεπε να πω εγώ????Πόνεσε?Σε τελείωσα...
Τι εννοείς??? Είχες την τελευταία μέρα περισσότερα πουλιά. Για όλες τις προηγούμενες της σεζόν τι έπρεπε να πω εγώ????
Βλέπω το έχεις ρίξει στην ποιότητα. Καλά πας....
Μείνε στον τίτλο και λίγο στο ρεφρέν μην κάνεις τον χαζό, καψούλι...Βλέπω το έχεις ρίξει στην ποιότητα. Καλά πας....
Δεν κάνω καν τον κόπο να πατήσω το play ρε. Ούτε ξέρω τι λέει και ούτε θέλω να μάθω. Απαξιώ εντελώς. Αν θέλεις να με πικαρεις καντο με κάτι μεταλλικό. Και προς θεού όχι AC/ DC.....Μείνε στον τίτλο και λίγο στο ρεφρέν μην κάνεις τον χαζό, καψούλι...![]()
Κρίμα της μουσικές σπουδές που έχει και τραγουδάει ότι γυφτιά βρει . Πάει και αυτή σε λίγα χρόνια ούτε η μάνα της δεν θα την ξέρει
Ποια είναι ;αυτό το κάλυμμα στο πρώτο αριστερά καλύτερα να μην το βάζεις θα κάνει ζημιά στο ξύλο ,αν δεν έχει ήδη κάνει.Λοιπόν πρέπει να μπείτε σε τάξη για αυτό θα ανεβάσω μια φωτογραφία με το όπλα μου που αυτές τις μέρες ολοκλήρωσα τον ετήσιο έλεγχο τους για να είναι έτοιμα πιο πολύ δουλεύει το μεσαίο τα αλλά μόνο στα καρτερία αν δε τα ξαναπούμε καλές διακοπές και να συνέλθουν μερικοί μερικοι
Αυτή είναι η βασίλισσα.......αυτό το καρδιοχτύπι στα μπασιματα απλα δεν υπάρχειΣύνδρομο στέρησης δυναμώνει....View attachment 89700View attachment 89701
Ασε να φαγουριζει πουθενα αλλου το δακτυλο φετος, δεν προκειται να σε κοψει η σκανδαλη...Συμφωνα με αυτα που μας εχεια ζαλησει τοσο καιρο, ε;Αρχίζει φαγουριζει το δάχτυλο......View attachment 89698View attachment 89699
Χορτασμενος παραστάσεις, τουφεκιδι και καρπωσεις αδερφούλη. Ακόμη και με 3 τσιχλιτσες στο κρεμαστάρι μου κομπλέ είμαι. Άλλο το πόσες θα έρθουν και πόσες θα πάρουμε. Αρκει να μπορω να παω και να κανω αυτο που αγαπαω περισσοτερο. Κοίτα τι γράφει και ο μπάρμπα Λιακος ο Βλαχος από πάνω. Μάθε κάτι από τους γηραιότερους....Ασε να φαγουριζει πουθενα αλλου το δακτυλο φετος, δεν προκειται να σε κοψει η σκανδαλη...Συμφωνα με αυτα που μας εχεια ζαλησει τοσο καιρο, ε;
Τι να ξέρουν οι νέοι τους χτυπάει η αδρεναλίνη στα@#@## ...και ζαλίζονται.Χορτασμενος παραστάσεις, τουφεκιδι και καρπωσεις αδερφούλη. Ακόμη και με 3 τσιχλιτσες στο κρεμαστάρι μου κομπλέ είμαι. Άλλο το πόσες θα έρθουν και πόσες θα πάρουμε. Αρκει να μπορω να παω και να κανω αυτο που αγαπαω περισσοτερο. Κοίτα τι γράφει και ο μπάρμπα Λιακος ο Βλαχος από πάνω. Μάθε κάτι από τους γηραιότερους....
Αρχίσατε;Αρχίζει φαγουριζει το δάχτυλο......View attachment 89698View attachment 89699
Είχαμε σταματήσει?Αρχίσατε;
Για μια εβδομάδα μόνο ίσα να καθαρίσουμε ότι μαζέψαμε. Μετά είχε σκοπευτήριο τα μικρά πιατακιαΕίχαμε σταματήσει?![]()